Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΕΤΥΧΕ Κ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΕΛΟΣ ΦΟΒΟΣ....ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΚΑΦΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ?Α!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΑΣ?

Δημοσίευση

Rozi καλημερα!Μην εχεις αγχος!

Για μια απλη εξεταση πας και οχι για να γεννησεις!

Φανταζομαι πως ο γιατρος που λες θα ειναι σε διαθεσιμοτητα!

Η δικη μου κοιλια φανηκε την 22η εβδομαδα...

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΕΙΣ!ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΑΓΧΩΘΗΚΑ.....ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΥΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ.

Δημοσίευση

Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω για το γιατρό, όμως μην αγχώνεσαι!

Όλα καλά θα σου πάνε!!!

Μέχρι τον 4ο μήνα κανείς δεν καταλάβαινε οτι είμαι έγκυος και όσοι το γνωρίζανε αναρρωτιόντουσαν πού είναι το μωρό :laugh:

Δημοσίευση

Κάτι πάτησα και στάλθηκε το μήνυμα...

Ξαφνικά, στη 19η βδομάδα πετάχτηκε η κοιλίτσα!!!

Πολλοί δεν το καταλαβαίνουν ούτε και τώρα... αλλά εγώ τη βλέπω!

Χθες ένιωσα και την 1η κλώτσια!!!

Σου εύχομαι να τα ζήσεις σύντομα, είναι υπέροχες στιγμές!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΝΑΝΟΥΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ!

Δημοσίευση

Σ' ευχαριστώ πολύ, καλή μου!!!

Επίσης:)

Ξέρεις πόσο νευρίαζα όταν μου λέγανε οτι δε μου φαινότανε;

Φορούσα και κάτι κολλητά μπλουζάκια... αλλά τίποτα:)

Από τη μια καλύτερα βέβαια, για να μην κάνω και τεράστια κοιλιά!

Απλώς, όταν μαθαίνεις οτι είσαι έγκυος είναι τόσο μεγάλη η χαρά που θέλεις να το μάθουν όλοι!!!

Δημοσίευση

Ροζι καλη μου αρχικα καλως ορισες βλεπω εισαι νεα στο μαμμυ :) .Κοιτα αγαπη μου να κανεις την εξεταση σου και μην φοβασε τπτ.Αλλωστε η κοπελα (8εος να αναπαυση την ψυχουλα της και του παιδιου της :( )ηταν στον μηνα της αν θυμαμε καλα.Το ονομα αυτου του καραγκιοζη δεν το ειπαν αλλα ευχομε να τον στιγματηση ο θεος ωστε ολοι να ξερουν ποιος ειναι.Συγνωμη για το ξεσπασμα αλλα αυτο ειχε γινει λιγες μερεσ που γεννησα μετα και εκλαιγα 3 μερες για την κοπελα και το μωρο (κατι και οι ορμονες τοτε :( ).Ολα να σου πανε καλα στην εγκυμοσυνη σου γλυκια μου και να ερθει το παιδακι σου γεματο υγεια και χαρα στην ζωη.

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΒΡΕ. ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ. Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΦΑΝΗΚΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΕ!:P

Δημοσίευση

rozi mou kalimera:) Eimai kai gw mytilini kai exw giatro pou me parakolouthei sto nosokomeio... De kserw pioios htan o giatros mporo omos na sou po me sigouria poios den htan:) Epidi einai ligo agenes na leme dhmosia onomata an 8eleis stile mou minimataki na mou peis ton giatro kai na sou po an kserw:) oso gia thn koilitsa emena ston 4o pia arxise na fouskonei:)Filakia polla kai kali synexeia:)

Δημοσίευση

Ροζι γεια σου.Ειμαι κι εγω απο Μυτιληνη και ξερω για το περιιστατικο που λες.Να ξερεις οτι για καθε γιατρο ακουγονται διαφορα πραγματα 1000 ασθενεις 1000 γνωμες!Οι αντρες γιατροι παντως που εχει ειναι μια χαρα.Και μενα με παρακολουθει ενας αντρας γιατρος.Για την κοιλιτσα που λες συνηθως στην πρωτη εγκυμοσυνη φαινεται γυρω στον 4ο μηνα.Εμενα επειδη ειναι η δευτερη ηδη κατι αρχιζει και φαινεται.Καλη συνεχεια σου ευχομαι!

Δημοσίευση

lemon σου ευχομαι καλη λευτερια!!!να χαιρεσαι κ το πρωτο σου αγγελουδι!!!δεν εχω προβλημα με το δημοσιο και γενικα ειμαι κ υπερ του δημοσιου απλα οταν ακουγονταο διαφορα δεν εχεισ κ κανεναν γνωστο με προσωπικη εμπειρια,εισαι κ 20χρονων οπωσ εγω,εγκυοσ στο πρωτο μωρο οπως και να εχει σε πιανουν διαφορες φοβιες.

Δημοσίευση

Κοιτα Ροζι και εγω τον γιο μου τον γεννησα Θεσνικη και εδω απο γνωστους οτι μου ειπαναλλα δεν χρειαζεται να φοβασαι για τιποτα.Μια απλη εξεταση ειναι.Κι εγω επειδη δεν ειμαι απο εδω ρωτουσα συνεχεια.Ολα καλα θα πανε!

Δημοσίευση

Rozi έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΕΤΥΧΕ Κ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΕΛΟΣ ΦΟΒΟΣ....ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΚΑΦΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ?Α!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΑΣ?

Rozi μου μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου καλό. Μια απλή επίσκεψη είναι. Όλα θα πάνε καλά. Έναν απλό υπέρυχο θα σου κάνει μην φοβάσαι...

Δυστυχώς δεν γνωρίζω και εγώ το όνομα του "κακού" γιατρού αλλά εσύ δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε....

Το μπουμπουδάκι σου θα είναι μια χαρούλα και εσύ το ίδιο !

Τι θερμότερες ευχές μου για μια τέλεια εγκυμοσύνη και για μια τέλεια γέννα....

Σε φιλώ πολύ και σου στέλνω την αγάπη μου !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...