Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΩΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ????????

Recommended Posts

Να σας ρωτησω κατι κοριτσακια μου??ξερετε ποσο περιπου ειναι η χωριακη για διδυμη κυηση?εγω με 7η μερα καθυστερισης ειχα χωριακη 3347,γιατι ο πεθερος μου ειναι διδυμος και μηπως υπαρχει πιθανοτητα!!!

ευχαριστω πολυ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι επρεπε να ειχες ξανακανει χοριακη και αναλογα με την αυξηση της θα μπορουσες να πεις αν ειναι διδυμη η οχι...αλλα και παλι ολα ειναι σχετικα....μονο ο υπερυχος θα σιγουρεψει τα πραγματα....

φιλια!:kiss:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ maraki85 ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ.ΕΣΕΝΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ ΠΧ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΓΙΑ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΟΝΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΣΠΟΡΑΚΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ!ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ.ΕΜΑΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ 48ΩΡΕΣ.ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΡΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΔΥΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ.ΑΛΛΑ ΜΗΜ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Από όσο ξέρω, δεν υπάρχει κληρονομικότητα από τη μεριά του άντρα. Τα ετεροζυγωτικά δίδυμα, στα οποία έχει παρατηρηθεί κληρονομικότητα, προέρχονται από δυό διαφορετικά ωάρια, οπότε είναι στο δικό σου χέρι B) Στα μονοζυγωτικά δίδυμα που προέρχονται από το ίδιο ωάριο που διαιρείται, δεν υπάρχει κληρονομικότητα - είναι τυχαίο φαινόμενο.

Το είχα ψάξει κι εγώ γιατί ο πατέρας του άντρα μου όχι μόνο είναι δίδυμος, αλλά έχει κι άλλο ένα ζευγάρι δίδυμα αδέρφια!!! :silly: (σύνολο είναι 7 - έχει και τρία μονά αδέρφια :P ).

Πού ξέρεις όμως? Εσύ μπορεί και να έχεις κι ας μην υπάρχει κληρονομικότητα από τη μεριά σου!

Με το καλό το(α) μωράκι(α)!!! :laugh:

maraki85 έγραψε:

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΤΣΙ Κ ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑ!!!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΧΩΡΙΑΚΗ ΕΙΧΑΤΕ 6-7 Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗΣ?

Γειά σου και επό εμένα maraki85. Εύχομαι με το καλό να πάνε όλα.

Εγώ 5η εβδομάδα κύησης και χωριακή 475 από ότι θυμάμαι...

Πολύ πιθανό να έχεις δίδυμα...

Καλή σου επιτυχία !

Δεν ξέρω να σου απαντήσω για την χοριακή! Εγώ όταν την έκανα είχε βγει 18081 αλλά ήμουν στην 7η εβδομάδα! Λόγω μεγάλου κύκλου το έμαθα αργά! Συμπτώματα δεν είχα, αλλά επειδή έκανα ελεύθερα περίμενα κι ήλπιζα σε ένα θετικό αποτέλεσμα!! Τελικά... Έχω έναν τζουτζούκοστην κοιλίτσα μου.. που σβουρίζει όλη την ώρα!!

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά !! Σου εύχομαι επίσης είτε είναι ένα σποράκι είτε δύο, να είναι υγιέστατα!! Να έχεις μια καλή κι ήρεμη εγκυμοσύνη!!

Και πιο σίγουρα θα δει ο γιατρός σου στον υπέρηχο!! Φιλάκια..

Περιμένουμε νέα σου...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΓΩ ΜΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΧΑ 1160 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ.ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000 ΚΑΙ ΣΤΗΝ 7 ΝΑ ΗΤΑΝ 6000 ΚΑΙ ΣΤΗΝ 9Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 12000

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...