Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κίττυ μου, πιστεύω κάθε μέλος που διαβάζει το μήνυμα σου, άσχετα εάν σου γράψει ή όχι απο μέσα του σου στέλνει τις ευχές του για κάθε επιτυχία!!! Ετσι και εγω, μέσα απο την καρδιά μου σου εύχομαι ολα μα όλα να πάνε καλά!!!!!!!!!!!!!! Εχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πες ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

  • Απαντήσεις 136
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Μεσα από την ψυχη μου τις πιο θερμες μου ευχες για το ποθητο αποτελεσμα1!!

όλα να πάνε τελεια και γρηγορα να μάθουμε τα ευχαριστα νεα!!!

Τις ιδιες ευχες για μια καλή μου φίλη που βιώνει την ιδια κατασταση..

Κοριτσια σκεφτειτε θετικά καια αισιοδοξα ..

όλα θα πάνε τελεια!!

Δημοσίευση

Μια ευχη???? χιλιαδες ευχες μεταφερονται πριν την εμβρυομεταφορουλα!!!

θετικη ενεργεια,αγαπη και προσευχες ολα για σενα καλη μου!!!!

να πανε ολα κατ ευχην!! να εισακουστουμε ολες κ να φωλιασει το θαυματακι μεσα σου!!

φιλια

Δημοσίευση

KITTY πολες ευχες κ απο μενα γλυκια μου κ ολα προς το καλο,εγω ειμαι εγκυος μετα απο 2 προσπαθεια εξωσωματικης,τωρα για το αν εμεινα ξαπλα θα σου πω το εξης μετα την προσπαθεια χρειαστηκε να κανω ταξιδι 6 ωρων περιπου για να ερθω στο σπιτι μου,μιας κ ειμαστε μακρια κ οταν ρωτησα το γιατρο μου μου ειπε πως δεν ημουν αρωστη, σηκονομουν λοιπον κ καθομουν στον καναπε πηγενα κ στη φιλη μου που μενουμε στην ιδια οικοδομη κ γενικως ημουν καλα απλα δεν εκανα δουλιες κ δε σηκωνα βαρος κ ολα πηγαν καλα,απλα θελει να εισαι χαλαρη κ ηρεμη καλη επιτυχια...:)

Δημοσίευση

καλη επιτυχία και απο μένα κοριτσάρα! θα έχεις θετικη ενέργεια και όλα θα πάνε καλά! και σε καμια 15αρια μέρες να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα χιχι!!:laugh:

Θα περιμένουμε νέα σου !

.png

Δημοσίευση

ΠΟΛΛΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ..Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΧΑΛΑΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Κ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΧΧΧ

Δημοσίευση

1000 ευχές κι από μένα KITTY μου!!!!!

Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!

Πέρισυ είχε κάνει εξωσωματική η νύφη μου

(δίδυμα κοριτσάκια με την πρώτη προσπάθεια!)

και θυμάμαι ο γιατρός της είχε πει να είναι ξάπλα

μετα την εμβρυομεταφορά. στον καναπέ την έβγαλε

δυο βδομάδες :)

Πάρε κανά δυο βιβλία και ταινιούλες να ξεχνιέσαι και να

είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά :)

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα και σε λιγες μερες να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!!!!!!Που ευχαριστα θα ναι θα δεις!!!Μην εχει αγχος αγαπη μου να σεκφτεσαι οτι ολα θα πανε καλα...την ωρα που θα φυγεις απ το κεντρο θα χεις τα σπορακια στην κοιλιτσα σου...εκεινη τη στιγμη το μονο που πρεπει να χεις στο μυαλο σου και στην καρδια σου ειναι να λες πως τωρα ειμαι εγκυος και να σαι χαρουμενη γι αυτο...και ηρεμη...να νιωσουν τα σπορακια την φωλιτσα που τα αφησαν ζεστη για να μεινουν!!!!

Ειλικρινα κοπελα μου στο ευχομαι!!!!

Εγω ειμαι στην αναμονη τον Ιουνιο θα ξεκινησουμε με καποιες εξετασεις και τον Ιουλιο θα κανουμε και μεις την πρωτη μας προσπαθεια και πιστευω πως ολα θα πανε καλα...το νιωθω και ανυπομονω να ρθει ο Ιουλιος!!!!

Σε ποιο κεντρο θα την κανεις?

Πολλες πολλες ευχες και παλι!!!

Φιλακια

Δημοσίευση

kali mou soy efxome na pane ola kala.sto efxome olopsixa giati kai ego exo perasi afti tin fasi.ego emena tin proti vdomada sto krevati(sikonomoyn mono gia toyaleta)kai tin 2 vdomada kathomouna kai ligo ston kanape i xiroteres meres itan i 3. 4 teleftees.oles aftes tis meres imoyna moni moy poles fores apo to proi os to vradi giati o antras moy doulebe 12ora.frontise na ise iremi.kai o theos mazi sou.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΙΩΘΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Δημοσίευση

Λενακι μου!!!Ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα και να μας ανακοινωσεις σε λιγο καιρο οτι θα γινεις μανουλα!!!Σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια και προσευχες για να πετυχει το θαυμα!!!Μακαρι!!!Φιλακια πολλα να μην μου αγχωθεις αλλα να εισαι γεματη θετικη ενεργεια και πιστη οτι θα τα καταφερεις!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Μπράβο μπράβο κοριτσάκι μου!  Να τον χαίρεστε! Να είναι πάντα υγιης, τυχερός και ευτυχισμένος στη ζωή του! 🩵 Χαίρομαι που είχες μια τόσο όμορφη εμπειρία! Αχ κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, ότι αυτή τη φορά το εζησα πολύ πιο έντονα! Αφού έχεις και γαλατάκι ήδη θα δεις θα πάρει γρήγορα τα πάνω του! Σκέψου εμένα έχασε μόλις 50 γραμ. Από το βάρος γέννησης! Καλή ανάρρωση κοριτσάκι μου και σύντομα να γυρίσετε σπιτάκι σας! Εμείς γυρίσαμε χτες το μεσημέρι!
    • Λες να έχουμε ευχάριστα;;;; Πάντως τα συμπτώματα είναι ενθαρρυντικά!!! Μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις τεστ από τώρα κ απογοητευτείς τζάμπα!! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Εγώ που έκανα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία βάσει συμπτωμάτων 13η η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ δεν κοκκινησε κατευθείαν, αφού κάνω κ το βλέπω κ δεν βγάζει γραμμή λέω δεν είσαι κ 2 λεπτά μετά ξεκινάει να φαίνεται… Αχ μακαριιιιιιιι🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...