Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ παναγιαμου μια μπουμπου!!!! φτου σου ψυχουλα μου γλυκια......τι χαμογελο ειναι αυτο καρδουλα???????????????????????????????????????? :)

ποπο καψουρα ειναι!!!!!!!! καραμελακι μου εσυ!!!!!!!!! νασου ζησει κουκλα μου,του φτου ματακι να της φορας!!!!!!!!! οχι επειδη εισαι μπροστα,αλλα ειναι κουκλα!!!!! σκορδα στα ματια μου!!!! ψυχιτσαααααααααααααααα!!!

Δημοσίευση

Hara μου τι κουκλακι ειναι αυτο?Φτου φτου φτου σκορδα να εχει.Αχου η μυτουλα της η γλυκια :) :) :) .Ματακια μου ομορφα :) :) :) .Να μου την φιλησεις πολυυυυυυυυυυυυυυ.Να την χαιρεσε χαρα μου γερη και ευτηχισμενη να ειναι .

Δημοσίευση

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές σας.

Πραγματικά μας έχει πάρει τα μυαλά!!!!Μεγάλος έρωτας...Αστε που έχουμε γίνει αυτοκόλλητες:)Όπου πάω και αυτή μαζί μου.

Ευχομαί στις γκαστρούλες με το καλό να υποδεχτούν τα μωρακια τους και να νιώσουν αυτά τα μοναδικά συναισθήματα,στις κοπέλες που προσπαθούν να εχουν συντομα επίσκεψη απο τον πελαργό και σε μας τις μανούλες να χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας!!!!

Δημοσίευση

Χαρα μου τι μπεμπακι εβγαλες καλε!! ψυχουλινι μου εσυ! τι ματακια και φατσουλα γλυκιά και τσαχπινιαρικια ειναι αυτη!! να σου ζήσει, ειναι μια γλύκα, μια ομορφιά

μααααααααααααααααααακια βρε !

.png

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η κουκλίτσα σας!!! Τι όμορφο και γελαστό μωράκι, με το που είδα τη φώτο σας τρελάθηκα!!!! Να σας ζήσει και να την προσέχετε μη σας την πάρουν από τώρα για μοντέλο!!!

Βάλε και άλλες να σας καμαρώσουμε ε;

χχχ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...