Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κουκλάρες μου! Όλα καλά? Πώς είσαστε?

Σήμερα ξαναμπαίνω στο forum, έπειτα από 2 εβδομάδες, αλλά και πάλι, δεν γνωρίζω πότε θα ξαναμπώ! Είμαι καλά, είμαι αρκετά πιο ήρεμη, αλλά είμαι και πάρα-πάρα-πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί γιορτάζει ο τζουτζούκος μου! Ο αντρούλης μου ο υπέροχος!

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανουλίτσες, τις υποψήφιες μανουλίτσες και τα νινάκια που γιορτάζουνε σήμερα! Να σας χαιρόμαστε όλες και όλους σας!!!

Εχθές το απόγευμα ξεκίνησα να γράφω τις σκέψεις μου, τα συναισθήματά μου, τις αγωνίες μου, τα πάντα, ότι βιώνω τέλος πάντων σε αυτό το ταξιδάκι προς τη μητρότητα, στα Αγγλικά, να τα εξασκήσω κιόλας, γιατί θα τα ξεχάσω στο τέλος. Κορίτσια μου... δε φαντάζεστε πόσο ήρεμη και χαλαρή κι ανανεωμένη κοιμήθηκα το βράδυ! Μου έκανε καλό τελικά... μέρες το σκεφτόμουν!

Αυτό είναι κορίτσια... να βρίσκουμε να κάνουμε πράγματα, όλες εμείς που προσπαθούμε για μπεμπάκι, να ξεχνιόμαστε! Ας έρθει όποτε θέλει! Όλες αυτές τις ημέρες ασχολούμαι με τα λουλουδάκια στο μπαλκόνι μας (πήγα την προηγούμενη Παρασκευή στην Έκθεση Λουλουδιών της Κηφισιάς και πήρα 5 γλαστρούλες κι ανανέωσα το μπαλκονάκι μας) κι έκτοτε τους μιλάω κάθε πρωϊ... τα ποτίζω... τα ψεκάζω... είναι κάτι το εξαιρετικά αγχολυτικό για μένα αυτό!

Την ημέρα που μπήκα τελευταία φορά στο forum και για 3-4 μέρες αργότερα, ήμουν στα μαύρα μου τα χάλια... όλο έκλαιγα... όλο στενοχωριόμουνα... όλο έσκαγα... συνήλθα όμως τελικά... έριξα κλάμα μπόλικο... ξαλάφρωσα πραγματικά... μίλησα με τον αντρούλη μου, που, κακά τα ψέμματα, σε αυτήν την διαδρομή, είναι το μεγαλύτερο στήριγμά μου, μέχρι που σκεφτήκαμε να μιλήσω και με τη γυναικολόγο μου, αλλά τελικώς δε χρειάστηκε! Μου πέρασε... και τώρα λέω... άσε να το ευχαριστηθούμε τώρα που μπορούμε... κι ας έρθει... ξέρεις... να πάμε και τις διακοπές μας το καλοκαίρι κι αν είναι... τότε ας σκάσει μύτη!

Από την ωορρηξία μου, στις 6 του μηνός, μέχρι κι εχθές, ψιλοπονούσα χαμηλά στις ωοθήκες μου. Έλεγα... είμαι σίγουρη πως είναι νινάκι και μεγαλώνει η μήτρα κι έχω αυτά τα πονάκια! (Πού να ξεκολλήσει το ρημάδι το μυαλό???) Σήμερα όμως, ξυπνώντας, άρχισαν οι πολύ δυνατοί πόνοι περιόδου! Είναι ν'αδιαθετήσω στις 27 του μηνός. Είμαι έτοιμη και με θετικότατη σκέψη λέω... ε... εντάξει... μέχρι τότε έχουμε τόσες μέρες... θα το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον 3-4 φορές ακόμη!!!

Χίλια συγγνώμη γλυκές μου για την πολυλογία πρωϊ-πρωϊ! Θα τα ξαναπούμε! Πολλά φιλάκια σε όλες σας και να μου προσέχετε!

Δημοσίευση

Καλημέρα Ζουζούνα!!!

Καταρχήν να χαίρεσαι τον αντρούλη σου !!! Και να τον προσέχεις!!! Και όλες εσείς που έχετε κάποιον ή κάποια να τους χαίρεστε !!!

Θα ξεκινήσω με τη φράση σου "....να βρίσκουμε να κάνουμε πράγματα, όλες εμείς που προσπαθούμε για μπεμπάκι, να ξεχνιόμαστε!"

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα... ο ανθοπώλης της γειτονιάς μου έχει γίνει πλούσιος :laugh: από τα φυτά που έχω αγοράσει το τελευταίο μήνα!!! :laugh: Το μπαλκονάκι μου επιτέλους ... έλαμψε!!!

Ο προηγούμενος μήνας που μας πέρασε ήταν ακόμα ένας ... όπου ήμουν 99% (τάχα μου :blink:) σίγουρη ότι επιτέλους είμαι έγκυος (μικρή καθυστέρηση - πονάκια - τα γνωστά )!!! Δεν αντέχω άλλο όλο αυτό που περνάω και αποφάσισα ότι κάτι πρέπει να αλλάξει !!! Ταλαιπωρούμε μόνη μου χωρίς λόγο !! Όποτε θέλει να έρθει ... θα έρθει!! Ότι περνάει από το δικό μας χέρι το κάνουμε .. ;) ... Κι απο κει και πέρα προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξες χωρίς να έχουμε αποκλειστικό σκοπό της ζωής μας να γίνουμε μανούλες. Σίγουρα όλες το θέλουμε πολύ πολύ πολύ αλλά ... δεν είναι κρίμα να χάνουμε ολες τις υπόλοιπες χαρές που μας προσφέρονται κάθε μέρα ... αλλά εμείς ... απλά τις προσπερνάμε ??? Ο αντρούλης μου είναι τόσο διακριτικός και ανεκτικός ... που σκέφτομαι ότι ταλαιπωρείται περισσότερο από εμένα τελικά βλέποντάς με αγχωμένη και προβληματισμένη συνεχώς!!! Γι' αυτό απ' αυτό το μήνα ξεκίνησα να ... γελάω... να χαίρομαι τη κάθε μέρα ... και να μην μετράω πια μέρες ... μπρος... πίσω... αυτό το ημερολόγιο το είχα ζαλίσει !!! Μόνο που δεν μίλησε :S

Σας φιλώ ... και σόρυ αν σας κούρασα!!

Υπομονή κορίτσια !!! Και θέλω να γελάμε !!!

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΛΑΞΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ.

ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ....

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;)

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα και να χαίρεσαι τον άντρα σου όχι μόνο σήμερα που γιορτάζει, αλλά κάθε μέρα και στιγμή που είστε μαζί.

Δεν μπορώ να νιώσω τη θλίψη σου. Δεν μπορώ να πω ότι κουράστηκα ή ότι προσπάθησα για να μείνω έγκυος. Σίγουρα όμως μπορώ να πω ότι το αγχος μόνο κακό κάνει. Δεν καθυστερεί απλά το μωράκι, υποβιβάζει παράλληλα και τον έρωτα με τον σύντροφό μας. Το άγγιγμα, το πάθος, η φαντασία, η αίσθηση όλα αυτά δίνουν τη θεση τους σε σκέψεις που σε τίποτα δεν έχουν να κανουν με ερωτισμό και ελξη.

Αν έρθει η περίοδος πες του ότι αυτός φταίει και ότι σου έριξε άσφαιρα!

Αν πάλι με το καλό δεν έρθει, πες του ότι σε γκάστρωσε για να σε τυλίξει!!!! Χιούμορ και καλή διάθεση! Και όλα έρχονται όταν είναι η ώρα τους!

Δημοσίευση

Αχ κοριτσάκια μου... τί γλυκούλες που είσαστε όλες σας? Βλέποντας τις απαντήσεις σας γελάω και συγκινούμαι μαζί! Athinak μου μ' έκανες και δάκρυσα!!! Να' σαι καλά! Σας ευχαριστώ όλες πάρα-πάρα πολύ όλες μέσα από την καρδιά μου! Πήγα στον Άγιο Κωνσταντίνο του Πειραιά νωρίτερα και τώρα νιώθω.... πάρα πολύ ήρεμη!!! Να μας δώσει δύναμη και θέληση όλες μας να καταφέρουμε το στόχο μας! Φιλιά!!! Σας ευχαριστώ!!!

Δημοσίευση

Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και σας ευχομαι ευτυχια χαρα και πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ!!

Λοιπον δεν ξερω ακριβως τι αρχισες να γραφεις αλλα εκανα και εγω κατι παρομοιο. Αγορασα ενα τετραδιο και εγραφα μεσα τους στοχους μου. Ο πρωτος μου στοχος ηταν το παιδι και εγραφα 'ειμαι εγκυος'(χωρις να ειμαι) ή αλλο παραδειγμα 'ειμαι πλουσια' ή 'σφιζω απο υγεια' κτλ. Τα εγραφα καθε μερα. Βασικα μπορει να ειχα 10 στοχους αλλα αυτος που με εκαιγε ηταν το θεμα μωρο γι αυτο ηταν και πρωτος. Αρχισα να τα γραφω τον Σεπτεμβριο τον Νοεμβριο εμεινα εγκυος. Να σου πω την αληθεια ειχα παει και σε ενα σεμιναριο και μου εκανε πολυ καλο απο εκει πηρα και την ιδεα με τους στοχους και το τετραδιο. Ειμαι σιγουρη οτι θα σε βοηθησει πολυ το να γραφεις.

Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια με τους στοχους σου!!! :)

Δημοσίευση

Να χαιρεσαι τον αντρα σου και να είστε πάντα μα πάντα πολυ ευτυχισμένοι!!!

ασε το αγχος και τη στενοχωρια στην άκρη και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή..

να νιωθεις τυχερη που έχεις τον αντρα σου και να περνας την καθε μερα σου καλύτερα από την αλλη!!!

Δημοσίευση

Σίγουρα θα σου κάνει πολύ καλό να εκφράζεις κάπου τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου!:laugh:

Έτσι,προσπάθησε να ασχολείσαι με άλλα πράγματα και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή!Θα έρθει και το νινάκι:kiss:

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! Πάντα ήμουν πολύ καλύτερη στο να γράφω από το να μιλάω!!! (ρωτήστε και τον άντρα μου....) Τον έχω πρήξει τον έρμο... γιατί να μην τα βγάζω στο χαρτί??? Αισθάνομαι πάρα πολύ καλύτερα μετά... όσο για το πότε θα γίνει η σύλληψη... ξέρω τί θα μου πείτε... "όταν το ξεχάσω!!!"

AFRODITH μου να χαίρεσαι κι εσύ τον άντρα σου καλή μου κι ό,τι επιθυμείτε! Με συγκίνησες πολύ με τα λόγια σου!!!

Δημοσίευση

Ζouzouna μου κανεις πολυ καλα για μενα που αρχισες ν'ασχολεισαι τοσο με το γραψιμο οσο κ με τα φυτα που αγορασες, αρεσουν κ σε μενα πολυ τα λουλουδια κ οπως λες πολλες φορες επιανα κουβεντα μαζι τους..:laugh: η αληθεια ειναι πως χρειαζομαστε κατι ν'ασχολουμαστε γιατι διαφορετικα το μυαλο κολαει δυστηχως το εχω περασει κ εγω αυτο το σταδιο,απολαυστε λοιπον το καλοκαιρακι με τον αντρουλη σου κ ειμαι σιγουρη πως το επομενο μυνημα σου θα ειναι για κατι ευχαριστο..φιλακια κοριτσι μου...:kiss:

Δημοσίευση

Πηνελοπιτσα μου μολις διαβασα το θεματακι σου!!!Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!

Αχ ποσο σε καταλαβαινω ειναι λες και γραφεις για μενα...και μαλλον πολλα κοριτσια εχουν βρεθει στην ιδια θεση...μην μου ανησυχεις το θαυματακι θα ερθει γρηγορα αλλα οπως λες κι εσυ για να γινει αυτο δεν θελει να γινεται εμμονη...αλλα να ασχολουμαστε με διαφορα να ειμαστε ηρεμες και να απολαμβανουμε την καθε μερα μας ξεχωριστα!!!Ειναι καλυτερα οταν ειναι σαν εκπληξη...αλλωστε σχεδον παντα ετσι ερχεται χα χα χα...απο κει που δεν το περιμενεις!Ευχομαι ολοψυχα να εισαι κι αν οχι να γινει συντομα!!!Ολα θα πανε καλα θα δεις!!!Για ολους μας εχει ο Θεος!!!Φιλακια πολλααααα!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου που γιορταζε!!!!Τωρα ειδα το θεμα!Τα κοριτσια με καλυψαν σε ολα οσα σου ειπαν!Θετικη σκεψη και αισιοδοξια χρειαζεται και ολα θα γινουν στην ωρα που πρεπει,πιστεψε με!!!

Φιλακια πολλα Πηνελοπη μου:kiss:

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κουκλίτσες μου για τις απαντησούλες σας. Όντως λατρεύω το να γράφω και να διαβάζω βιβλία. Είναι ένα άτυπο ημερολόγιο (που ούτως ή άλλως ξεκίνησα φέτος και πάλι, έπειτα από πάρα πολλά χρόνια, σε καθημερινή σχεδόν βάση κι αναπολώ την εφηβεία μου!!!) Με κάνει και ξεχνιέμαι απίστευτα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας καλές μου. Φιλάκια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...