Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΕΓΩ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ Η ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ?

ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ?

ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ

ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΒΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ?

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΟΜΗ (ΜΑΚΑΡΙ) ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ?

ΑΧ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ Η ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?

Δημοσίευση

Εμείς είχαμε πάει στο Καρπενήσι όταν ήταν πεντέμισυ μηνών. Δεν είμασταν ξέγνοιαστοι όπως πριν εποχής παιδιού:cheer: αλλά περάσαμε υπέροχα, δεν ήταν ιδιαίτερα κουραστικό ακριβώς λόγω θηλασμού (δεν είχα να κουβαλήσω τίποτα, ούτε αποστειρωτές, ούτε μπουκάλια, ούτε θερμαντήρες και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο...:silly: Το απολαύσαμε όμως ιδιαίτερα γιατί κάθετί πλέον το μοιραζόμαστε με ένα καινούριο πλάσμα με ορθάνοιχτα ματάκια που ρουφούσε κάθε εικόνα.:) Κυρίως για το μωρό είναι οι πολύτιμες οι διακοπές. Εμπειρείες, εικόνες, ήχους και αρώματα, τον καθαρό αέρα της εξοχής όλα αυτά προσφέρει στο μωρό ένα ταξείδι και είναι πραγματικά ανεκτίμητα. Εμείς πηγαίνουμε παντού με το μωρό, από λίγων μηνών κάναμε μονήμερες εκδρομές και σιγά-σιγά..ξεθαρέψαμε. Κάθε εμπειρεία τη χαίρεσαι διπλά όταν τη μοιράζεσαι με το παιδί σου. Τα ταξείδια πιστεύω είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις όχι μόνο στον ευατό σου αλλά και στο αγγελούδι σου!! Να το βάλετε και στη θάλασσα. Εμείς με το μπήκε Ιούνιος, ο πρώτος της ζωής του, τον ..βουτήξαμε!!!:laugh: . Μπανάκι θα κάνετε όλοι μαζί τα απογεύματα και με ομπρέλα.

Μην φοβάσαι, ειδικά επειδή θηλάζεις, μικρόβια και τέτοια μη φοβάσαι και

εννοείται πώς μπορείς να κάνεις και εσύ μπάνιο, γιατί να μην κάνεις, θα σου κάνει πολύ καλό.:) Και γενικά να βγαίνετε, μην κλείνεστε μέσα, όλη η οικογένεια επωφελείται από εξόδους, απέφευγε βέβαια τους ΄χωορυς όπου υπάρχει μεγάλος συνωστισμός και κάπνισμα.

Δημοσίευση

efoula αν θηλάζεις τα πραγματα ειναι πανεύκολα ! Οπως και να χει βεβαια καλο ειναι να πατε διακοπουλες απλα νομιζω θα "ταλαιπωρηθεις" λιγο περισσοτερο αν αποστειρώνεις φτιάχνεις γαλα κλπ .

Λοιπον το μωρο θελει μονο ενα παρκοκρεβατο για να κοιμηθεί (εχουν πολλα ξενοδοχεία ) και το στηθος σου για να τραφει . Τι πιο ευκολο ?

Θα ξυπνάτε το πρωι , θα παιρνετε το πρωινό σας θα πηγαινετε βολτες στο μερος που θα επισκευτητε ή θα κατεβαινετε νωρις για μπανιο . Φυσικά και πρεπει το μωρο να βγαινει βολτες δηλ αν δεν πηγαινες διακοπες θα το ειχες ολη μερα σπιτι ?

Απεφυγε να βγαινετε απο τη 1 μεχρι τις 4 το απογευμα . Σ΄αυτη την ωρα μπορειτε να παρετε εναν υπνάκο ή πολλα ξενοδοχεια εχουν πισίνα ή αλλους χωρους (διαλεξε ενα να μπορεις να κανεις και καμια περιποιηση :laugh:

) οποτε μια χαρά . Το απογευμα παλι θάλασσα , βολτες φαγητό εξω !

Καλα τα εγραψα και ζηλεψα τωρα .... Μια τσαντα χρειαζεσαι μονο με τα απαραιτητα για να αλλαζεις το μωρο . Το στηθος το χεις παντα μαζι και οποτε πειναει ...στο στηθος και τελος .

Θα το ξεχναγα ! Φυσικά και κανεις μπανιο στη θάλασσα ! Ξεπλυνε λιγο μετα το στηθος για να μην ειναι αλμυρο οταν θηλάσει το μωρο ;)

Δημοσίευση

ΝΑΙ!!!! ΕΓΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ, ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΙΜΩΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ. ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΙΤΣΑ, ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ. ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Δημοσίευση

Λιπών να σου πω και εγώ .

Το Πάσχα είχαμε πάει στο χωριό μου στην μαμά μου γύρο στις 4 ώρες δρόμο .

Το μωρό τότε ήταν δυο μηνών ,είχα ρωτήσει και εδώ μέσα αν θα ταλαιπωρηθεί αν θ ανχοθει και όλες μου είπανε όχι δεν θα πάθει τίποτα .

Κάναμε πολλές στάσεις για μαμ και για να ξεπιαστεί στον δρόμο ώμος τα την τελευταία μια ώρα ήταν μες στην γρίνια και στο κλάμα .κάναμε 6 ώρες να φτάσουμε (μέρα) και ζεστάθηκε πολύ ότι και να έκανα το κάθισμα από μόνο του συντελούσε στο να ιδρώνει .

Όταν φτάσαμε και κατάλαβε ότι δεν είναι σπίτι του αλλά σε ένα άγνωστο μέρος δεν του πολύ άρεσε .γενικά δεν το χαρήκαμε καθόλου ο μπέμπης ήταν μες την γρίνια και κολλημένος πάνω μου με το που έβλεπε ξένον άνθρωπο έκλεγε ,το μόνο σταθερό του σημείο ήμουνα εγώ και δεν ξεκολλούσε από εμένα .

Όταν φύγαμε ήταν νύχτα …δεν κατάλαβε τίποτα δεν ταλαιπωρήθηκε φτάσαμε πολύ γρήγορα γιατί ο δρόμος ήταν άδειος (ποιος αλός ταξιδεύει το βράδυ της ανάστασης?!!!) .

Το επόμενο πρωί που ξύπνησε στο σπίτι του έκανε τρελές χαρουλες και κοιτούσε με ευχαρίστηση γύρο γύρο .

Ίσως φταίει που ήταν πολύ μικρός ,ίσως το ότι τότε αρχίζανε να τον ενοχλούνε τα ούλα του εύχομαι να μην έχουμε ποτέ ξανά τα ίδια και εύχομαι και εσείς να μην έχετε τίποτα από όλα αυτά .να σημειώσω ότι μέσα στο αυτοκίνητο είναι από την γέννηση του παρά πολύ συχνά και πάμε παντού όλοι μαζί σούπερ ,για καφέ ,για ψώνια παντού .

Δημοσίευση

Αφροδίτη νομιζω εσεις τοτε ήσασταν πανω σε αλμα . Τα μωρά οταν περνάνε αυτη την περίοδο θελουν σιγουριά και σταθεροτητα . Το μωρο ήταν συνέχεια πανω σου (φυσιολογικό ) γιατι ειδικα στον τριτο αρχιζουν να καταλαβαινουν οτι δεν ειναι "ενα" με την μαμα .

Οπως και να χει εγω ειμαι υπερ του "εξω" .

Δημοσίευση

ΑΧ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2 ΜΗΝΩΝ

ΑΧ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ

ΕΚΕΙ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Δημοσίευση

Εγω οταν ηταν 10 ημερων μολις την ανεβασα οδικως στη θεσσαλονικη με ειδικο προτ μπεμπε σκληρο που δενει στις ζωνες για να ειναι παντα ξαπλωμενη και να μην πιανεται... κοιμοταν μεχρι τα τεμπη και μετα καναμε κανα 2 στασεις μονο για φαγητο κλπ.

Το καλοκαιρι παλι θα παμε θεσαλονικη και χαλκιδικη με το αυτοκινητο και με τον ιδιο τροπο... θεωρω οτι μπορεις να πας οπουδηποτε αρκει 1ον να υπαρχει κοντα νοσοκομειο για ωρα αναγκης - χτυπα ξυλο -

2ον ομπρελα για το παιδι, 3ον επιβεβαιωσετο και με τον παιδιατρο και βουρ στη θαλασσα. το ιωδιο θα του κανει καλο.

οσο για τον υπνο, ρωτα αν εχουν παρκοκρεβατο εκει που θα πας αλλιως παρε το δικο σου - εκτος αν εχεις πορτ μπεμπε σα το δικο μου που ειναι και κρεβατακι.

αν περνας εσυ καλα θα περασει κι αυτο καλα....

αντε και καλες διακοπες :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Το δικο μου το μωρακι θα γινει σε λιγες μερες 4 μηνων και ανετα θα το παιρνα να παω διακοπες. Μην κρινεις απο το δικο σου που ειναι μικρουλι ακομα. 4 μηνων ειναι ξεπεταγμενα και απολαμβανουν το καθε τι. Εμεις θα παμε χαλκιδικη για μπανακι το ΣΚ αν εχει καλο καιρο. Το βυζομπουκαλο το χω μαζι μου σταθερα, καπελακι και βουρ για βουτια στη Χαλκιδικη. Ελπιζω μονο να του αρεσει το νερακι και να μην το παρει κατακαρδα.

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Αφροδίτη νομιζω εσεις τοτε ήσασταν πανω σε αλμα . Τα μωρά οταν περνάνε αυτη την περίοδο θελουν σιγουριά και σταθεροτητα . Το μωρο ήταν συνέχεια πανω σου (φυσιολογικό ) γιατι ειδικα στον τριτο αρχιζουν να καταλαβαινουν οτι δεν ειναι "ενα" με την μαμα .

Οπως και να χει εγω ειμαι υπερ του "εξω" .

nai exeis dikio tote den gnoriza tis eudomades tora pou tis kserw blepw oti hmastan se alma ....thn epomenh eudomada na deis!!!!

Δημοσίευση

efoula έγραψε:

ΑΧ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2 ΜΗΝΩΝ

ΑΧ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ

ΕΚΕΙ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

mhna anxonese gia to mwro ...gia ta pragmata pou einai na paketareis na anxnese ....kanonikh metakomish:blink: :laugh:

den einai tragika akoma kai na griniazei apla to eipa gia na mhn soy erthei ksafniko na eisai proetimasmenh .

ligh para panw agalitsa kai ligo thilasma parapanw tha exeis tipota to periergo .

Δημοσίευση

efoula έγραψε:

ΑΧ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΑΧ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ

Σωστα σκεφτεσαι.. μη φερεις το μωρο αθηνα καλοκαιριατικα... καλυτερα στους συγγενεις σας

ας του λειψετε και λιγο δε πειραζει B)

Δημοσίευση

Αυτο με το αυτοκίνητο είναι όντως ένα πρόβλημα, αν το παιδί γκρινιάζει γιατί νιώθεις αδύναμος και αγχωμένος εκείνη τη στιγμή. Πάντως ο δικός μου μέχρι τους επτά οχτώ μήνες ήταν αγγελούδι μέσα στο αυτοκίνητο, εκεί κοιμόταν πιο εύκολα από παντού και έδειχνε να το απολαμβάνει. ΄Μετά, μάλλον επειδή άρχισε να γίνεται πιο κινητικός, νευρίαζε και άρχιζε να κάνει τον Ταρζάν:P .

Πάντως είναι άνυπόφορο όταν ουρλιάζουν στο αυτοκίνητο, και για τους γονείς και για το παιδί βέβαια ....γι'αυτό κάνουμε συχνές στάσεις όταν έχουμε έκτροπα!!:dry: .

Πλέον όμως τα έχουμε βρει...Δηλαδή και αυτός έχει ηρεμήσει και δείχνει πολύ υπομονετικός και... κύριος ;) και στα δύσκολα, ξέρω τί θα τον κάνει να ξεκαρδιστεί:P , τί θα του τραβήξει την προσοχή, που και που παίρνω κάποιο καινούργιο παιχνιδάκι μόνο για το αυτοκίνητο για να μην το βαριέται, ειδικά αυτά με τα τραγουδάκια τον τρελαίνουν, χορεύει στο κάθισμά του!!! Λύσεις υπάρχουν πάντα.... θέληση και υπομονή χρειάζονται όλα, αλλιώς κλείνεσαι στο σπίτι και το παιδί αργεί να προσαρμοστεί σε κάποια πράγματα. Κάθε παιδί βέβαια διαφέρει στο πότε θα περάσει την τάδε φάση, και στο πώς θα την αντιμετωπίσει η μαμά του (και ο μπαμπάς βοηθάει πολύ, ο άντρας μου του τραγουδάει που είναι και καλλίφωνος;, εγώ στο πιο σιγανό μην γίνει και φάλτσο το παιδί:unsure: ). Λύσεις πάντως υπάρχουν για όλα, θέληση θέλουν όλα τα πράγματα.

Δημοσίευση

Εμεις ευτυχως εχουμε κανει αρκετα ταξιδια με το μωρο και φαινεται να του αρεσει αν και τωρα τελευταια δεν του αρεσει να ειναι δεμενος!!!φετος θα παμε διακοπες καπου κοντα μας(Καστρο Κυλληνης)και θα μεινουμε σε Βungalows οπου εχει και κουζινακι μεσα λογω του οτι θα αρχισουμε χορτοσουπα σε εναν μηνα!!!δεν με αγχωνει καθολου το γεγονος οτι θα κουβαλησουμε ενα σωρο πραγματα απλα ευχομαι ο μπεμπης να μην γκρινιαζει τοσο πολυ απο τα δοντακια του...Αχ διακοπες!!!

Δημοσίευση

k go eimai iper tou ekso...k gis diakopes mesa fisika..

emena o dikos mou einal 3 minon..

k tha pame kalokairi diakopes..tha einai kapou 5-6 minon...

skeftomaste na pame kriti sti aderfi mou..

k oute skeftomai tin talaiporia..

afou tha exo to fai mazi mou(bizi) oute me noiazei..

an thilazeis eiani litrosi..an dineis kseno k taksidi einai diskolo alla pali tha to ekana..

Δημοσίευση

το 2008 που πηγαμε διακοπες η μικρη μας ηταν 4ων μηνων, πηγαμε σε νησι!

σιγουρα εχεις να κουβαλησεις αρκετα πραγματα(καροτσι παρκο κλ), βαλαμε την σχαρα στο αυτοκινητακι και ξεκινησαμε!το φαγητο το ειχα παντα μαζι μου(βυζακι)ειχαμε παρει το παρκο που κοιμοταν, το καροτσι μας φυσικα τα απαραιτητα(ρουχα κλπ)

φυσικΑ ειχα φτιαξει ενα πολυ καλο φαρμακειο!μειναμε 15 ημερες σχεδον, καναμε καθε μερα μπανιο στη θαλασσα(μαμα και κορη)μετα τις 5 το απογευμα, πιναμε τις μπυρες μας(βοηθα στην παραγωγη...χιχι) ααα και στο καραβι δεν ειχα κανενα προβλημα... μεχρι να βαλει ο αντρας μου το αμαξι μεσα με ειχαν βοηθησει να αναιβασω το καροτσι επανω.......οταν και οπου γκρινιαζε ... βυζακι!

απο τοτε εχουμε παει απειρες φορες στο χωριο μου οδικως(3,5 ωρες)καθως και στην Τηνο οπου εκει ημουν μονη χωρις τον μπαμπα μας!αλλα ειπαμε... αν εισαι γυναικα ολοι σε βοηθουν.....

Δημοσίευση

λετε ρε κοριτσια να το επιχειρησω?θα δουμε ελπιζω τουλαχιστον να θηλαζω ακομα για να μην χρειαστει να κουβαλησω και αλλα πραγματα για φαγητο

και εμεις σε νησι λεμε να παμε αντε να δουμε

pebi οταν λες φαρμακειο τι ακριβως πηρες για να εχω υποψιν μου

AFRODITH και λαλα τι ακριβως εννοειτε για τις εβδομαδες εξηγηστε και μενα να καταλαβω

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΚΑΙ ΔΕ ΘΗΛΑΖΩ.3 ΜΗΝΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ 1 ΘΕΡΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ..!!ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ.ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ.

Δημοσίευση

efoula μου και βεβαια να το επιχειρησεις!!!;) ειναι απαραιτητες οι διακοπες, σας χρειαζεται λιγη ξεκουραση, να γεμισετε τις μπαταριες σας!!!;)

εμεις περυσι ειμασταν 3 μηνων και πηγαμε στη Λευκαδα!! περασαμε φανταστικα!!! η μικρη μου ηταν τρομερα ηρεμη, κοιμοταν στο καροτσι και τα βραδια (δε θα το ξεχασω!) χτυπησε για πρωτη φορα 10ωρα!! (και φαντασου, οτι περνουσαμε και αλμα αναπτυξης κοριτσια!);) περασαμε υπεροχα, ξεκουραστηκαμε και οι 3 μας, γιατι το ειχαμε πολυ αναγκη!!! επιπλεον θηλαζα αποκλειστικα και αυτο ηταν τρομερα βολικο, αφου τη θηλασα παντου, στο αυτοκινητο, στη παραλια, παντου!! και θα την ειχα κανει και μπανιο, αλλα η χαζη δε ρωτησα τη παιδιατρο μου, θεωρωντας οτι απαγορευεται!!! (δε πειραζει, φετος!! καλα να ειμαστε θα τρελαθουμε στις βουτιες! θα φορεσουμε και μαγιω!!):lol:

παρεπιπτοντως, επειδη κι εγω το ειχα ψαξει, θα σου προτεινα και τη Λευκαδα γιατι απο νοσοκομειακης αποψεως ειναι πολυ καλη περιπτωση! εχει νοσοκομειο, εχει το νοσοκομειο της Πρεβεζας σε κοντινη αποσταση ΚΑΙ το πανεπιστημιακο των Ιωαννινων μια ωρα μακρια!!!;) (ω μη γενοιτο!)

να πατε διακοπουλες και να περασετε φανταστικα!!! (πω, πω, μου ανοιξες την ορεξη τωρα!):silly:

Δημοσίευση

Kαι βέβαια να το τολμήσεις να πάτε διακοπές με το μωράκι σου!

Εγώ θα σου πρότεινα ένα παραθαλάσσιο μέρος, όπως η αρχή της Χαλκιδικής, που είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη για οτιδήποτε έκτακτο ή νησάκια που είναι κοντά σε ακτή όπως η Λευκάδα που πρότεινε και το mitsakii ή τα νησάκια του Αργοσαρωνικού που είναι κοντά στην Αθήνα.

Όπως και να έχει, φρόντισε να υπάρχει στη περιοχή που θα μείνετε φαρμακείο, σταθμός πρώτων βοηθειών και φυσικά σούπερ-μάρκετ για να προμηθεύεσε τις πάνες του μωρού κτλ.Στη θάλασσα καλύτερα να πηγαίνετε νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα και πάντα να είστε κάτω απο ομπρέλα ή κάτω απο μια σκιά.Τις μεσημεριανές ώρες καλύτερα να μην κυκλοφορείτε με το μωρό.Όσον αφορά τα πράγματα που θα πάρεις μαζί σου, αφού θηλάζεις, δεν έχεις να κουβαλήσεις και πολλά! Σίγουρα θα χρειαστείς ρουχαλάκια,καπελάκια,πετσέτες,πάνες,μια

κουνουπιέρα,εντομοαπωθητικά, το καρότσι,παρκοκρέβατο(αν και πολλά οικογενειακά ξενοδοχεία το διαθέτουν, οπότε κάνε μια ερώτηση πριν το κουβαλήσετε),φυσικά το αγαπημένο του παιχνίδι(να έχει και κάτι που να του θυμίζει το σπίτι του)και ένα καλά οργανωμένο φαρμακείο που να περιέχει:τα καλλυντικά του(κρέμα συγκάματος, αφρόλουτρο κλπ),βρεφικό αντιηλιακό,θερμόμετρο,αντιπυρετικό συρόπι(depon ή ponstan),αντιϊσταμινικό,μια σύριγγα(για το depon αν χρειαστεί), οινόπνευμα, betadine, γάζες,φυσιολογικούς ορούς, ένα στιλό αμμωνίας για τα τσιμπήματα και το τηλέφωνο του παιδίατρου!

Τέλος θα σου πρότεινα να κανονίσετε οι ώρες που θα ταξιδέψετε να συμπίπτουν με τις ώρες που κοιμάται το μωρό για να μην έχετε γκρίνιες και κλάμματα.

Συγνώμη αν σε κούρασα! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ:silly:

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΗΓΑΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ( ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ )ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ 3 ΜΗΝΩΝ.

ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΣ.

-ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΧΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ - ΜΠΕΜΠΕ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΙΣΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.

-ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΜΗΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤ - ΜΠΕΜΠΕ , ΕΧΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ.ΕΓΩ ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ.

- ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΤΣΜΠΑΡ ΚΑΙ ΒΟΥΤΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ.

-ΓΕΝΙΚΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ , ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΧΩΡΙΣΤΑ( ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ!)ΘΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ , Η ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΞΕΝΟ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΑΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ( ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΣΜΑ , ΤΑ ΠΙΑΤΑ , ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΤΛ)

- ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.

-ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.....

Δημοσίευση

Καλημερα efoula μου. Εμεις επιχειρησαμε να παμε ενα τριημερο του Αγιου Πνευματος στη λατρεμενη μου Μεθωνη. Μας ειχαν καλεσει οι κουμπαροι μας οι οποιοι ειχαν τροχοσπιτο στο δημοτικο καμπινγκ της περιοχης. Το πρωτο που σκεφτηκα ηταν "τελεια, θαλασσα, βολτες, ξαπλες" και ολα αυτα που σκεφτομαστε ολοι. Η μικρη ηταν εννια μηνων περιπου γι' αυτο ειχα παρει και το θαρρος να παμε καπου τοσο μακρια, Πατρα-Μεθωνη ειναι περιπου τρεισιμιση ωρες δρομο. Τα πραγματα ομως δεν εξελιχθηκαν οπως τα φανταστηκα. Η γιορτη του Αγιου Πνευματος ειχε πεσει θυμαμαι Σαββατο οποτε ειχαμε φυγει Παρασκευη απογευμα γυρω στις εξι. Φτασαμε ωραιοτατα στη Μεθωνη αφηνουμε τα πραγματακια μας στο τροχοσπιτο και παμε να φαμε στο μαγαζι που συχναζουμε οταν πηγαινουμε στη Μεθωνη. Φαγαμε, ηπιαμε, πηγαμε και μια βολτουλα με τα καροτσακια μας σαν ευτυχισμενοι γονεις που ημασταν, αλλα η Λαμπρινη το ματι γαριδα:blink: Το αλλο το παιδακι ειχε ξεραθει στον υπνο και η Λαμπρινη ειχε ορεξη για παιχνιδια:unsure: Το τι τραβηξα να κοιμηθει δε λεγεται. Κοιμαται επιτελους κι εγω η τρελλη ειχα τη φαεινη ιδεα να της βαλω τις πιτζαμουλες της:ohmy: τι το θελα? Ξυπνησε το κακομοιρο και αρχισε να κλαιει δυνατα:woohoo: Περιτο να σου πω οτι ξεσηκωθηκε ολο το καμπινγκ, βγηκαν οι γιαγιαδες του διπλανου τροχοσπιτου και σταυρονανε το παιδι:blink::unsure: Για να κοιμηθει παλι την πηγαμε βολτα με το αυτοκινητο μεχρι την Φοινικουντα. Την επομενη μερα ηταν ολο γκρινια, δεν ετρωγε δεν επινε γαλα δεν εκανε κακα της ολα αυτα τα ευχαριστα! Και το βραδυ παλι τα ιδια, δεν αντεξαμε τελικα., την πηραμε και φηγαμε το ιδιο βραδυ:dry: Την επομενη μερα ηταν μια χαρα ολο χαρουλες:huh: Δεν εχω ξαναπαει απο τοτε στη Μεθωνη, μονο στο χωριο του αντρα μου παμε που ειναι πιο κοντα στη Πατρα. Η αποφαση ειναι δικη σου, αν βλεπεις οτι το παιδι ειναι ησυχο σε γενικες γραμμες, πηγαινε. Αλλωστε πως θα ξερεις αν δε δοκιμασεις... Παντως αν πας καλο ειναι να ταξιδεψεις βραδυ για να κοιμηθει στο δρομο. Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα:silly: Φιλακια πολλα:kiss:

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ

ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΚΟΠΕΛΟ

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ

ΑΧ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑ ΗΣΥΧΗ

ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΕΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΒΟΛΟ

ΑΥΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΘΗΛΑΖΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΛΕΝΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΙΣΧΥΕΙ?

ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...