Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου περιμενω σημερα περιοδο και εχω απο εχθες το βραδυ λιγο αιμα στο σκουπισμα αλλα ακομα δεν εχει κατεβει. Μαλλον παω για τον αλλον μηνα.
    • Κατάλαβα. Αμοιβές γιατρών εννοείς... Κοιτα, αρκετά ειναι, όχι όμως εξωφρενικά. Κι εγω στον δικό μου τελευταία 1200 είχα δώσει αμοιβη για όλα, αλλά είχα κάνει ετ απευθείας. Αν έκανα έναν μήνα μετά με κατεψυγμένα, θα πλήρωνα 500 αμοιβη και 470 το κεντρο. Καθένας βεβαια ζητάει κάτι άλλο...Όχι ότι υπάρχει κανόνας. Τα κέντρα μου κάνει εντύπωση οτι είναι πανάκριβα εκεί, για κάποιον λόγο... Τεσπα. Μακάρι να πετυχαινουμε εύκολα και να γλιτώνουμε ταλαιπωρία και χρήμα. Καλή Ανάσταση!!
    • Καλησπέρα κορίτσια,εμένα οι συσπασεις συνεχίζουν και σήμερα έχω και πονακια πιο έντονα χαμηλά και στην μέση.  Θα το παρακολουθήσω και θα πάρω τον γιατρό.  Ήθελα να πάω να προσκυνησω τον επιταφιο αλλά δεν το τολμάω.  Επίσης και η μικρή κουνιεται αλλά όχι έντονα όπως τις άλλες μέρες καινοταν κουνιεται πονάω σε μεγάλο βαθμό. Λέτε να μου κάνει καμία έκπληξη μέσα στο σκ η κύρια?
    • @Kateriniooνα μη σε προβληματίζει τ μαγνήσιο. Δηλ κ σε περίπτωση συσπασεων μην νομίζεις οτι κανει αμαν δουλειά κ αμα δ τ κοψεις δ θα γεννησεις. Ναι καλύτερα περιόρισε τ περπάτημα. Και γω αυτό σκέφτομαι, γτ ουτως η αλλως κανω πολλά μέσα στη μέρα, να τελειώσω κ με τις δουλειές μ την άλλη βδομάδα. Και μόλις κλείσω 36 βδομαδες να ξεκινησω σιγα σιγα περπάτημα κτλ ξανα με τις ώρες.
    • Για την πίεση μπορεί να έχεις το σύνδρομο της λευκής ποδιάς. Που ανεβάζεις πίεση λόγω ιατρείου. Είναι συχνό φαινόμενο από όσο ξέρω. Πάντως αν την παρακολουθείς μην ανησυχείς. Και εγώ την μετράω και την καταγράφω σπίτι. Και έχω απόκλιση μια μονάδα με τον γιατρό. Σπίτι έχω 62 μικρή στο ιατρείο έχω 72-75.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...