Μετάβαση σε περιεχόμενο

IΑΣΩ Η' ΕΛΕΝΑΣ?

Recommended Posts

Εγώ με το καλό θα γεννήσω τέλος Αυγούστου στο ΕΛΕΝΑ. Μας συστήσανε & πήγαμε εκεί.

Πήγαμε & είδαμε τα δωμάτια του 5ου ορόφου & σας πληροφορώ ότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ιδιωτικά ;) .

Εχω πάει κατά καιρούς σε διάφορες γέννες σε πολλά νοσοκομεία & έχω ακούσει πάρα πολλά!! Ε ΟΧΙ να δίνουμε τόσα λεφτά & να μην εξυπηρετούν σωστά!!

Στα ΙΑΣΩ η ξαδέρφη μου είχε πλημμυρίσει αίματα από τον όρο - κατί είχε γίνει & το αίμα ήταν σαν να πήγαινε στον ορό ! Φωνάζαμε τις κοπέλες να έρθουν & μας Εγραφαν κανονικά!!! Μη νομίζετε & αυτές δεν πολυασχολούνται! Σιγά τα λεφτά που παίρνουν για να σκάσουν κιολας!

Η αδερφή μου δούλευε στο ΛΗΤΩ πολλά χρόνια & έχω ακούσει τα χειρότερα. Οταν έχουν μόνο 1 κοπέλα στα νεογνά μόνη της με 50 μωράκια νομίζετε ότι μπορούν να τα προσέχουν..?? :S Να ξέρατε τι περιστατικά έχουν συμβεί ! :(

Χίλιες φορές δίπλα μου ,ώστε να βλέπω τι γίνετε.. γιατί πιστέψτε με γίνονται πολλά που δεν τα βλέπουμε στα ιδιωτικά..

Η διαφορά χρημάτων είναι πολύ μεγάλη.. Τι είναι καλύτερο δηλαδή?

Να πάω σε 6 κλινο ή 4 κλινο σε ιδιωτικό ή σε μονόκλινο σε δημόσιο.?

Γιατί αν λέτε για θέμα μικροβίων τα ίδια μπορεί να κολλήσει ...Αφού στο μονόκλινο είμαι μόνη μου & τους διώχνει κάποιος διακριτικά ...Δικοί σου άνθρωποι είναι μπορείς να τους πεις να μην κάτσουν με τις ώρες & όχι όλοι μαζί.

Σε 6κλινο ή 4 κλινο όλοι αυτοί που επισκέπτονται τους γύρω-γυρώ δεν κουβαλάνε μικρόβια..? & Δεν μπορείς να τους διώξεις... :woohoo:

Οσο για το ότι κουράζόμαστε με το μωρό δίπλα μας :Ετσι & αλλιώς πάντα έχεις κάποιον να σε βοηθήσει ή το σύζυγο ή γονείς ή αδέρφια ή φίλους.Δεν είσαι μόνος. Εγώ τουλάχιστον έτσι θα κάνω , ο άντρας μου δεν θέλει να φύγει καθόλου & έχω γονείς, πεθερικά, αδερφή νοσηλεύτρια...

Από πλευράς γιατρών-μηχανημάτων κτλ πιστεύω ότι τα Δημόσια είναι πιο <<οργανωμένα>> γιατί αν πάθει κάτι το μωρό συνήθως τα στέλνουν σε Δημόσια. Εμενα μια φίλη μου γέννησε στο Ιασώ & επειδή το μωρό παρουσίασε κάποια επιπλοκή το στείλανε σε δημόσιο με αποτέλεσμα η μάνα λεχώνα να τρέχει να βλέπει το μωρό.

Για να πω για το Μητέρα .. Πήγα το Μάρτιο πάλι σε μία φίλη που γέννησε στον 2ο όροφο & έφρηξα!! Ηταν 4 κρεβάτια , κρεβάτι κολλητά με καρέκλα συνοδού στη σειρά!!! Αυτό το μέγεθος δωματίου έπρεπε να έχει το πολυ 3 κρεβάτια.. Ηταν σε κάθε μωρό 6-7 συγγενείς μέσα με αποτέλεσμα στο δωμάτιο να είναι πάνω από 30 άτομα!!!! Η ατμόσφαιρα ήταν ασφυκτική.

Στο μονόκλινο υπάρχει περίπτωση να αφήσεις πάνω από 10 άτομα !??

Ελπίζω να πάμε όλες καλά , να βγάλουμε το ζεστό καλοκαιράκι μας , & να γεννήσουμε τα μωράκια μας με το καλό!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και απο εμενα,σου ευχομαικατ'αρχην με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου.Εγω εχω γεννησει και τα δυο μου παιδακια στο Ιασω και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη.Ολα ηταν πεντακαθαρα,οργανωση πολυ καλη,οι κοπελλες πολυ προσεκτικες με τα μωρα,δεν ειχα κανενα παραπονο.Αν ηθελες το μωρο στα βραδινα ταισματα 12 και 5 το πρωι σου το εφερναν,αν οχι το φροντιζαν εκεινες.Το γεγονος ειναι βεβαια οτι ως ιδιωτικο ειναι και αρκετα ακριβο,οι τιμες του μονοκλινου ειδικα ,ουδεμια σχεση με τις τιμες των δημοσιων...Στο Ελενα ειχα παει για μια επεμβαση και θα σου πω το εξης ....δεν ξαναπερναω ουτε απο εξω,ηταν τραγικο,βρομικο,οι γιατροι κουκουρουκου,υπηρχε ενας χωρος που εξεταζαν και τα χωρισματα ηταν παραβαν λες και ησουν στο στρατο,την ωρα που μου επαιρνε αιμα ενας ,μιλαγε και αστειευοταν στο κινητο του,σπασμενα πλακακια στο δαπεδο, και το πιο απαισιο τα ρουχα απο καποιες εγκυες που πηγαιναν για γεννα τα διναν σε μαυρες σακουλες σαν αυτες για τα σκουπιδια (μπορει επειδη ηταν πολλοι αλλοδαποι).Οταν τελειωσαμε ο αντρας μου λεει¨οτι και να γινει εδω δεν σε ξαναφερνω με τιποτα.Δεν ξερω αν στα μονοκλινα του Ελενα ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα αν οικονομικα το αντεχει η τσεπη σου πηγαινε σε ιδιωτικο ασυζητητι!!!

ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΚΑΘΑΡΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ... ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΙΝΑΙ... ΧΑΟΣ!! ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ. ΒΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. Η ΚΑΥΜΕΝΗ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΥΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ. ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ, ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΑΚΟΜΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΑΝΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ. ΦΩΝΑΖΩ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ... ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΜΟΥ ΛΕΝΕ. ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ... ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΕΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ. ΤΣΙΣΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΙΣ ΞΑΝΑΦΩΝΑΖΩ... ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΜΟΥ ΞΑΝΑΛΕΝΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΥΓΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ.... ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΠΗΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ.. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΜΟΛΥΝΣΗ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ ΠΙΑ.. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!

Κοριτσακια μου σεβομαι την αποψη σας! Ομως βλεπω οτι υπαρχει μια ταση να μεγαλοποιούμε οτιδήποτε συμβαίνει σε ενα δημόσιο νοσοκομείο. Ολα αυτα που γράφεται συμβαίνουν και στα ιδιωτικά. Στο forum υπάρχουν αρκετά αρνητικά post για τα ιδιωτικά. παρ ολο που γέννησα στο Έλενα όλες τις εξετάσεις της εγκυμοσύνης της έκανα έξω , οχι γιατι δεν τους εχω εμπιστοσύνη αλλα επειδή υπάρχει μεγάλη αναμονή στα ραντεβού. Το καταλαβαίνω απόλυτα διοτι δεν παύει να είναι ενα δημόσιο μαιευτήριο. Επίσης όπως και στα ιδιωτικά σου κάνουν καισαρική για ψύλλου πήδημα σαφώς και θα υπάρχουν γιατροί στο Έλενα που κάνουν το ίδιο. Η θεία μου πάντως που εχει γεννήσει 4 παιδιά στο Έλενα και χωρίς να έχει γιατρό, καισαρική δεν έχει κάνει καμία. Σημασία έχει ο γιατρός. Εμένα είναι κατά της καισαρικής και δεν κάνει ούτε επισκληριδιο. Την καλημέρα μου!

Ναι ναι και εγώ αυτό δεν το είπα! Το ξέχασα. Τις εξετάσεις μου τις έκανα σε διαγνωστικό κέντρο. Εκτός απο τη β' επιπέδου και τον τελευταίο υπέρηχο που ο γιατρός μου επέμεινε να τα κάνω στο Έλενα. Κάτι παραπάνω θα ξερει.

Επίσης αυτό που λένε οι κοπέλες για τις γυναικολογικές επεμβάσεις, είναι άλλο θέμα και δεν έχει να κάνει με τους τοκετούς.

Επισκέφτηκα πρόσφατα μια φίλη που χρειάστηκε να υποβληθει σε επέμβαση. Έμενε σε ένα μονόκλινο στην παλιά πτέρυγα. Καθαρό ήταν, αλλά σαν εγκατάσταση ήταν επιεικώς άθλιο. Προπολεμικές καταστάσεις.

Εγώ κοριτσάκια μου δεν είμαι μανούλα αλλά θέλω να θέσω μία παράμετρο που δεν αναφέρθηκε έως τώρα και για μένα είναι πιό σημαντική από τις λοιπές παροχές των ιδιωτικών ή δημόσιων νοσοκομείων. Το θέμα της ασφάλειας στον τοκετό. Ξέρω ότι αν κάτι πάει στραβά κατά τη διάρκεια του τοκετού τα ιδιωτικά στέλνουν τα περιστατικά στα δημόσια νοσοκομεία, χάνεται πολύτιμός χρόνος. Ίσως είναι λίγες αυτές οι περιπτώσεις αλλά για μένα αυτό θα είναι το κριτήριο αν βρεθώ ποτέ σε αυτή την κατάσταση.

Με το καλό εύχομαι σε όλα τα κοριτσάκια που περιμένουν τα μωράκια τους. :)

Epishs marouli (8eos fylaksh panagia moy) kai gia ta neogna an kati paei straba se dhmosio ta stelnoyn.Kserw periptwsh poy htan sto amessa oikogeneiako moy peribalon poy to mwro gennh8hke sto mhtera kai toy eleipe kati apo ton organismo (den 8elw na pw parapanw ) me apotelesma na parameinei sto agia sofia apo thn hmera poy hr8e ston kosmo mexri kai 3 mhnes pou.....Telos pantwn 8eos fylaksei....Opote anagkasthka dhmosia an kai ama plhrwseis gia Loyks mia xara soy fwronte kai mia xara eisai.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...