Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια θελω τη βοηθεια σας

εδω και λιγες μερες η μπουμπου μου ειναι πολυ ανησυχει και κλαιει οταν ειναι ξυπνια.και φοβαμαι μηπως την πειραζει κατι που τρωω γιατι τη θηλαζω αποκλειστικα.

ειναι 40 ημερων και λεω μηπως ειναι ευαισθητο το στομαχακι της ακομα.

τι μπορει να πειραζει στη διατροφη μου?

πχ τρωω λιγο σοκολατα καθε μερα πινω καφε ντεκαφεινε ισως να πιω λιγο γαλα αλλα σπανια και τρωω κανονικα το φαγητο μου πχ χθες ρυζι με κοτοπουλο και πινω και χυμους

τι μπορει να φταιει?σκεφτηκα μηπως και ζεστενεται αλλα την εχω με το ζιπουνακι της και παλι τα ιδια

α ξεχασα να πω οτι κανει και εμετους γενικα βγαζει πολυ γαλα

εχω τρελλαθει δεν ξερω τι να την κανω.

τωρα ευτυχως κοιμηθηκε την κοιμησα με το πιστολακι να το ακουει και της εβαλα και μια μπλουζα μου στην κουνια της να με μυριζει και κοιμηθηκε χωρις κουνημα πρωτη φορα

συνηθως την κουναμε η κοιμαται στο στηθος μου

αχ πειτε μου τι να κανω

Δημοσίευση

efoula το πιο πιθανο ειναι να μην φταιει τιποτα απο τη διατροφη σου....

Ισως να ειναι κολικοι, αν κλαιει συγκεκριμενες ωρες. Το οτι βγαζει γαλα μπορει να ειναι παλινδρομηση αν και ολα τα μωρακια βγαζουν γουλιτσες.

Η δικια μου εκλαιγε συνεχεια τους πρωτους μηνες χωρις να εχει κατι απο αυτα. Θελει πολυ υπομονη και φαντασια (οπως δοκιμασες με το πιστολακι)

Αγκαλιτσα, ηρεμια και που θα παει, θα περασει αυτο το διαστημα!!!:silly:

Δημοσίευση

Καλημέρα Εφη

και εγώ θηλάζω ... βασικά δεν θηλάζω ακριβώς το βγάζω με θήλαστρο και το δίνω στην μικρή μου με μπιμπερο.η μικρή δεν μπορούσε να πιάσει στήθος και επιπλέον έτσι μπορούμε να ελέγξουμε την ποσότητα πριν έπινε 120 - 140 μλ ενώ τώρα 90(είναι 23 ημερών).

εμένα η παιδίατρος μου είπε όχι όσπρια, πράσινα λαχανικά, λάχανο και γενικά ότι προκαλεί αέρια σε εμάς γιατί το ίδιο παθαίνουν και τα παιδιά μας.

καφέ και γενικά αλκόολ μου είπε να καταναλώνω τουλάχιστον 3 ώρες πριν τον θηλασμό. Επιπλέον πρέπει να τρώμε 1 μερίδα κρέας ημερισίως!!!!

Γενικά λοιπόν τρώω ψητά μοσχάρι - ψάρι - κοτόπουλο και το συνοδεύω με βραστές πατάτες - κολοκύθι - καρότο φρεσκο η βραστό και ντοματοσαλάτα.

Να πίνεις πολύ γάλα και να τρως κρέμες και γιαούρτια για να πέρνεις ασβέστιο όχι για το παιδί αλλά για εσένα

Ελπίζω να βοήθησα.... αν θες κάτι ακόμα στείλε PM

Δημοσίευση

νατυραλ οντως θελει φαντασια βρηκαμε τη λυση με το πιστολακι με το που το βαζω σταματαει να κλαιει και δεν κουνιεται μαζευεται οπως ηταν στην κοιλια και κοιταει

και τωρα κοιμηθηκε κιολας

ισως να ειναι και παλινδρομηση θα δω πως θα ειναι τις επομενες μερες και θα το πω στην γιατρο να το κοιταξουμε αν συνεχισει

φοβαμαι οτι θα μου πει να σταματησω να θηλαζω αν ειναι κατι τετοιο και δεν θελω γιαυτο δεν την πολυ ρωταω

csig το ξερω για τα οσπρια και οσα φερνουμ φουσκωματα και δεν τρωω

κρεας τρωω αλλα γαλα δεν πινω παρα πολυ γιατι μου ειπαν οτι ισως να ειανι και απο αυτο που η μικρη κλαει

βασικα παιρνω σιδηρο και ασβεστιο αυτα που επαιρνα οταν ημουν εγκυος.

Δημοσίευση

και εμεις μ'ενα πιστολακι στο χερι την βγαζαμε τον πρωτο καιρο:laugh:

δοκιμασε επισης αποροφητηρα, πλυντηριο και ηλεκτρικη σκουπα!!

Γενικα οι συμβουλες περι διατροφης εναι για τις πρωτες μερες. Μετα καλο ειναι να τρως τα παντα, σκεψου οι κοπελες που θηλαζουν 2 χρονια.. δεν τρωνε τιποτα απο αυτα???

Δημοσίευση

Γουλίτσες έβγαζε και η δική μου κόρη ενώ ο γιος μου όχι. προσπάθησε να την έχεις όρθια για μισή ώρα μετά το φαγητό της ακόμη και αν έχει ρευτεί, βοηθάει.

Εμένα με ηλεκτρική σκούπα ηρεμούσε και κοιμόταν:woohoo: , αλλά μπορείς να βάζεις σκούπα κάθε λίγο και λιγάκι??:ohmy: :silly: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Ισως από την φόρτιση να έχεις όντως παραπάνω. Πριν λίγο καιρό έμαθα και εγώ ένα νέο και εκείνο το βράδυ είχα συνέχεια πονάκια και πετρώματα. Έλεγα στον εαυτό μου να ηρεμίσει και όσο δεν ηρεμούσα αγχωνόμουν και για το μωρό. Φαύλο κύκλο είχα φτιάξει.    Εμένα κορίτσια ο άντρας μου έπαθε κάτι σε λουμπάγκο και δεν μπορεί κυριολεκτικά να κουνηθεί. Οπότε είναι χειρότερα από μένα και έχω αναλάβει όλη μέρα τον μεγάλο μου. Ελπίζω πραγματικά να πάει καλύτερα από αύριο γιατί είναι πολύ δύσκολο με την κοιλιά στο στόμα να μην έχω ούτε ένα λεπτό βοήθεια. Επίσης, τον βλέπω να ταλαιπωρείτε και δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου. Εγώ συνεχίζω χωρίς πονόλαιμο αλλά με αρκετό μπούκωμα. Πόσο μου έχει λείψει ένα οτριβιν! Να ανασάνω σαν άνθρωπος. Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Σήμερα πάλι αϋπνία. Το μεσημέρι με έπιασε νύστα δεν την πάλευα και το βράδυ είμαι με το μάτι γαρίδα. @Maria98  νομίζω κάτι φορτιστές κλπ θα μπουν σε όλες τελευταία στιγμή. Αλλα και εγώ είμαι στο μουντ της @ΜαρίαΔημήτρης, θα μου φέρει ο άντρας μου ότι ξεχάσω ή δεν έχω βάλει. Την πρώτη φορά ήμουν αγχωμένη και πίστευα ότι πρέπει να μην ξεχάσω ούτε χαρτομάντηλο. Τώρα είμαι πολύ πιο κουλ. Αλλωστε, τελικά είδα ότι χρειάστηκα πραγματάκια που απλά πήγαινε και μου τα έφερνε. Οπως, τα κοχύλια για παράδειγμα. 
    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα. @Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 
    • Μπραβο @Maria98 καλοριζικη η βαλιτσουλα σου με το καλο να ρθουν τα μπεμπακια μας και να χρησιμοποιησουμε και τις βαλιτσουλες. @ΜαρίαΔημήτρης εισαι υποδειγμα ψυχραιμιας μας δινεις κουραγιο. Ωραια που τα μπεμπινια κουνιουνται ειναι υγεια αυτο και τοσο ωραιο να το νιωθεις. Εγω εκοψα τα χαπακια για τις συσπασεις και εχω πετρωματα αρκετα αλλα ελπιζω να με παρει ο υπνος. Εφυγε ο παππους του αγοριου μου σημερα το απογευμα και το αγορι μου πηγε στο πατρικο του για την κηδεια που θα γινει αυριο (ειναι εκτος Πατρων) και ισως ειναι επειδη στεναχωρηθηκα. Οταν πετρωνει η κοιλια αραγε ενοχλειται ο μπεμπης μου; Απο εκεινη την ωρα εχει ησυχασει. 
    • Κορίτσια τώρα σας γράφω από το κρεβάτι,  το μωρό πραγματικά το έχει πιάσει δε ξέρω και γω τι , μαζεύεται από την μια πλευρά λες και θα ανοίξει η κοιλιά να βγει έξω,  μου κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις, να δω πως θα κοιμηθούμε σήμερα 🤣
    • Ααα ήσουν τόσο χαλαρή, απλά αν τυχόν γινόταν έτσι και σε μένα και ξεκινούσα και έλεγα βάλε αυτό βάλε αυτό κλπ , 1ον δεν θα τα έβαζε όμορφα μέσα στη βαλίτσα και 2ον θα τα έψαχνε όπως να ναι , οπότε πάλι εγώ θα την έφτιαχνα συν τους πόνους χαχαχαχα 🤣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...