Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια! Θα μπω κατευθειαν στο θεμα και θα σας πω τι με απασχολει. Το θεμα μου λοιπον ειναι το μυαλο του αντρα μου και γενικα ο τροπος σκεψης του σε καποια πραγματα... Δε θυμαμαι αν σας εχω πει, οτι εχουμε internet cafe το οποιο ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μας 2-3 λεπτακια αποσταση. Οταν ειναι λοιπον στο σπιτι και θελει να ερθει στο μαγαζι, αφηνει το παιδι μονο του στο σπιτι, κλειδωνει και ερχεται στο μαγαζι:angry: Αυτο γινεται οταν το παιδι κοιμαται η οταν το παιδι για καποιο λογο δε θελει να ερθει μαζι του. Εννοειται οτι εγω τρεχω μη σας πω οτι πεταω για το σπιτι. Πιστευω οτι ειναι πολυ μικρη για να την αφηνουμε μονη της(δυομιση χρονων περιπου) και παντα γι αυτο το λογο τσακωνομαστε:( Λεει οτι σκεφτομαι παντα το κακο και οτι ειμαι υπερπροστατευτικη, εγω παλι φοβαμαι γιατι "οσα φερνει η ωρα δε τα φερνει ο χρονος" που λεει και η παροιμια:dry: Κοριτσια εσεις τι λετε?

Δημοσίευση

καλησπερα

εννοειτε ειναι πολυ μικρη για να μενει μονη της εστω και αν κοιμαται ακομα

και το μυαλο φυσικα να παει στο κακο με τοσα που γινονται καθε μερα

να μην την αφηνει πες του

αν θελει να σε παιρνει τηλ να πηγαινεις σπιτι και μετα να φευγει αυτος

καλυτερα να μεινει μονο το μαγαζι για 3 λεπτα παρα το παιδι

πες του το οτι το θεμα ειναι πολυ σοβαρο

καλα πως και δεν ανησυχει αντρες τι να τους πεις

νομιζουν οτι τα παιδια εχουν το δικο μας μυαλο

Δημοσίευση

bibibo φυσικά και δεν έχεις άδικο!

Σκέφτεσαι το κακό γιατί συνήθως αυτο γίνεται πρώτο.Ένα παιδάκι 2,5 ετών δεν νιώθει τον κίνδυνο και τα ατυχήματα που μπορούν να γίνουν στο σπίτι(ακόμα και με την''ασφάλεια''μιας κλειδωμένης πόρτας)είναι πολλά.:(

Πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ κούκλα μου,γιατί δυστυχώς το κακό δεν αργεί να γίνει:unsure::dry::(

Καλύτερα να σε παίρνει ένα τηλέφωνο και να το κανονίζετε κάπως πάρα να αφήνει το παιδάκι μόνο του στο σπίτι

Δημοσίευση

ΒΙΒΙΒΟ, TO ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΑΙΚΤΟ! ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟΣ ΑΥΣΤΗΡΗ....

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩς ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗ....

ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ(ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ)

Η ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΝΤΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΙΣΜΟ ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ Η΄ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ.

Δημοσίευση

Εχεις απολυτο δικαιο!!

Συμφωνω με τα κοριτσια οτι το μωρο δεν καταλαβαινει και δεν εχει την αισθηση του κινδυνου. Επισης οπως λεει και η Εφη καλυτερα να μεινει μονο του το μαγαζι 3 λεπτα παρα το μωρο.

Δεν γινεται τοσο μικρο μωρο να μενει μονο του στο σπιτι.

Σου ευχομαι συντομα να λυσεις το προβλημα σου!!

Δημοσίευση

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ Κ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.... ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΙ...ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

Ποτέ μην το ξαναφήσετε μόνο το παιδί!!! Είναι πολυ μικρό και το σπίτι κρύβει πολλές παγίδες! Θεός φυλάξοι! Ούτε και 2 δευτερόλεπτα δεν κάνει να το αφήνετε!! Να το συζητήσετε ήρεμα για να καταλάβει! Πες του κάποια ακραία παραδείγματα που έχουν συμβεί!!

Το κοριτσάκι σου και μόνο!!!

Δημοσίευση

Eχεις απολυτο δικιο.Φρικαρα οταν το διαβασα, εγω στο παρκινγ παω να βαλω τα παιδια μεσα και αν ξεχασω κατι τα παιρνω μαζι μου και ξανακατεβαινω.Ξερεις τι, απο το ποιο απλο που λενε τα κοριτσια μεχρι το πιο σοβαρο μπορει να γινει.Πχ σκεψου να ειναι το παιδι μονο του και χτυπα ξυλο να γινει ενας σεισμος!!

Δημοσίευση

efoula έγραψε:

νομιζουν οτι τα παιδια εχουν το δικο μας μυαλο

efoula από ότι φαίνεται ΑΥΤΟΙ έχουν το μυαλό των παιδιών.

bibibo, Συγνώμη που θα είμαι και γω κάπως αυστηρή αλλά θεωρώ την κίνηση του εντελώς ΑΝΕΥΘΥΝΗ.

Το ότι το παιδί είναι κλειδωμένο στο σπίτι σημαίνει ότι δεν εγκυμονούν κίνδυνοι??? Το ίδιο το σπίτι είναι μια παγίδα για τα μικρά παιδιά.

Η μικρή μου είναι 3 και κάτι μηνών και ακόμα σκέφτομαι ένα περιστατικό που συνέβη εχθές και λέω ότι όχι απλά θα πρέπει να έχω τα μάτια μου δέκατέσσερα αλλά να ΠΡΟΒΛΕΠΩ τι μπορεί να την φέρει σε κίνδυνο!

Την είχα βάλει μέσα στην κούνια της να ασχολείται με το γυμναστήριο για να πάω στο μπάνιο (:blink: καταλαβαίνετε... τρία λεπτά υπόθεση). Της είχα κολλήσει τα πόδια στην κάτω μεριά της κούνια όπου το γυμναστήριο επεκτείνεται και έχει ένα συστηματάκι που όταν η μικρή κουνάει πόδια βγάζει ήχους. Σε πολύ λίγο άρχισε να βγάζει μικρές κραυγές και μετά λίγο μεγαλύτερες. Σκέφτομαι "το σκαθάρι πάλι αγκαλιά θέλει..." και πάω και την βλέπω να έχει φτάσει στο επάνω μέρος της κούνιας :blink: και το κεφάλι της να έχει μπεί μέσα στο σεντόνι :blink: :blink: (το γυρνάω εξωτερικά και καλύπτω την πικέ κουβέρτα) και να έχει πέσει απο πάνω το μαξιλαράκι.. :blink: :blink:

Με το που την ξεσκέπασα και την είδα αναψοκοκκινισμένη τα είδα όλα.

Και ήμουν ΜΕΣΑ στο σπίτι, δεν την άφησα. Και την είχα ΜΕΣΑ στην κούνια της. Και 3 μηνώ όχι 2,5 ετών! Αστεία λέμε τώρα? Σωστά ειπώθηκε ότι όσα φέρνει η ώρα.. Ο Θεός να φυλάει!

Δημοσίευση

Και αυτο δεν ειναι τιποτα το καλοκαιρι που μας περασε με το που φτασαμε στο χωριο τη τσιμπαει στο ποδι μια σφηκα. Εκλεγε το κακομοιρο και τιναζε το ποδαρακι του. Εγω ετρεχα πανικοβλητη να βρω κατι να της βαλω στο ποδαρακι μια αλοιφουλα κατι τελωσπαντων και δε μ' αφηνε κοριτσια:angry: Τα νευρα μου ειχαν γινει κροσια γιατι ημουν στα πεθερικα μου και δε μπορουσα να τον στολισω κανονικα. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μολις του ειπε ο αδερφος του "βαλτου του παιδιου ρε μ.... που ξερεις αν ειναι αλλεργικο?" του εβαλε αλοιφη αμεσως:angry: Εγω που φωναζα ημουν ο μ.... τελικα:blink:

Δημοσίευση

κοριτσάκι μου μην αφήσεις να ξανασυμβεί αυτό!Εγώ θα σου πω το απλό!Αν ξυπνήσει, συνειδητοποιήσει ότι είναι μόνη της δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει. Αν την πιάσει πανικός δεν ξέρεις πως μπορεί να συμπεριφερθεί. Παιδάκια είναι.Ο Δημητρακης μια φορά όπως ξύπνησε από τον ύπνο δεν με είδε που κοιμόμουν και άρχισε να ουρλιάζει. Νόμιζε οτι τον εγκατέλειψα. Βρείτε μια άλλη λύση. Μπορεί να την παίρνει μαζί του και να γυρίζει σπίτι μαζί σου!Απλά πες του το με ωραίο τρόπο γιατί οι άντρες είναι λίγο εγωιστές.Δεν τους αρέσει να τους λες ότι έχουν άδικο.:kiss:

Δημοσίευση

Εννοείται πως δεν έχεις άδικο! Τα αυτονόητα θα λέμε?

Πρόσεχε το κοριτσάκι σου, είναι πολύ μικρό για τέτοια ρίσκα...

Συζήτησέ το με τον άντρα σου, μαλώστε, φώναξε στην ανάγκη, αρκεί να του δώσεις να καταλάβει ότι ένα παιδί 2,5 ετών δεν το αφήνουμε ποτέ μόνο του, ακόμα κι αν έχει πέσει σε χειμερια νάρκη!

Δημοσίευση

Εχεις απόλυτο δίκιο κορίτσι μου!

Είναι δυνατόν;;;;

Μόνο του ένα μωρό;;;;;

Για ξύλο είναι ο άντρας σου...

Μιλήστε και προσπάθησε να του εξηγήσεις

οτι είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνει...

και φυσικά να του αλλάξεις και την άποψη βεβαίως βεβαίως...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...