Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σκέφτηκα να σας αναφέρω όλα όσα σκεφτόμουν πρν λίγο που νανούριζα τον μικρό γιατί πιστέυω πως κάθε μανούλα έτσι νιώθει!

Πριν λίγο λοιπόν έκλαψε ο μικρός που κοιμόταν και πήγα να τον πάρω αγκαλίτσα για να ξανακοιμηθεί. Όση ώρα λοιπόν τον κρατούσα αγκαλιά και αυτός προσπαθούσε να κοιμηθεί ένιωθα απίστευτη αγάπη απέναντί του..το προσωπάκι του που έκανε διάφορους μορφασμους στην προσπάθεια να κοιμηθει, τα παχουλά του χεράκια..ένιωθα την απόλυτη ευτυχία! Κρατουσα στα χέρια μου ότι πιο όμορφο μου έχει τύχει σε αυτήν τη ζωή..σκεφτόμουν πως αν τυχόν μου πάθει κάτι δε θα το αντέξω...πραγματικά θα πεθάνω!Εκείη την ώρα όμως σκέφτηκα..πόσες μαμάδες την ώρα που κρατούσα εγω το παιδάκι μου έκαναν το ίδιο...πόσες μανούλες έχουν άρρωστα παιδάκια και κάθε βράδυ παρακαλάνε στην προσευχή τους να γίνουν καλά ..πόσα από αυτά γίνονται τελικά καλά...πόσος ο πόνος γι αυτές τις μαμάδες..ί΄σως λίγο περιεργη και μακάβρια σκέψη όμως δεν απέχει και πολυ από τον καθένα μας..ενιωσα τυχερή ακόμη κ αν δεν ξέρω τι μου ξημερώνει αύριο..θεωρώ πως είμαι από τις τυχερές μαμάδες και θα επρεπε να λέω ευχαριστω κ όχι να σκέφτομαι πόσο τύραννος είναι ο μικρός μου στην καθημερινότητα..πραγματικά χαίρομαι πολύ που το παιδάκι μου είναι γερό..και μακάρι να μπορούσα να ευχηθώ και να πιάσει όλα τα παιδάκι α του κόσμου να είναι έτσι γερα...

Συγγνώμη για το περίεργο θέμα που άνοιξα...όμως αυτή η αγκαλιά ...μου έδωσε τόσα πολλά ..που ήθελα να τα μοιραστω..

Δημοσίευση

Γλυκια μου μανουλα!!!!!Εισαι μανουλα γι'αυτο!!!Ετσι ειναι οι μανουλες!!!!!!!Δινουν τα παντα για το σπλαχνο τους!!!!!Τωρα σκεφτηκα τη δικη μου μανουλα!!!!Και μου ερχεται να βαλω τα κλαματα!!!Παντα διπλα μου!!!!!Παντα με εχει αγκαλιτσα και ας ειμαστε μακρυα και ας ειμαι 31 χρονων γαιδουρακι!!!!Και τωρα που εχω τον μπεμπη στη κοιλιτσα!!!ΑΑΑΑΑχ τωρα καταλαβαινω την μανουλα μου!!!!!Ονειρα γλυκα τιρογαριδακι μου!!!!

Δημοσίευση

αχ κουκλα μου και εμενα οταν τον ταισα πριν 2 ωρες τον πηρα αγγαλιτσα για νανουρισμα (τωρα εχει ξεκινησει να το θελει που μεγαλωσε λιγο) εκανε γκριματσες με την πιπιλα του και εγω τον χαζευα οπως παντα και εκει που τον νανουριζα ξαφνικα ανοιγει τα ματακια του με κοιταει και απλωνει το χερακι του στο προσωπο μου εγω το επιασα και του εδωσα ενα φιλακι και μου ανταπεδωσε ενα υπεροχο γλυκο χαμογελο και κοιμηθηκε

ειναι τοσο γλυκο τοσο τρυφερο τοσο απλα υπεροχο!!!!

τον λατρευω και ας μου γκρινιαζει ειναι ολη μου η ζωη ειδικα τωρα που καταλαβαινει περισοτερα και μου απλωνει τα χερακια του για φιλακια και χαδακια πωπωπωπω τρελαινομαι και ευχαριστω τον θεο που μου τον εκανε καλα και γερο

να σαι καλα τυρογαριδακι μου που μου το θυμησες παλι να χαιρεσαι το μωρακι σου

Δημοσίευση

Pw pw etsi mallon niwthoume oles oi manoules...

Egw etsi niwthw kathe fora pou thn koitaw na koimatai etsi galhnia

kai skeftomai poso tyxerh eimai pou thn apekthsa meta apo toso

kopo kai xrono kai me pernoun ta zoumia..Pragmatika eygnomwnw kathe

fora ton theoulh pou mou thn esteile kai den mou sterhse afto to

polytimo dwro ths mhtrothtas.Kamia fora skeftomai pws den thelw tipota

allo sthn zwh mou.Akoma kai an den kanw allo paidaki tha eimai xaroumenh pou apekthsa ayto. Prospathw kai egw na mhn kanw makavries

skepseis..alla pia manoula den tis kanei? Pistevw oles mas.Alla ayto symvainei epeidh latreyoume ta paidakia mas kai den theloume na pathoun to paramikro kako.Kai egw lew syxna pws an pathei kati tha pethanw..den tha to antexw..alla prospathw na mhn to skeftomai.

Kalhnyxta glykia manoula...:kiss:

Δημοσίευση

Μαράκι ..εχεις δίκιο! Αν σου πω ότι παρόλο που έχω γίνει πλέον μαμά ποτέ δεν έχω μπει στη θέση της δικής μου..ίσως επειδή εκνευρίζομαι πολλές φορές μαζί της και πάντα ξέρω ότι το δικό μου παιδί θα με υπεραγαπάει !!Όχι όπως με τσατίζει εκείνη!!:) Πόσο λάθος κάνω...πάντα η μαμά θα νοιάζεται και πάντα το παιδί θα τυραννάει...δε με νοιάζει όμως..ας με κάνει ότι θέλει..για μένα πάντα θα είναι ότι πολυτιμότερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου!! Αυτό το πλασματάκι το είχα στην κοιλιτσα μου..με κλωτσουσε..είχε λόξιγκα..και τώρα μου ρίχνει κάτι ξεγυρισμένες κλοτσιες όταν παίζει στο κρεβάτι μαζί μου ή με τραβολογάει απο τα πόδια και κλαίει την ώρα που θέλω να κάνω κάτι άλλο..

Ας είναι πάντα γερά και δυνατά και ας μας τυραννάνε...χαλάλι τους!!!Και εσείς κορίτσια να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!:)

Δημοσίευση

Lenaki26 έγραψε:

Pw pw etsi mallon niwthoume oles oi manoules...

Egw etsi niwthw kathe fora pou thn koitaw na koimatai etsi galhnia

kai skeftomai poso tyxerh eimai pou thn apekthsa meta apo toso

kopo kai xrono kai me pernoun ta zoumia..Pragmatika eygnomwnw kathe

fora ton theoulh pou mou thn esteile kai den mou sterhse afto to

polytimo dwro ths mhtrothtas.Kamia fora skeftomai pws den thelw tipota

allo sthn zwh mou.Akoma kai an den kanw allo paidaki tha eimai xaroumenh pou apekthsa ayto. Prospathw kai egw na mhn kanw makavries

skepseis..alla pia manoula den tis kanei? Pistevw oles mas.Alla ayto symvainei epeidh latreyoume ta paidakia mas kai den theloume na pathoun to paramikro kako.Kai egw lew syxna pws an pathei kati tha pethanw..den tha to antexw..alla prospathw na mhn to skeftomai.

Kalhnyxta glykia manoula...:kiss:

Αχ βρε Λενάκι..είσαι κ εσύ πολύ γλυκια..(σε έχω καταλάβει από τη φωνή στο βίντεο!:) ) Όταν έχουμε κάτι ΄μεγάλης αξίας στα χέρια μας θέλουμε οπωσδήποτε να το διαφυλάξουμε από το κακό! Κάνουμε ότι μπορούμε και αυτό φτάνει!!:) Καληνύχτα σε όλες σας μανούλες!!:)

Δημοσίευση

να παρει!!!:angry:

ενω ξεδιπλωσα τοσο ποιητικα :P τις υπεροχες χαζομαμαδιστικες σκεψεις μου, η απαντηση μου εξαφανιστηκε!!!:angry:

τα νευρα μου!!!:angry:

παω για υπνο κι ισως αυριο το ξαναγραψω!!! κλαψ, κλαψ, λυγμ:(

Δημοσίευση

Αχ Φανούλα μου τι τρυφερή μανούλα που είσαι!! Εγώ μέχρι στιγμής έχω το πρώτο μου παιδάκι στην κοιλίτσα μου και τρελένομαι κάθε φορά που τον νιώθω να κουνιέται!! Κάθομαι με τις ώρες και χαζεύω την κοιλιά μου, την κοιτάω επίμονα και χαζοχαίρομαι κάθε φορά που βλέπω κάτι να εξέχει! Πλημμυρίζει η καρδιά μου άπειρα συναισθήματα και λέω πως θα νιώθω όταν τον γεννήσω και τον πιάσω στην αγκαλίτσα μου!! Πως να είναι;;

Σκέφτομαι ότι το παιδάκι σου κι το άλλο που έρχεται .. ότι είναι πολύ τυχερά παιδάκια γιατί τα αγαπάς πολύ και θα έχουνε μια τρυφερή μανούλα να αγκαλιάζουν.... να κουρνιάζουν όταν είναι φοβισμένα, ένα χάδι όταν το έχουν ανάγκη... Αααχχχ!! Άραγε θα είμαι και εγώ μια τέτοια μαμάκα;; Αγαπώ αυτό το πλασματάτακι που έχω μέσα μου μ'όλη την δύναμη της καρδιάς μου και της ψυχής μου και θέλω πάνω απ'όλα να είναι υγιή .. Να είναι καλά!! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι δεν θα πάει καλά! Τρελένομαι και μόνο στην σκέψη!!

Δημοσίευση

δεν ειμαι πολυ καλη στην διατυπωση και δεν μπορω να τα γραψω ποιητικα..δεν μπορω να βρω λεξεις για να δωσω σε καποιον να καταλαβει και να νοιωσει αυτο που νοιωθω...την μητροτητα!!

την αγαπαω την κορη μου μεχρι τρελλας..αν της συμβει κατι θα τρελαθω..

και εγω ευχαριστω καθε μερα τον θεο για το απιστευτο και το πιο ομορφο δωρο που μου εκανε...μεσα απο την καρδια μου ολα τα παιδακια να εχουν υγεια κανενα να μην υποφερει και καμμια μανουλα να μην μπαινει σε αυτην την διαδικασια..

Δημοσίευση

κοριτσακια καλημερα τα ιδια και πιο υπερβολικα σκεφτομαι.....παρακαλω το θεο αυτο το δωρο που μου εστειλε να ειναι παντα υγιεσ και χαμογελαστο οπωσ ειναι 1 χρονο τωρα......ειναι ο λογοσ υπαρξησ μου......την λατρευω οσο δεν παει οσο δεν ηξερα οτι μπορουσα να λατρεψω....να ειναι καλα ολα τα παιδια και να εχουν αστειρευτη αγαπη να νοιωθουν....

να στε παντα υγιεισ και ευτυχισμενεσ και να δινεται πολλα φιλια στα μπουμπουκια σασ το χουν παρα πολυ αναγκη και παντα θα σασ ζητανε περισσοτερα:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Αχ Φανούλα μου τι τρυφερή μανούλα που είσαι!! Εγώ μέχρι στιγμής έχω το πρώτο μου παιδάκι στην κοιλίτσα μου και τρελένομαι κάθε φορά που τον νιώθω να κουνιέται!! Κάθομαι με τις ώρες και χαζεύω την κοιλιά μου, την κοιτάω επίμονα και χαζοχαίρομαι κάθε φορά που βλέπω κάτι να εξέχει! Πλημμυρίζει η καρδιά μου άπειρα συναισθήματα και λέω πως θα νιώθω όταν τον γεννήσω και τον πιάσω στην αγκαλίτσα μου!! Πως να είναι;;

Σκέφτομαι ότι το παιδάκι σου κι το άλλο που έρχεται .. ότι είναι πολύ τυχερά παιδάκια γιατί τα αγαπάς πολύ και θα έχουνε μια τρυφερή μανούλα να αγκαλιάζουν.... να κουρνιάζουν όταν είναι φοβισμένα, ένα χάδι όταν το έχουν ανάγκη... Αααχχχ!! Άραγε θα είμαι και εγώ μια τέτοια μαμάκα;; Αγαπώ αυτό το πλασματάτακι που έχω μέσα μου μ'όλη την δύναμη της καρδιάς μου και της ψυχής μου και θέλω πάνω απ'όλα να είναι υγιή .. Να είναι καλά!! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι δεν θα πάει καλά! Τρελένομαι και μόνο στην σκέψη!!

Καλημέρα κορίτσια..Dallia σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια όμως πιστεψέ με ώρες ώρες δεν είμαι κ δεν νιώθω τόσο γλυκιά..προσπαθώ να μη δείχνω τονκακό μου εαυτό , νη μη χάνω την ψυχραιμία μου και να φερθώ όπως πρέπει όμως δεν τα καταφέρνω πάντα..κι εκεί νιώθω ότι θα μπορούσα κ καλύτερα!!!

Όσο για το συναίσθημα που νιωθεις όταν το πρωτοπιάσεις στα χέρια σου;; Απερίγραπτο!!!! Εγώ όταν πρωτοείδα το κεφαλάκι του να βγαίνει πάνω στον πανικό του σπρωξίματος έλεγα<αύτό είναι;; αυτό είναι το μωράκι που με κλωτσούσε;;;πωπω..>>και όταν μου τον έδωσαν γυμνουλη πάνω μου δε καταλάβαινα ότι είναι δικό μου..ήξερα μόνο πως το δερματάκι αυτό που χάιδευα ήταν του παιδιου μου, αυτό το μωράκι είναι κομμάτι μου..σα να χαιδευα ενα δικό μου κομμάτι αποτο σώμα μου.Τόσο δικό μου το ένιωθα..αλλά δεν πιστευα ότι ήταν δικό μου ολόδικό μου..περίεργο συναίσθημα!!:) Αν θέλετε δείτε ένα βιντεάκι που έφτιαξα για το αγοράκι μου..ελπίζω να μην σας πρήζω με το γιο μου...!!!:)

Δημοσίευση

ax bre fanoula shginithika ....eisai polu tixerh pou perimeneis akoma ena thaumataki sthn zwh sou .den mporw na perigrapsw me logia poso agapaw ton gio mou ...oti kai na pw h lekseis den perigafoun thn ektash twn shnesthimatwn mou .makari na aksionw na kanw akoma ena thaumataki na dw kiala matakia na xarw palu apo thn arxh kialo ena ....

otan kapios apofasizei na ginei gonios einai san na apofazizei na zei me thn kardia eksw apo to swma tou ...kati tetio einai h mhtrothta kai o fobos na mhn pathei tipota to paidi sou .

Δημοσίευση

Τι γλυκό post!:laugh:

Εγώ δεν έχω γεννήσει ακόμα την λουλουδένια μου,αλλά απο τον πρωτο υπέρυχο ερωτεύτηκα αυτό το μικρό φασολάκι!Άκουω σε κάθε υπέρυχο αχόρταγα την καρδούλα της και λιώνω κυριολεκτικά:P Χαμογελάω στην κάθε της κίνηση...Δεν μπορώ να το πιστεψω πως μεχρι 20 Ιουνίου θα την έχω στην αγκαλιά μου!:silly:

Δηλαδή όταν γεννήσω θα τρελλαθώ εντελώς ε;:silly:

Δημοσίευση

Νελλη με το καλό και η δική σου μπουμπου..πραγματικά θα τρελαθείς!!!:) Βέβαια θα σε τρελάνει κ αυτή με τα ξενύχτια κ τα κλάμματα, αλλά συγκρίνονται μπροστά στο πρώτο χαμόγελο και την πρώτη αγκαλια;; :) Με τίποτα!!!!!!

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

ax bre fanoula shginithika ....eisai polu tixerh pou perimeneis akoma ena thaumataki sthn zwh sou .den mporw na perigrapsw me logia poso agapaw ton gio mou ...oti kai na pw h lekseis den perigafoun thn ektash twn shnesthimatwn mou .makari na aksionw na kanw akoma ena thaumataki na dw kiala matakia na xarw palu apo thn arxh kialo ena ....

otan kapios apofasizei na ginei gonios einai san na apofazizei na zei me thn kardia eksw apo to swma tou ...kati tetio einai h mhtrothta kai o fobos na mhn pathei tipota to paidi sou .

Αφροδίτη μου τι περιμένεις;; Βάλε το μπρος!! :D

Αν και ...απο τη μία είμαι πολύ χαρούμενη που θα κάνω και 2ο αλλά από την άλλη...ούτε τολμώ να φανταστώ τη ζωή μου με δύο πιτσιρίκια!!! Μάλλον δε θα έχω σχεδόν καθολου χρόνο..θα με χάσετε!!!!:) Τουλάχιστον να μη μου μοιάσει το 2ο στο χαρακτήρα όπως μου έμοιασε ο μικρός γιατί ...θα μου βγάλουν το λάδι κ τα 2!!!!:) Ας είναι λίγο πιο χαμηλών τόνων αυτό..να μην ακούγεται καθόλου γίνεται;;; :)

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

Ακριβως ετσι ειναι Αφροδιτη μου!!Φανουλα μου να τον χαιρεσαι το γιοκα σου ....Πολυ ομορφο και το videακι που εφτιαξες!!

Τα παιδια μας ειναι οτι πιο πολυτυμο εχουμε και η χαρα μας να τα βλεπουμε να μεγαλωνουν μας ολοκληρωνει και μας αναζοογωνει καθε μερα!Οταν εμεινα εγκυος στο δευτερο μου παιδακι ενοιωθα πως δε θα ηταν δυνατο ν αγαπησω με την ιδια ενταση κι αλλον ανθρωπο και πως η αγαπη μου θα επρεπε να μοιραστει στα δυο!!Τωρα πια με τρια παιδια εχω καταλαβει ενα μονο πραγμα...πως η ΑΓΑΠΗ της μανας δε διαιρειται αλλα πολλαπλασιαζεται !!Υπαρχει αφθονη μεσα μας και αποτελουμε αστειρευτη πηγη μητρικης στοργης για τα μωρακια μας απο οταν τα νοιωσουμε μεσα μας και μεχρι να σταματησει η καρδια μας να χτυπα κι ακομα περισσοτερο! Πολλα φιλακια σε ολες !!Να χαιρομαστε τα βλασταρακια μας!!

Δημοσίευση

Νελλη μου εννοείται πάνω από όλα υγεία!!! Ας κάνω και 10 αγόρια!!(Παναγίτσα μου!!!!) και ας είναι γερά , γεμάτα υγεία!! Όλα τα παιδάκια (μας και σας) γερά να είναι...μονο υγεία , αγάπη και τύχη να βρουν μπροστά τους!Αχ αυτή η αγάπη..πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει πια!!!:)

Δημοσίευση

Το πιο πολυτιμο και υπεροχο συναισθημα στον κοσμο!!!Ειναι τοσο τρυφερα ολα αυτα που διαβασα...ανυπομονω να το ζησω κι εγω μια μερα...

Ευχομαι ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι καλα και να εχουν μια τρυφερη αγκαλια οπως την δικη σου...

Πολυ ομορφο ολο αυτο...ειναι φοβερο το πως σε κανει να νιωθεις οταν γινεσαι μανουλα....γρηγορα να το νιωσουν οσες προσπαθουν!!

Φιλακια!

Δημοσίευση

Φανη μου ειναι στατιστικα αποδεδειγμενο πως τα δευτερα παιδακια ειναι πολυ ησυχα αν τα πρωτα μας ταλαιπωρουν!!Εμενα ο δευτερος για 1,5 χρονο ηταν σαν να μην ειχα παιδι στο σπιτι!!Ενω ο πρωτος μας εβγαλε το λαδι ....Να φανταστεις οτι ελεγα πως με λυπηθηκε ο Θεος και μου εστειλε ενα αγγελουδι!!Μετα βεβαια που περπατησε εγινε ζωηρουλης και τωρα (ο μεσαιος) ειναι ανησυχος και υπερκινητικος ο μεγαλος τελειως cool και το μωρακι πολυ πολυ ησυχο!! Αφου τα παιδια με ρωτανε ¨μαμα γιατι δε κλαιει ο μπεμπης?"μιας και τους ειχα προετοιμασει για τα "χειροτερα¨!!! χαχαχαχαχαχα!!

Δημοσίευση

Ίσως είναι η ηλικία; Τα ερεθίσματα;Τι να πω δεν ξέρω..Εύχομαι μόνο να με λυπηθεί και μένα ο Θεός και να μου στείλει ένα αγγελούδι της προκοπής γιατί το πρώτο από αγγλούδι που ήταν όταν γεννήθηκε , τις επόμενες μέρες άρχισε να μεταλλάσετε σε διαβολάκι!!! :D Να τους χαίρεσαι τους γίους σου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...