Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΤΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΔΟΝΤΙ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΟΥΤΕ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ.ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ?ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εξαρταται απο το παιδι.εγω και ο αδερφοσ μου βγαλαμε πολυ γρηγορα 2 με 2,5 μηνων η κορη του αδερφου μου ειναι 7 μηνων και ακομη τιποτα...μπορει και να σκασει σε μια μερα μπορει να κανει βδομαδεσ θα βαζεις το δαχτυλο σου και θα βλεπεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AX TYΧΕΡΗ ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΟΥ....ΝΑΙ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΣ...

ΕΜΕΙΣ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ 5 Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ...ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ Κ ΑΣΠΡΑ ΟΥΛΑ...ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΝΤΑΚΙ..ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΟΥΛΑ ΜΕ ΟΥΖΟ Κ ΚΑΠΩΣ ΚΑΤΑΠΡΑ"ΥΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ...

ΓΙΑ ΠΕΣ..ΠΑΝΩ ? ΚΑΤΩ? ΦΑΙΝΕΤΑΙ ? ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΟΝΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.Η ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΙΨΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΔΟΝΤΙ,ΤΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4,200 ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΚΙΛΑ,ΠΑΙΖΕΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΛΟ ΤΗΣ,ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΙΛΑΜΕ,ΒΓΑΖΕΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΥΧΕΡΗ ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει,πράγματι είναι ανεπτυγμένη.φτου να μην την ματιάσω!Οντως είναι λίγο νωρίς για δοντάκι όμως ο γιατρός εμένα μου είπε να μην ασχολούμαι με αυτά.Κάποια στιγμή θα βγουν μου λέει αργά ή γρήγορα και χαριτολογώντας μου είπε αυτά είναι για τις γιαγιάδες και τους παππούδες ποιός θα το δει πρώτα για να πάρει χρυσό!Για να έχει γερά δόντια ντεμέκ!!Οδικός μου έβγαλε 7 μηνών το πρώτο και στο καπάκι και το 2ο.Τώρα έχει τρομερή γκρίνια και υποψιάζομζι ότι πάμε για 3ο.Μη μιλάς καθούλου αφού δεν γκρίνιαξε...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει κοπελα μπραβο της και χωρις γκρινια ε?

παντως οπως σου ειπαν και τα κοριτσια ειναι αναλογα το παιδι..οπως εχω ξαναγραψει καπου εμενα η ανηψια μου εβγαλε το πρωτο της 40 ημερων!!τι να πεις !!

και εμενα η κορη μου ειναι 8 μηνων και τιποτα ακομα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΙ 6 ΜΗΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΕΧΕΙ 6 ΔΟΝΤΑΚΙΑ Κ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΣΠΡΙΖΟΥΝ Κ ΟΙ ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ..... ΠΑΝΤΩΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα ο μπεμπης ειναι 6μηνων και πριν λιγες μερες εβγαλε το πρωτο δοντακι κατω και σημερα ειδα οτι ξεμυτισε και το διπλανο..βεβαια γκρινια υπαρχει αλλα ελπιζω να τελειωσει συντομα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EMENA KOΡΙΤΣΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΔΟΝΤΑΚΙ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ 9ο) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΕΙ:silly: ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ,ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ.

ΠΥΡΕΤΟ ΕΚΑΝΕ 2 ΜΕΡΕΣ - ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ 39, ΤΗΝ ΑΛΛΗ 38,5 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!!

ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΠΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Α, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 8,5 ΜΗΝΩΝ, ΕΝΩ ΕΓΩ 7 ΜΗΝΩΝ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ... ΚΑΛΕΣ ΜΑΣΕΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εμενα ο δικος μου τωρα ειναι στην φαση που βγαζει το πρωτο του δοντακι:woohoo: :woohoo: εκτος απο τον πυρετο (3η μερα σημερα)γκρινια και λιγο διαροια χθες απο τα 5 γευματα εφαγε το 1 εκανε εμετο τα 2 και τα αλλα 2 απλα δεν τα εφαγε ειναι φυσιολογικο αυτο?

α!!! σημερα το πρωι εφαγε καλα το γαλα του και ευτυχως δεν εκανε εμετο ελπιζω να του βγει συντομα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα εβγαλε το πρώτο στη κάτω γνάθο όταν ήταν 4μιση και τώρα που μπήκε 5ο έχει βγάλει δεύτερο ακριβος δίπλα και τρίβει τη πάνω γνάθο άρα θα βγουν κ τα δυο πάνω!!!!! Εχει λιγη γκρίνια και το χερι συνέχεια στο στόμα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mina77 prin bgalei ta dontakia ti eblepes sto stomataki tou ?

ta eblepes apo katw apo thn epifania tou oulou ?

egw blepv sthn katw gnathw tria aspra ligo katw apo thn epifania kai malista to ena dontaki apo ta deksia h mia tou akrh exei bgei ligo eksw ,thn pianw anepesthita me to daktilo mou .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συγγνώμη που πετάγομαι στο θεματακι σας κορίτσια απλώς ήθελα να παραθέσω τη δική μου εμπειρία σχετικά με τη θρομβοφιλια. Λοιπόν κορίτσι, μετά από τη δεύτερη αποβολή (1η παλινδρόμη, 2η βιοχημική) πήγα σε αιματολογο για να μου γράψει τις εξετάσεις θρομβοφιλιας για να διερευνήσουμε την κατάσταση μιας κι όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις μας ήταν φυσιολογικές. Επειδή στον κύκλο ακριβώς μετά τη βιοχημική είπαμε να κάνουμε πρόκληση ωορρηξιας για να δοκιμάσουμε, η αιματολογος μου είπε να περιμένω ένα τρίμηνο μέχρι να αποβληθούν απ' τον οργανισμό μου οι γοναδοτροπινες για την πρόκληση. Μένω έγκυος ωστόσο και πήγα να τη δω για να της ζητήσω να κάνουμε παρόλα αυτά τις εξετάσεις για να προλάβω κι εγώ τυχόν 3η απώλεια... Τις έκανα, αλλά η αιματολογος μου επισήμανε ότι λόγω της εγκυμοσύνης που ανεβάζει τη χοριακή ούτως ή άλλως αλλά και των γοναδοτροπινων από την πρόκληση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγουν οι τιμές λανθάνουσα αυξημένες. Εν τέλει σε μένα βγήκαν αρνητικές, ωστόσο παίρνω ασπιρίνη τύπου σαλοσπιρ των 150 προληπτικά λόγω ιστορικού αποβολών και μόνο. Επιπλέον, οι μεταλλάξεις της θρομβοφιλιας απασχολούν μόνο το 2ο τρίμηνο κι έπειτα κατά τα λεγόμενα της αιματολογου όσο και της γυναικολόγου μου, οπότε θεωρώ πως δεν πρέπει να σ ανησυχεί που ξεκίνησες τώρα τις αντιπηκτικες. Μόλις μπήκες στο 2ο τρίμηνο οπότε μια χαρά μου ακούγεται το timing. Ίσως και γι'αυτό να σου έδωσαν αντιπηκτικες κατευθείαν κι όχι ασπιρίνη όπως εμένα, επειδή είναι πιο δραστικές/ισχυρές. Όλα καλά θα πάνε, σου εύχομαι εσένα και σε όλα τα κορίτσια όμορφες και τελειομηνες εγκυμοσύνες ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
    • Ναι, έχουμε καθίσει αλλά σε εξωτερικό χώρο! Είσαι πολύ τυχερή για αυτό το πιάτο φαγητό! Πολύ θα το ήθελα! 
    • @flowerv ναι στο Fivi με τον κ. Παππά.  Τον είδα σε επίσκεψη μου πριν σχεδόν ένα χρόνο στην Ξάνθη όπου και κατεβαίνει 1 φορά στις 15 κάθε μήνα. Έμεινα ευχαριστημένη η αλήθεια είναι! Αν και σκοπός μου ήταν να πάω στο Χριστοφορίδη στο embryolab αναγκαστικά θα πάω στο Διαβαλκανικό λόγο του συγκεκριμένου γιατρού. Από όσο γνωρίζω πριν πάει στο Διαβαλκανικό ήταν κι αυτός στο embryolab οπότε και τον εμπιστεύομαι.  @kokkinoskoufitsaπεθαίνω με το υπέροχο χιούμορ σου και γενικά με το λόγο σου.. είσαι όλα τα λεφτά κορίτσι μου, σε χαίρομαι! Νομίζω πως θα γινόμασταν αυτοκόλλητες αν μέναμε στην ίδια πόλη.! 😅 Μου άρεσε το "σαν την τσουτσού".. 🤣🤣🤣 Λίγο πάντως που είχα μιλήσει με το γιατρό για την εξωσωματική μου είχε πει πάνω κάτω στα 3200 με 3500 από όσο θυμάμαι.  Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι προς τα πάνω. 😅
    • Αυτά σκέφτομαι @ditakiμου! Στις 28 που θ' ανέβω πάνω θα δω πως θα κινηθώ. Σκέφτομαι να το συζητήσω και με τον μπαμπά του και την αδερφή του.
    • @kokkinoskoufitsa χαίρομαι που όλο αυτό είχε θετική έκβαση και είσαι καλά! Έχεις απίστευτη ψυχική δύναμη και σε νοιωθω σίγουρη και αποφασισμένη για το πως θα συνεχίσεις! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...