Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια. Ντρέπομαι που ανοιγω ένα τέτοιο θέμα , καθώς έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή αλλά ήθελα να πάρω αρκετές γνώμες περι τουτου. Εγώ και ο άντρας μου έχουμε γίνει πλέον δύο ξένοι.Λείπει όλη μέρα στη δουλειά και όταν έρχεται εγώ κάθομαι στον υπολογιστή και εκείνος στο playstation.Φταίμε και οι δύο, το ξέρω. Αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω..θέλω να τον ερωτέυτώ ξανά αλλά πως;; Και μονο εγώ θα κάνω προσπάθεια; Είναι και τύπος που δεν τον νοιάζει να με βγάλει έξω να περάσουμε καλά σα ζευγάρι. Αφού αναρωτιέμαι..αν εγώ ήδη νιώθω κάπως με την όλη κατάστση, εκείνος δε νιώθει ρε παιδί μου;; Δε νιώθω ερωτευμένη μαζί του..κ όμως πρέπει να κάνω κάτι να ξυπνήσει η τίγρης μέσα μου γιατί είναι όμορφος άντρας..αλλά και λίγο αδιάφορος και αυτό με τσατίζει πολύ...πείτε γνώμες ρε κορίτσια..ετσι θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου; Και δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει αυτό. Κάτι τέτοιο συμβαίνει εδώ και ...1 χρόνο τουλάχιστον..μήπως μας τελείωσε;;;

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ PLAYSTATION AΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΙΝΩ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΧΑΤΗΡΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ(ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΞΕΝΩΝΟΝΤΑΙ)...ΚΑΤΙ ΣΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.ΔΕΙΞΤΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ...ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΘΕΣ, ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΤΕ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ:S:unsure: .ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ:)

Δημοσίευση

Να σου πω...μου άρεσε η ερμηνεία που έδωσες ότι δηλαδή τον γεμίζει και μονο που είστε μαζί στο σπίτι. Αν και εμένα όχι...για να μένει μια σχέση δυνατή πρέπει να κάνει το ζευγάρι πράγματα μαζί. Με έκανες να σκεφτώ μήπως είμαι λίγο απαιτητική και επειδή εγώ το σκέφτηκα τώρα και δε μου αρέσει δε σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα άλλάξει η κατάσταση..θέλω να πω πως βρίσκει λίγο χρόνο να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί. Αλλά εγώ είμαι άλλος άνθρωπος ..θέλω πιο πολλά! Με εκνευρίζει που πρέπει να τον παρακινήσω!!!!! Θέλω να θέλει κ αυτός!!! Να έρθει στην αγκαλιά μου να κάνουμε βλακίες, να πούμε βλακίες...ετσι πρέπει να τη βρίσκει ένα ζευγάρι..εμείς δε μιλάμε όμως αγκαλιά σα μικρά παιδιά..δε μιλάμε καθόλου!! Το μόνο που ακούς είναι το τικι τικι του υπολογιστή και του πλειστεσιον!!!!

Δημοσίευση

Γενικά πιστεύω ότι ο γάμος θέλει μεγάλη προσπάθεια και από τους δυο. Και εγώ περνάω δύσκολη φάση με τον άντρα μου και μόνο σε χωρισμό δεν έχουμε καταλήξει. Ο λόγος είναι η πεθερά που χώνεται συνέχεια και δεν μπορει να την κάνει πέρα και έτσι έχουμε απομακρυνθει.

Πρέπει να ζοριστείς και να το παλέψεις. Κάνε εσύ τη πρώτη κίνηση και προσπάθησε να τον παρακινήσεις....Τουλάχιστον έτσι πιστεύω ότι χρειάζεται! Κουράγιο και μη στεναχωριέσαι...

Δημοσίευση

Δεν΄ξέρω τι πρέπει να θεωρήσω φυσιολογικό και τι όχι..νιώθω λίγο μπερδεμένη! κάτι μέσα στο μυαλό μου μου λέει <<πρέπει τώρα να ήσασταν αγκαλιά και να λέγατε γλυκόλογα!!!>> τότε γιατί δεν το κάνουμε;; Μήπως κ εγώ δεν πολυθελω αυτή τη στιγμή και απλως κοιτάζω το ιδανικό; Το πρέπει;;

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ,ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ;ΚΟΙΤΑΞΕ ΛΙΓΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.ΕΚΔΟΧΕΣ ΔΙΝΩ,ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ.. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, Κ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ.. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!:(

ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.:angry:

ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ ΠΑΩ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ. ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΗΧΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ.:angry:

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΜΟΥΡΛΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΘΕΛΩ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΩΠΩ ΤΟΥ;;;:dry: :dry: :dry:

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕΝΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΙΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΔΕ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΥΣΤΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΒΛΑΚΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΖΛ, ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ VIRTUAL ΞΥΛΙΚΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΡΙΣΗ ή ΟΧΙ. ΑΜΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!!!:unsure:

ΦΙΛΙΑ!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

κουκλα μου δεν καταλαβενω γιατι να ντρεπεσαι,ολα μεσα στη ζωη ειναι,και τα καλα και τα ασχημα... τιποτα δεν τελειωσε..μονη σου ειπες οτι ακομα τον βλεπεις ωραιο αντρα.. οι αντρες ομως σπανια κανουν το πρωτο βημα οταν υπαρχει ενα θεματακι απομακρυνσης.. οχι γιατι δεν το συνειδητοποιουν το προβλημα,αλλα γιατι συνηθως απο τη φυση τους ειναι ετσι.. οποτε ως συνηθως το μπαλακι πεφτει στις γυναικες...οι γυναικες κρατανε το σπιτι,οι γυναικες στην ουσια μεγαλωνουν τα παιδια,οι γυναικες κρατουν τα μυστικα της οικογενειας,οι γυναικες κρατουν ισοροπιες... οποτε οι γυναικες κανουν και το πρωτο βημα.....αν το καλοσκεφτεις ειναι και ωραιος ρολος...τσαχπινικος......δηλαδη αν οταν γυρισει απο τη δουλεια ο αντρας σου εσυ δεν καθεσαι στον υπολογιστη και σε βρει να μαγειρευεις και μαλιστα με ενα ομορφο και σεξουλιαρικο μπειμπι-ντολ και του δωσεις και ενα καυτο φιλι...να σου πω εγω μετα αν υπαρχει αποσταση.....(ποπο εφτιαξα φαντασιωση παλι!!). σοβαρα τωρα για σκεψου το λιγο σαν ιδεα...ολο το μυστικο ειναι να του ξυπνησεις αποτομα το θηριο που καθε αντρας εχει κατω του...χιχιχι! και συνεχιζεις με το μυαλο του..ακομα πιο απλο...αφου ως γνωστον εμεις ημαστε τα μυαλα της παρεας!!!!! μιλα του...πες του τα παντα....για το πως πηγε η δουλεια μεχρι ενα ονειρο που ειδες και μια τρελη ιδεα που εχεις να πατε καπου τα δυο σας εκδρομουλα..δειξτου οτι ειναι ο πασσας σου..αυτα θελουν οι αντρες... να νοιωθουν οτι ειναι σημαντικοι και το κεντρο της ζωης της γυναικας τους!!! δωστου πρωτοβουλιες...ρωτα τον για πραγματα που θελεις να αγορασεις,ακομα και για μια μπλουζα... ολοι ανατολιτες ειναι κατα βαθος... ειναι αδιαφορος γιατι δεν του εχεις δωσει ακομα το ερεθισμα... οσο αδικο και να ειναι αυτο,εμεις πρεπει να τους ξυπναμε!!!!!! :) πηγενετον καπου που πηγενατε παλια.. μια φορα και εγω με τον χρηστο ημασταν καπως περιεργα και του εδωσα ραντεβου στο μερος που ταπρωτοφτιαξαμε..η συνεχεια ξερεις...ακαταλληλο! γιαυτο σου λεω..θα τον ερωτευτεις παλι χωρις να το καταλαβεις...τιποτα δεν τελειωσε...αν ειχε τελειωσει δεν θα σε ενδιεφερε να ξαναερθετε κοντα.. ελπιζω να βοηθησα κοπελαρα μου..

Δημοσίευση

Αχ τι καλα!!Δεν είμαι μόνη!!!:) Είναι μια παρηγοριά κ αυτό!!!!:) Αν και δεν είναι κ ότι πιο ευχάτιστο μπορεί να μας συμβει...

Εγώ του μίλησα πριν λ΄γο και επειδή ήθελα χαδάκια και όχι αγριάδες άρχισα να τον χαιδεύω με την πατούσα στην πλάτη :D και του είπα να έρθει να με πάρει λίγο αγκαλιτσα. Τον ρώτησα πως του φαίνεται που είμαστε έτσι , αν του φαίνεται περίεργο και μου είπε πως είμαστε μαζί απλώς κάνουμε κάτι διαφορετικό ο καθένας. Αν κ δε με πολυγέμισε η απάντησή του αισθάνθηκα εντάξει γιατι κατάλαβα ότι εκείνος νιώθει καλά κ έτσι..όμως όπως κ να το κανουμε θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα σωρό πράγματα αν δεν καθόμασταν κ οι δυο σαν τα ζόμπι μπροστά από τις οθόνες...είναι κ αυτό μια εξάρτηση ρε γαμώτο!!!

Δημοσίευση

Φανή μου θα σου πω ότι όλα τα ζευγάρια περνάνε φάσεις και εγώ έχω νιώσει πάρα πολλές φορές έτσι. Νομίζω ότι στη δικιά μου περίπτωση φταίνε οι ταινίες όπου πάντα τα ζευγάρια περπατάνε ατέλειωτες ώρες στην παραλία, φταίνε οι διαφημίσεις με οικογένειες που τρώνε αγαπημένοι, φταίνε τα τραγούδια αντρών με τους στίχους που λιώνεις στο άκουσμα τους!!!

Αλλά τελικά φταίω εγώ τις περισσότερες φορές που θέλω πολλά και περιμένω από τον άντρα μου να τα σκεφτεί την ώρα που τα σκέφτομαι και εγώ και να τα κάνει πράξη..και όλα αυτά χωρίς να έχω κουνήσει το μικρό μου δαχτυλάκι..

Τελικά (να καταλήξω επιτέλους) ρίχνω πολύ περισσότερες ευθύνες σ εμένα που αφήνω την τηλεόραση να παίζει και τον υπολογιστή...αντί να τα κλείσω και να βάλω ραδιόφωνο ή να τον ξεσηκώσω με τον τρόπο μου να πάμε βόλτα!

Ελπίζω φάση να είναι και να περάσει γρήγορα.

φιλάκιααα πολλάαα Φανούλα εγκυούλα μου!!!

Δημοσίευση

Εχεις δίκιο ρε Τζουλι...νομίζω απόλυτο δίκιο!!!Ξεχνάω τις φορες που τα βρίσκουμε και περνάμε καλά και όταν νιώθω ότι βαριέμαι λέω..που είναι ο άντρας που ερωτεύτηκα;;; Πρεπει να υπάρχουν και μερικά διαλείμματα μεσα στη σχέση όπου ο καθένας ασχολείτε κ λίγο με τον εαυτό του κ μόνο και άλλες πάλι να κλείνουμε τις οθόνες και να ασχολούμαστε με τον άλλο..ή όχι;

Δημοσίευση

Αααααχ τυρογαριδάκι μου...

Εμείς με τον άντρα μου ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΑΝ...B)

και ο λόγος;Τη μια τα ξενύχτια με τα παιχνίδια στον υπολογιστή, την άλλη το αρμόνιο, την άλλη η κιθάρα, την άλλη οι συνθέσεις των τραγουδιών, την άλλη του καρφώθηκε να μάθει βυζαντινή μουσική και έξω;;;;Μια φορά το μήνα και αν...

Το κακό με τον άντρα μου είναι οτι ενθουσίαζεται και θέλει να τα κάνει όλα μαζί...Ε η άτιμη η μέρα έχει 24 ώρες και δεν του έφταναν!!!:ohmy:

Οποτε του έλεγα να βγούμε συνεχώς μου έλεγε "Σε λίγο μωρό μου", ξαναπήγαινα μετά απο μισή ώρα και ξανά τα ίδια...Ωσπου περνούσε η ώρα και πάλι μέναμε μέσα...Πήγαινα για ύπνο μόνη μου και αυτός ερχόταν στις 4, στις 5, ούτε κι εγώ ξέρω τι ώρα:blink::angry: Και η Βάσω;;;ΓΡΑΜΜΕΝΗ!

Ενώ αρχικά φώναζα και τσίριζα μετά που το ξανασκέφτηκα είπα οτι δεν αξίζει το κόπο να χαλιέμαι... :P Έτσι άρχισα να βγαίνω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με φίλες...:woohoo: Κανόνιζα κάθε μέρα στο να μην μένω σπίτι...Σπίτι πήγαινα μόνο για ύπνο!!!Και για φαγητό τον έστελνα αναγκαστικά στην μανούλα του καθώς δεν του μαγείρευα!!! :laugh:

ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Συζητήσαμε και κατάλαβε επιτέλους τι ήταν αυτό που με "απομάκρυνε" απο κοντά του...

Δεν λέω οτι τα έκοψε (οχι οτι θέλω να τα κόψει καθώς είναι πράγματα με τα οποία τρελλαίνεται να ασχολείται) αλλά τα ελάττωσε και άρχισε να ασχολείται και μαζί μου! Αμα σας πω οτι σχεδόν κάθε μέρα μου ζητούσε ο ίδιος να βγαίνουμε θα το πιστέψετε;Και όμως!Βρήκε χρόνο για όλα!!!

Και απο τότε δεν με άφησε να με πάρει ο ύπνος χωρίς να κουρνιάσω στην αγκαλίτσα του!!!Ακόμα και μαλωμένοι να είμαστε το "κούρνι" όπως το λέμε δεν μας λείπει!!!Τραβάω το χέρι του και ξαπλώνω...και του αρέσει :woohoo:

Και αν καμιά φορά παραστρατει και αρχίζει τα ίδια...Ξέρω!!! ;)

Εξοδος και διασκέδαση με φίλες!!!Και για πότε συμμορφώνεται, ούτε που το καταλαβαίνω!!!

:lol: :silly: :laugh: ;)

Δημοσίευση

giasou kalimoy ego nomizo pos an den eniothe kala mazisoy den tha emene kai spiti mazi soy.(ena potaki se ena mpar).giati oxi.min trogomaste kai emis ego apo tote poy xalarosa pane ola kalitera.kai o egoismos afto to giati AFTOS DEN KANI KATI.ksexaseto.den ksero ti alo na sou po ine megali kouventa.pantos an esi apomakrinese kai aftos den ine kala sigoyra emis i ginekes imaste pio sinesthimatikes i antres den egdilonoyn efkola ta sinesthimatatoys.ego sou leo na klisis ton ipologisti kai na ton paris agkalia.kalo erotiko bradi.

Δημοσίευση

Είναι αυτοί οι άντρες... αλλά είμαστε και εμείς... βασίλισσες του δράματος!! χαχαχα! :) Λίγο να νιωσουμε πως βαριόμαστε, αμέσως να δούμε τι φταίει.

Αυτη την εβδομάδα είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου. Την προηγούμενη όμως... ήθελα να τον χωρίσω!!! Έίναι ο ίδιος άνθρωπος. Δεν άλλαξε μέσα σε μια εβδομάδα. Σάμπως τώρα που μιλάμε αυτός δεν βλέπει μπάλα; Ή μήπως δεν ήταν στον Η/Υ όλο το απόγευμα;

Συμφωνώ με όλες τις προλαλήσασες! Αν ήταν κάτι σοβαρό θα το ένιωθες. Εμένα προσωπικά μου φάνηκε πολύ ρομαντικό αυτό που σου είπε... Αλλά και πάλι μπορεί να φταίει οτι είμαι στα μισα στου κύκλου μου! ;):)

Δημοσίευση

H καθημερινότητα, η ρουτίνα, τα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα... είναι τόσα που επηρεάζουν μια σχέση και δυστυχώς οι σχέσεις επηρεάζονται τόσο μα τόσο εύκολα... Εγώ με τον άντρα μου είμαστε σχεδόν 18 χρόνια μαζί. Στα χρόνια αυτά είχαμε πολύ καλές στιγμές, όμως αυτόν τον καιρό διανύουμε μια από τις χειρότερες φάσεις μας. Εκείνος δουλεύει πααααρα πολύ, σε εξοντωτικό βαθμό (ο Δεκέμβριος με τα γνωστά επεισόδια και καταστροφές έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι'αυτό, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία), με αποτέλεσμα να μη βλεπόμαστε σχεδόν καθόλου! Οι στιγμές που έχουμε "μαζί" είναι από ελάχιστες έως καθόλου. Οι "ιδιαίτερες" στιγμές, ακόμα λιγότερες.

Κι εμένα με πιάνουν κρίσεις παράπονου, γκρίνιας, υστερίας... κλπ κλπ... Αλλά τελικά, δεν έχει νόημα...πιο δύσκολα τα κάνει τα πράγματα… ξέρω πως αυτήν την περίοδο, δύσκολα μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Κι έτσι, προσπαθώ να εκτιμώ τις στιγμές που είμαστε μαζί, έστω κι αυτές τις λίγες στιγμές…

Αυτό που θέλω να πω βασικά είναι ότι σημασία έχει να υπάρχει ποιοτικός χρόνος στο ζευγάρι. Ουσιαστική επικοινωνία, ουσιαστική επαφή σ' όλα τα επίπεδα. Και να καλύπτονται οι ανάγκες για αγάπη και επικοινωνία και για τους δύο.

Στο σημείο αυτό θα σας προτείνω ένα βιβλίο που είχα διαβάσει πριν χρόνια και με είχε εντυπωσιάσει (και πρέπει να το βρω και να το ξαναδιαβάσω για να με βοηθήσει στη δύσκολη φάση...).

Το βιβλίο λέγεται ΟΙ 5 ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

http://www.kleidarithmos.gr/index.php?t ... t_id=30890

Στο βιβλίο αυτό, ο Gary Chapman, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας, εξηγεί πώς οι άνθρωποι εκφράζουν και δέχονται την αγάπη με διαφορετικούς τρόπους, τις πέντε "γλώσσες της αγάπης". Εξηγεί επίσης τι συμβαίνει όταν εκφράζετε την αγάπη σας με έναν τρόπο τον οποίο δεν μπορεί να καταλάβει ο σύντροφός σας, καθώς και το γιατί αυτό το απλό πρόβλημα αποτελεί τη βασικότερη αιτία για τόσους αποτυχημένους γάμους ανά τον κόσμο. Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να μιλάτε και να κατανοείτε τις μοναδικές γλώσσες τις αγάπης, να εκφράζετε αποτελεσματικά την αγάπη σας, και να νιώθετε ως αντάλλαγμα ότι σας αγαπούν πραγματικά.

Πραγματικά, έτσι όπως τα γράφει και με τα παραδείγματα που δίνει, αναγνώρισα τον εαυτό μου, τον άντρα μου, τους φίλους μας κλπ κλπ…

Επίσης, ένα άλλο (πολύ γνωστό νομίζω) βιβλίο είναι το Άντρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη. Επίσης πολύ καλό.

Τώρα θα μου πείτε… καλά όλα αυτά που γράφουν τα βιβλία… μια χαρά ακούγονται στη θεωρία, αλλά στην πράξη;;; Πως εφαρμόζονται;;..

Συμφωνώ! Αλλά ακόμα και διαβάζοντας και αναγνωρίζοντας κάποια «προβλήματα» ή «λάθη» και συνειδητοποιώντας τα, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, τη σχέση μας, τη ζωή μας!

Πάλι η πολυλογία μ’ έπιασε… :P :laugh:

Sorry girls! :blush:

Δημοσίευση

Κοπελα μου εγω πιστευω πως παντα φταιμε και οι δυο...λες εκεινος την παιχνιδομηχανη εσυ στον υπολογιστη....οταν παει να παιξει με την μηχανη τραβα τον παιξει καλυτερα μαζι σου...και αν το κανεις μια δυο εσυ θα το κανει και αυτος μετα...και πανω απο ολα ΣΥΖΗΤΗΣΗ σε οτιδηποτε σε απασχολει!!!Παντα βοηθαει.Κ μεις υπαρχουν φορες που εχουμε απομακρυνθει η καθημερινοτητα η ρουτινα και η δουλεια βλεπεις.. και ερχεται η στιγμη που το συζηταμε αμεσα ομως και μετα παντα ειμαστε καλα πολυ καλα!!!Και οταν ειναι ο αντρας μου σπιτι δεν ανοιγω υπολογιστη η το κλεινω μολις ερθει....παιχνιδομηχανη δεν εχουμε!!!

Συζητησε το μαζι του και ολα θα πανε καλα!!!

Φιλακια

Δημοσίευση

αχ ειναι ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΟΥΒΝΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ...ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΤΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΣΤΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ Η ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Η ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ...Η ΠΧ ΑΝ ΛΕΙΠΩ Η ΛΕΙΠΕΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΕ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΕΩ?ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΤΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΒ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΧ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ 1,5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΟΡΕΞΗ

Δημοσίευση

Α! τωρα που το θυμηθηκα ,η ξαδερφη μου ειχε 4 χρονια σχεση!!!! και ξερετε γιατι χωρισε!!!!!! για το play station!!!!!!!!!! του ειχε γινει εμμονη πια!!!!!!! το τι κολπα εκανε και τι αγωνα για να ξεκοψει και να της δωσει σημασια.....τιποτα αυτος! και μολις χωρισαν,εκατσαν ενα βραδυ και μιλησαν...το ρεζουμε.....επειδη εκεινος αρχισε να παιζει και η ξαδερφη μουστην αρχη δεν το πηρε στα σοβαρα το θεμα και τον αφηνε γιατι πιστευε οτι εκανε αυτο που του αρεσει.........εκεινος μετα βολευτηκε και απομακρυνθηκε!!!!!και εκεινη φυσικα επαθε το ιδιο οταν κουραστηκε και ειχε κανει τ απαντα να τον ξεκουνησει απο το play station με τα φιλαρακια του!!!! κοριτσια,μιλαμε για ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!!!!!!!!! εκει κοντα ημουν και το εζησα!!!!!!!!!!!!!!!!!! οποτε κοπελαρα μου μην το αφησεις να γινει εμποδιο!!! στο ειπα και πριν......ολοι θελουν να νοιωθουν πασσαδες...καντου τετοια και θα δεις..χιχιχιιχ

Δημοσίευση

ΕΠΙΣΗΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ?ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΦΛΟΓΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΣΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΚΟΛΑΖΕΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΥ ΞΥΠΑΝΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΒΛΕΜΜΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΙΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση

Mary78 έγραψε:

Κοίτα να δεις που όλες σήμερα το βράδυ τις έπιασε να πάνε "να ξανανιώσουν" και μείναμε 3 και ο κούκος από τις 1,30!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Mary78 καλοοοοοοοοοοοοο!:P :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...