Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ποποοοοοοοοοο με κουφανες τωρα!!!!!!!!!!! παλι καλα εδωσε ο θεος και ολα ειναι οκ ρε κουκλα μου,εμεινα παγωτο μολις διαβασα τον τιτλο!!!!!!!!ακου κατα γραμμα οτι πει ο γιατρος,μην σηκωθεις καθολου,να κοιμασαι να ξεκουραζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ακουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς??????????? και να τρως καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παναγιτσαμου με τρελανες............ ολα θα πανε καλα τωρα!!! εσυ ΞΑΠΛΑ!!!!!! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΠΛΑ!!!!!! ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΞΩ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολα μου τα φιλακια στη κοιλιτσασου....αντε και εναστο μαγουλακι ναμην ζηλευεις!!!

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ κοπελα μου να ξερες ποσο σε καταλαβαινω..

Κι εγω ενα πρωι σηκωθηκα και ειδα αιμα στο εσωρουχο.

Θυμαμαι οτι ημουν ξαπλα

και εκλαιγα συνεχεια..Ευτυχως δεν ηταν τιποτα..

Μετα που πηγα στο μαιευτηριο, ουτε που βρηκαν τι

το προκαλεσε..

ΞΑΠΛΑ, ΞΑΠΛΑ, ΞΑΠΛΑ..ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!! ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Δημοσίευση

Γιωτακι ακου με προσοχη τη γιατρο σου και ολα θα πανε καλα..

Ξαπλιτσες και χαλαρα πραγματα χαζοταινειες να ξεφευγει το μυαλο και να μην αγχωνεσαι

Πιστευω πως ολα θα πανε καλα!!:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΓΙΩΤΟΥΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!

ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΦΡΙΚΑΡΑ.ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΠΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΑΝ ΜΩΡΟ.ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΠΙ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟ!!:huh: -ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Δημοσίευση

Γιωτακι μου μη μου αγχώνεσαι!Όλα καλά θα πάνε!Κανε ότι σου πει ο γιατρός!Άμα θες καμιά βοήθεια πες μου!Βουτάω τον Μητσακο κι έρχομαι!:P :P :P

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου τωρα το ειδα το θεμα, υπομονη κανε αφου ολα ειναι καλα μην ανησυχεις ξερω ποσο δυσκολο ειναι να εισαι στο κρεβατι και να εχεις και αλλο μωρο στο σπιτι αλλα κανε κουραγιο, θα σε σκεφτομαι συνεχεια ολα καλα θα πανε κουκλιτσα μου ειναι μαχητης το νινακι σου, και οπως ειπε και η δημητρα αν θελεις κατι η εστω λιγη παρεουλα να ξεσκασεις πες μας και ερχομαστε τρεχοντας φιλια πολλα κοριτσαρα μου!!!!!

Δημοσίευση

αχ!!!!!κοριτσακια μου προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη......αλλα φοβαμαι.....την πεμπτη θα παω στη γιατρο μου να δουμε τι κανει το μπεμπε...εχω ακομα πολυ λιγα καφετια αλλα αυτα μου ειπε οτι θα τα εχω για πολλες μερες ακομα.......ελπιζω ολα να πανε καλα και σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.....:)

Δημοσίευση

Γιωτουλα μου καλημερα!!Αχ πηρα μια τρομαρα....αλλα φανταζομαι κι εσυ τι θα περασες!!Δοξα το Θεο που ολα πηγανε καλα!!!!Θα ξεκουραστεις και ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη!!!Ελπιζω να εχεις βοηθεια καλη μου για τα υπολοιπα....ευχομαι την Πεμπτη ολα να ειναι σουπερ!Φιλακια πολλα!!!!Να εχεις μια πολυ καλη συνεχεια χωρις τιποτα να ξανασυμβει!

Δημοσίευση

Γιωτούλα καλημέρα τωρα το ειδα το θεματάκι και μέχρι να διαβάσω το τέλος αγχώθηκα και τρόμαξα πάρα πολύ. Σου εύχομαι κοριτσάκι μου να πάνε όλα καλά και την Πέμπτη να μας πεις ότι όλα είναι πολύ καλά.Το ξέρω πως είναι δύσκολο να μείνεις στο κρεβάτι ,το έχω περάσει και εγώ αλλά πρέπει...μην σηκωθείς καθόλου...

Δημοσίευση

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙς ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΟΥ!!!

ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ... ΠΟΛΥ ΞΑΠΛΑ!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ!!! ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙς ΠΙΑ.. Η ΜΠΟΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙς ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ!! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕς ΙΔΙΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕς Ή ΘΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕς ΚΑΠΟΥ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΧΙ ΑΓΧΟς.Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ(ΑΛΛΟ ΑΠ΄ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ)ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟς.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!! ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ!!!

Δημοσίευση

κοριτσι μου σε καταλαβενω πως ενιωσες μιας κ εγω στη 7,προς 8 εβδομαδα ξαφνικα ενω ολα πηγεναν πολυ καλα ειδα αιμα,ειχα τρομαξει παρα πολυ κ το μυαλο μου πηγε στο χειροτερο ηταν θυμαμαι κυριακη κ ο γιατρος μου συνεστησε να ξαπλωσω κ να μη κανω απολυτως τιποτε,το περιεργο ηταν πως ενω ελεγα πως θα σταματουσε μετα απο κανα δυορο ξανα τα ιδια,ωσπου το επομενο πρωι πηγαμε προετοιμασμενη για τα χειροτερα,κ ομως εκεινη τη μερα ακουσαμε κ την καρδουλα του μπεμπη μου που χτυπουσε αρκετα δυνατα....εμεινα ξαπλα μεχρι να κλεισω κ τον τριτο μηνα κ τωρα περιμενω σε 2 μηνες περιπου να τον εχω αγκαλια.....;):)

Δημοσίευση

αχ να προσεχεις κοριτσακι μου.ολα καλα θα πανε αφου το μωρακι ειναι καλα ειναι πολυ δυνατο.

να κανεις οτι σου πει ο γιατρος.ουτε η πρωτη εισαι που συμβαινει αυτο ουτε η τελευταια.ειναι πολυ δυσκολο και αγχωτηκο αυτο αλλα ηρεμησε και ξεκουρασου τωρα

περιμενουμε νεα σου

Δημοσίευση

γιωτακι μου να προσεχεις.....ξερω οτι ειναι δυσκολο μιας και εχεις και αλλο ενα παιδακι που ειναι μικρο και σε χρειαζεται....ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου και ολα καλα θα πανε κουκλιτσα....περιμενουμε νεα...φιλακια

Δημοσίευση

Αμαν βρε Γιωτουλα σε σενα ετυχε που ειχες και το αγχος,φανταζομαι ποσο τρομαξες κοπελα μου...:( Μεινε ξαπλα και κανε ακριβως οτι σου ειπε ο γιατρος,θα περασει κι αυτο,ειναι ταλαιπωρια αλλα να περασουν οι πρωτοι μηνες που ειναι οι πιο δυσκολοι κοριτσι μου,και μετα ολα θα πανε καλα!Υπομονη Γιωτα μου:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...