Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω άν θα γίνει συνάντηση στην Αθήνα. Γενικά, συναντιέστε κάθε πότε? Δε θέλω να το μάθω τελευταία στιγμή, γιατί θέλω να έρθω. Κι επειδή δεν έχω που να αφήσω τα διδυμάκια, ρωτάω άν κανονίζετε κάθε φορά από μέρες πρίν κάτι. Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 297
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!! ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ? ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ:angry: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ Π/Μ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛ. ΜΟΥ(ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ).ΠΛΙΖ!!!!!!ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖ!!!!! ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΜΕ ΞΧΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΚ DIMITROULA? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΑΚΟΥΣ Κ ΕΣΥ ΡΟΥΜΠΙΝΑΚΙ? CRAZY? ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

α! θελω και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε και πολυ αντεξαμε χωρια!!!!! ο λαος απαιτει συναντηση!!!!!! sofoy θα φερεις τ ζουζουνια μαζι?????????????????????????????????????????????????? μπορω να τα παρω αγκαλιτσα ή να τα χαιδεψω λιγο????????????????????????? μην ανησυχεις,εχω μωρομανηλα παντα στη τσαντα μου για να πιανω τα μωρα!!!! δεν θα τα ζουληξω!!!! το υποσχομαι!! οσο πειρασμος και να ειναι!!!!!! αχ αχ αχ !! ερωτευτηκα παλι!!!!!! αχ εχω και την κοιλιτσα της νταλιας μου να χαιδεψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ποιος τη χαρη μου!!!!!!!!!!! (τη δικια μου κοιλια ποτε θα τηνχαιδεψω????????????????????????????????????????????? εγω ποτε θα γινωμανα????????????????) εεε μαλλον ξεφυγα απο το θεμα!!!! χιχιιχιχιχ εεεεε να συναντηθουμε!!!!!

Δημοσίευση

αντε βρε κοριτσια μου και εχω παθει στερητικο που δεν σας ειδα την προυγουμενη φορα;) ;) ;)

σοφου θα φερεις και τις μπουρμπουλιτσες σου???:woohoo: :woohoo: :woohoo:

mikroulaxristos μπορει να φερω και τον μπεμπη μου μαζι στην επομενη συναντηση (αν μπορεσω) οποτε τωρα που παχυναμε λιγακι εχουμε μμουτακια για φιλιμα:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου ανυπόμονες, φροντίσαμε πριν από σας για σας!! :woohoo:

Έχουμε ήδη βρει το μέρος όπου θα γίνει η επόμενή μας συνάντηση! :woohoo:

Φρόντισε γι'αυτό η Δημητρούλα μας! :)

Το μόνο που μένει σε εκκρεμότητα είναι η ημερομηνία. Έχουμε και τις εκλογές στη μέση... θα δούμε. Θα σας ενημερώσουμε πολύ σύντομα! Λίγη υπομονή! :)

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Κοριτσάρες μου ανυπόμονες, φροντίσαμε πριν από σας για σας!! :woohoo:

Έχουμε ήδη βρει το μέρος όπου θα γίνει η επόμενή μας συνάντηση! :woohoo:

Φρόντισε γι'αυτό η Δημητρούλα μας! :)

Το μόνο που μένει σε εκκρεμότητα είναι η ημερομηνία. Έχουμε και τις εκλογές στη μέση... θα δούμε. Θα σας ενημερώσουμε πολύ σύντομα! Λίγη υπομονή! :)

Ποιες εκλογες;;;;;;;; εννοειτε οτι εχει προτεραιοτητα η συναντηση... σιγα μην αφησουμε το γαμο να παμε για πουρναρια... χιχιχιχι....:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑΑΑΑΑ........ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!!:lol:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΙΟΥ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙΝΟ ΜΟΥ.....

5 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ)

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!! ;)

Δημοσίευση

Λοιπόν... κορίτσάκια μου αγαπημένα!

Ο κύβος ερρίφθη!! :P :woohoo:

H επόμενη συνάντηση θα γίνει την Κυριακή, 31 Μαΐου!

Ώρα συνάντησης: 5.30 μ.μ.

Σημείο συνάντησης: ο παιδότοπος ΜΠΑΚ ΜΠΑΚ FUN PARK.

Πάρτε μια ιδέα στο ακόλουθο site: http://www.e-pireas.gr/index.php?option ... &cid=10141 (έχει και χάρτη!).

Εννοείται πως η συνάντηση είναι μετά συζύγων και τέκνων, γι'αυτό και το σημείο είναι ο παιδότοπος! Να διασκεδάσουν τα ζουζούνια του mammy και να περάσουμε όλοι μαζί όμορφα!

Όσες κοπέλες δεν έχετε έρθει σε προηγούμενη συνάντηση, είσαστε βεβαίως ευπρόσδεκτες να έρθετε! Στείλτε μου με π.μ. το κινητό σας και θα σας στείλω το δικό μου για να μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Ρούμπη, καλά να περάσετε στη Γερμανία!

Θα μας πεις τις εντυπώσεις στη συνάντηση! :) :)

Δημοσίευση

ααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!! καλα που με διαφωτισες!!! γιατι θα εχανα τη μπαλα!!! λες να εχω να σας πω και τιποτα ευχαριστο????..... αχ ωραια σταλιμερια του χρηστου θα ημαστε!! ''στη πηγη''!!!!!! στον πειραια!!!!!!!!!!!!!! ολυμπι-ολυμπι-ολυμπιακεεεεεεε ομαδαομαδαρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ ,μεγαααααααλη μου αγαπη ολυμπιακαρα μου!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση
:) :) .Epeidh h glukia moy h dhmhtroyla ekane paraponaki oti den erxome kai stis a8hna 8elw na ths pw oti 8a er8w sthn synanthsh ths a8inas :) .Mono na mhn to kanete stis 29-30-31 poy 8a eimai sthn 8essalonikh :P .Dimitroyla moy den erxomoun stis prohgoymenes gt den eixame kleisei akomh to 3 mhna kai fovomoyn tis iwshs.Ase poy eixame kolikoys kai trelenomastan sto klama :( .Twra omwssssss boyr gia boltes :laugh: :laugh: :laugh: .Kanoniste koritsia moy kai erxomaste me thn mpoympoy moy.Filia se oles
Δημοσίευση

steisi έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!! ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ? ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ:angry: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ Π/Μ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛ. ΜΟΥ(ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ).ΠΛΙΖ!!!!!!ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖ!!!!! ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΜΕ ΞΧΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΚ DIMITROULA? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΑΚΟΥΣ Κ ΕΣΥ ΡΟΥΜΠΙΝΑΚΙ? CRAZY? ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκι κάτι θα κάνουμε για σένα!:laugh: Δεν θα το αντέξω να μη μας βρεις και δεύτερη φορά!:P

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

:) :) .Epeidh h glukia moy h dhmhtroyla ekane paraponaki oti den erxome kai stis a8hna 8elw na ths pw oti 8a er8w sthn synanthsh ths a8inas :) .Mono na mhn to kanete stis 29-30-31 poy 8a eimai sthn 8essalonikh :P .Dimitroyla moy den erxomoun stis prohgoymenes gt den eixame kleisei akomh to 3 mhna kai fovomoyn tis iwshs.Ase poy eixame kolikoys kai trelenomastan sto klama :( .Twra omwssssss boyr gia boltes :laugh: :laugh: :laugh: .Kanoniste koritsia moy kai erxomaste me thn mpoympoy moy.Filia se oles

Κοριτσάκι μου γλυκό η συνάντηση μας θα γίνει τότε!Θα πας όμως στης Θεσσαλονίκης οπότε τουλάχιστον θα σε δούμε μέσω φωτογραφιών!;) Στην επόμενη ομως της Αθήνας θα χαρούμε πολύ να έρθεις!Να μας φιλήσεις τις όμορφες Θεσσαλονικιες!:);)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...