Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που είδαν θετικό τεστάκι! Εύχομαι μια όμορφη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη, γεμάτη υγεία και χαμόγελα!
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα κορίτσια για τα λόγια και τα μηνύματα συμπαράστασης. Ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο από πλευράς ψυχολογίας… αλλά αυτές τις δύο τελευταίες μέρες βρήκα διέξοδο στον κήπο μας. Ξέσπασα εκεί, του έδωσα φροντίδα και αγάπη, και τώρα τον βλέπω και χαίρομαι! Κοιτάζω και το παιδάκι μου… πώς άνθισε κι αυτό, και σε λίγους μήνες θα πάει πρώτη δημοτικού. Πότε μεγάλωσες έτσι, ψυχή μου; Και μέσα σε όλα, αυτό το παιδί λες και καταλαβαίνει τα πάντα... Αφουγκράζεται κάθε στιγμή μου. Όταν δεν είμαι καλά, το νιώθει – και σήμερα μου έφτιαξε αυτή τη ζωγραφιά... και ειναι το σημάδι μου ότι όλα θα πάνε καλά. Θα έρθει το ουράνιο τόξο...
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.