Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalispera.ego signomi ala den mporo na sas perigrapso tin episkepsi??????????????????genika ta sinesthimatamou den ta ekfrazo efkola.

peter pan???????????????????????????????????????????????????????????

den ksero kan ti sou ipa apo to sok.

na kseris oti ...lipon afto pou edoses simera sta pedia ine aperigrafto.

ixan mazefti giromou na akousoyn ton reter pan sto tilefono(distixos diapistosa oti proti fora akoun afto to onoma)opos episis kai to onoma barbie.ithela na isoun eki na se paro agalia kai na klapso.pantos den to ekana peter pan sagapo.

moussa moy ti na sou po??????????????????????????????????????????????????

pesane panomas ta pexnidia mirastikan se ola ta pedakia(itan kai kati mora 1 xronon isos. pou mono kitazan (den katalava an ixan sinesthima apla kitazan)ena apo ta 3 pedakia pou entises o manolakis zitise apo ti sia mas na ton pari mazitis.

egine xamos gia ta papoytsia ta dokimazane ola kai se opio kani.ta perisotera ine ksipolita.

sto idrima ta koritsia mas therthikan kala.

• Απαντήσεις 191
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ρε παιδια τι σας εχω κανει????????? μια εβδομαδα κλαιω για την νελυ μου που δεν την εβρισκα και τωρα κλαιω για το μηνυμα της Gorgina... κοπελα μου αν ημουν εγω εκει και ημουν στη θεση της sia ,θατον ειχα παρει τον μανωλη και θα ετρεχα να φυγω μαζι του!!!! πως μπορεσατε να μεινετε ψυχραιμες??...δεν μπορω γαμωτο αμαν πια,τι σημαινει ειναι ξιπολυτα το κερατο μου?????????? ποιος ειναι ο προεδρος του ιδρυματος?? εχει καποια ιστοσελιδα να μπω??????? εχει χαρη που ειναι κλειστη η βουλη,αλλιως θα σας ελεγα εγω που θα πηγενε αυτος ο ...μπιπ.... που τα αφηνει ξιπολυτα τα παιδακια... αν ειναι δυνατον????????? ποσα παιδια εχει μεσα το ιδρυμα?????? ποσα ειναι ολα μαζι σας ειπαν?????? α δεν ειμαι ανθρωπος εηγω να κρατησω την ψυχραιμια μου. συγνωμη για την αντιδραση αλλα οχι και λιπολιτα γμτ.

Δημοσίευση

Gorgina ..Ειναι συγκινητικα οσα μας γραφεις

ειπαμε να κανονισουμε και αλλη επισκεψη για οσες δεν μπορεσαμε αυτην τη Τεταρτη Και ακομα καλυτερα να καθιερωσουμε καποιες επισκεψεις πχ το μηνα Περιμενουμε νεα....Να εισαι καλα

Δημοσίευση

egw.......skata....se parakalw rwta an mporw na parw kapoia paidakia gia anadoxh...den xrieazome oyte ta lefta toys oyte ta epidomata toys toys ta xarizw gia na mhn einai kshpolyta ta paidakia........rwta mono an mporw na parw 2-3 paidia gia anadoxa....8a ta megalwsw opws kai osos mporw...ti 3 ti 6 mesa sto spith moy....mia katsarola faghto zestasia ypnos kai paraaaaaaaaaaa poly agaph.......skata......ka8e fora 8a stelnw pragmata opote kai na phgenete na me ypologizete....skata.......

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

ρε παιδια τι σας εχω κανει????????? μια εβδομαδα κλαιω για την νελυ μου που δεν την εβρισκα και τωρα κλαιω για το μηνυμα της Gorgina... κοπελα μου αν ημουν εγω εκει και ημουν στη θεση της sia ,θατον ειχα παρει τον μανωλη και θα ετρεχα να φυγω μαζι του!!!! πως μπορεσατε να μεινετε ψυχραιμες??...δεν μπορω γαμωτο αμαν πια,τι σημαινει ειναι ξιπολυτα το κερατο μου?????????? ποιος ειναι ο προεδρος του ιδρυματος?? εχει καποια ιστοσελιδα να μπω??????? εχει χαρη που ειναι κλειστη η βουλη,αλλιως θα σας ελεγα εγω που θα πηγενε αυτος ο ...μπιπ.... που τα αφηνει ξιπολυτα τα παιδακια... αν ειναι δυνατον????????? ποσα παιδια εχει μεσα το ιδρυμα?????? ποσα ειναι ολα μαζι σας ειπαν?????? α δεν ειμαι ανθρωπος εηγω να κρατησω την ψυχραιμια μου. συγνωμη για την αντιδραση αλλα οχι και λιπολιτα γμτ.

katalaveno ton afthormitismo sou ala epidi to thema ine poli sovaro tha parakaleso pio xamilous tonoys.kanenas den ipe pos ftei o diefthintis.

kai tin prospathia tin kanoume gia na voithisoume oxi gia na krinoume

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΟΝΤΩΣ GORGINA ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΨΙΛΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ:(:( ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ:) ΕΜΑΘΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ?

Δημοσίευση

Κατ' αρχίν ο Μανωλάκης είναι τρελή φάτσα! Μόλις μπήκαμε στο σπιτι του κατάλαβε οτι ήρθαν οι Αγιοβασίληδες και μας κοιταγε στα χέρια!! :P:P Η αλήθεια είναι οτι με συμπάθησε απο την αρχή! Όπως και όλα τα κορίτσια, αλλα εμείς αναπτύξαμε μια ιδιαίτερη σχέση. Μου έδωσε και φιλί! Αυτό το λέω έτσι για να ζηλέψετε!! :silly: :silly: :silly: Αχ ρε Μανωλάκη χώμα με έκανες...

Με όλα τα κορίτσια όλα τα παιδάκια μίλησαν, έκαναν τα κολπάκια τους και γενικα ένιωσα πως είμασταν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα τους.

Εγώ βέβαια δεν ένιωσα μόνο θετικά συναισθήματα. Όταν βγήκαμε από τις πύλες του ιδρύματος, ένιωθα ένα συναίσθημα... μια χαρμολύπη.

Πάντως σε προσωπικό επίπεδο σήμερα δοκίμασα τις αντοχές μου.

Δε μπορούσα να πιστέψω οτι υπαρχουν τόσες ψυχούλες, τόσα φατσόνια παρατημένα. Και μετά σκεφτόμουν και τα άλλα παιδάκια, που δεν είναι τόσο τυχερά ωστε να καταλήξουν σε ίδρυμα.

Το θέμα δεν είναι να νιώθουμε εμείς καλά με αυτό που κάνουμε, αλλά να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και να τα βοηθάμε όσο χρειάζονται στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας.

Αν και απ' ότι κατάλαβα δεν ήταν τα ρούχα, αλλά η αγκαλιά, η γλυκια κουβέντα, η αίσθηση οτι κάποιος νοιάζεται.

Η Όλγα περιμένει ο κολιέ της την επόμενη φορα. Η "μαμά" της δε μ' αφήνει. Θα της πάρω κοκαλάκια για τα μαλλιά...

Δημοσίευση

mpoympoyki έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΟΝΤΩΣ GORGINA ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΨΙΛΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ:(:( ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ:) ΕΜΑΘΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ?

ti omorfi mpoumpou pou exis den prolava na tin pekso ligo.

signomi pou figame kapos? kai den xeretisa ton antrasou.

kai ego ime poli xaroumeni????????distixos afta ine mesa sti zoi afto pou mporoume na kanoume ine na dinoume xara me opion dipote tropo.

kai esena den prolava na se gnoriso.elpizo mia ali fora.

Δημοσίευση

χιλια συγνωμη. απλα και εγω γεννηθηκα στο αλεξαδρα και προοριζομουν για το ιδρυμα μητερα. και ισως να με πειραξε πιο πολυ απο οτι περιμενα..δεν καταλαβενα τι εγραφα,οπως και τωρα δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που γινεται,δεν το χωνευω με τιποτα οτι ειναι ξιπολιτα. δηλαδη το χειμωνα τι γινεται??? δεν τα εβαλα με τον διευθυντη,απλα οι διευθυντες σε καθε περιπτωση ειναι αυτοι που πρωτα βγαζουμε τα νευρα μας.

μουσσα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για ακομα μια φορα για τον χαρακτηρα σου...η μαμα μου προσπαθουσε και δεν της εδιναν επειδη ειχε παρει εμενα.

χιλια συγνωμη και παλι.

Δημοσίευση

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη γλυκύτατη Τζωρτζίνα για την ευκαιρία που μου έδωσε να γνωρίσω αυτά τα παιδια. Καμια φορά μπορεί να έχουμε την καλή πρόθεση, αλλά χρειαζόμαστε και το ερέθισμα για να ευαισθητοποιηθούμε. Μέχρι τώρα η φιλανθρωπική μου διάθεση περιοριζόταν στο να βάζω το χέρι στην τσέπη. Από σήμερα θα ήθελα κάτι παραπάνω.

Τέλος θα ήθελα να την ευχαριστήσω θερμά που μας "περιέθαλψε" μετά την επίσκεψη, μας άνοιξε το σπίτι της με την καρδιά της και περάσαμε ευχάριστα και το υπόλοιπο απόγευμα.

Τζωρτζίνα είστε 2 καταπληκτικοί άνθρωποι. Χάρηκα πραγματικά για τη γνωριμία!

Αναστασία, Νίκη εις το επανειδείν! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mpoympoyki έγραψε:

kai ego ime poli xaroumeni distixos afta exi i zoi emis to mono pou mporoume na kanoume ine na dinoume xara opou kai opos mporoume.

signomi figame kapos?kai den xeretisa ton antrasou oute kai esena prolava na se gnoriso.

ala to xirotero ine pou den epeksa me tin koukla korisou.

Δημοσίευση

εγω μολις ηρθα στο σπιτι ταισα τον γιοκα μου του εδωσα ενα γλυκο φιλι και μια μεγαλη αγκαλια γιατι οπως ειπε και η σισσιω ειναι που τυχερα που μας εχουν κοντα τους.

κοριτσια τι συναισθηματα εχω αυτην την στιγμη δεν φανταζεστε!!!! τοσα ματακια να σεκοιτανε με απορια και λαχταρα τοσα χερακια να απλωνονται για να τα παρεις αγκαλια και μια προσμονη απο το καθε παιδακι οτι θα τα παρουμε μαζι μας.....ειναι ολα τους υπεροχα γλυκιτατα πλασματα και χαρηκαν τοσο πολυ που ειδαν τα δωρακια που τους πηγαμε...εμενα η καρδια μου εχει κοπει στα δυο απο την στιγμη που ειδα την ΑΓΓΕΛΙΚΗ (σαν να ειχα προαισθημα για αυτο το παιδι)και καταλαβα τι κακο ψυχικα της εχει κανει το ιδρυμα και την εχουν δεμενη σε ενα καροτσακι γιατι ειναι επιθετικη με τα υπολοιπα παιδια.ομως χαρηκε πολυ με την κουκλα της,γελαγε οταν της εβαλα την κορδελα στα μαλια και επαιζε με τα λαστιχακια

ακομη και η μικρη ΑΝΤΡΑ που δεν μιλαει λογω ηλικιας μου γελασε μου εδωσε φιλακι και μου ειπε ''νιαου γατουλα'' οταν της εδειξα ενα γατακι στην αυλη

ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΝΤΡΑ-ΟΛΓΑ-ΣΑΚΙΡΑ(Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΑΡΑ ΠΟΛΥ)-ΝΕΚΤΑΡΙΑ-ΓΙΑΝΝΗ-ΜΑΝΩΛΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΨΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΙΣΣΙΩ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

MPOYMPOYKI ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ

ΠΗΤΕΡΠΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ

MOUSSA ΕΔΩΣΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!

GORTZINA ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ

τι αλλο να πω παρα το να μην τα ξεχασουμε ποτε μπορει να μην επετρεπαν φωτογραφιες αλλα τα προσωπακια τους δεν θα τα ξεχασω ποτε

υ.γ χρειαζονται και μωρουδιακα θα μας ενημερωσει η gorgina

Δημοσίευση

Κοριτσια πολυ με συγκινησατε μ'αυτα που γραψατε... πραγματικα δεν ξερω πως το αντεξατε αυτο... εγω και μονο που τα διαβαζω μου ερχονται στο μυαλο τοσα παιδακια να τρεχουν γυρω σας και να περιμενουν με αγωνια τα δωρακια τους και βουρκωνω...:( μπραβο σας... μακαρι να ειχα ερθει κι'εγω...!

Δημοσίευση

η αγγελικη οπως και αλλα παιδια λογω λογω του περιβαλοντος που ζουν (ιδρυμα) ειναι ''πισω'' σε νοητικη αναπτυξη (δεν εχουν νοητικη στερηση προς θεου υγιεστατα ειναι!!!) αλλα περα απο αυτους τους τοιχους δεν εχουν αλλα ερεθισματα (πχ κουνιες,τηλεοραση,παρκα κτλ) και ετσι μενουν πισω

η αγγελικη λογω αυτου ειναι επιθετικη στα αλλα παιδια

Δημοσίευση

δικιο εχεις..απλα λογικα αν το παρεις,οταν ενα παιδι αντιδρα σε κατι,αν το ζοριζεις και το περιοριζεις εκεινο ειναι λογικο να γινει χειροτερα αντιδραστικο.. και δεν θα φταιει η αγγελικη μετα! ιστοσελιδα δεν εχει το μητερα??? τουλαχιστον να μπω εκει να δω καποια πραγματα.. ειναι αδικο, θα μπορουσα εγω να ειμαι η αγγελικη...επειδη δηλαδη καποια παιδια σαν εμενα ηταν πιο τυχερα και ''διαλεχτηκαν'', τα υπολοιπα παιδια τι ειναι? εγκληματιες για να ειναι δεμενα? ακρη δεν προκειται να βγαλω ποτε,ειναι σιγουρο..αλλα αξιζει μια προσπαθεια να μαθω για τα δικαιωματα τους..ειναι σαν αδερφακια μου,ετσι τα βλεπω..

Δημοσίευση

mikroula opos sou ipa to thema ine sobaro kai den exoume prothesi se kamia periptosi na dosoume epektasi se afto to thema to oti anaferame kapia peristatika pou zisame den ixame skopo na ta analisoume.den imaste armodies .thelo na sevastis tin epithimia mou to thema afto na exi mono sizitisis prosforas.sou to zito san prosopiki xari katalavenontas tin evestisia sou. se efxaristo prokatabolika.kai me sevasmo sta erotimata sou.

Δημοσίευση

το οτι το θεμα ειναι σοβαρο δεν χρειαζοταν να το επαναλαβεις διοτι ειμαι σε θεση να το καταλαβω και μαλιστα πολυ καλα, απο την προσωπικη μου εμπειρια! δεν καταλαβα που ηταν το κακο στο να μαθω καποιες λεπτομερειες,οχι απο περιεργια αλλα απο την σκεψη οτι θα μπορουσε εκει να ειναι το δικο μου παιδι,εγω,εσυ,το παιδι του γειτονα ή του γνωστου μας! δεν καταλαβα δηλαδη τι κακο ρωτησα!!! και δεν ρωτησα εσενα προσωπικα αν θυμαμαι καλα! συγνωμη κιολας που εχω αποριες!!! δεν ηξερα οτι σε ενα ποστ πρεπει να ρωταμε οτι μας επιτρεπει εκεινος που το εφτιαξε! οσο για το τι εχει προσφερει ο καθενας μας,αυτο το ξερουμε η καθεμια μας μονο ξεχωριστα!!! δεν ξερεις αν καποια απο εδω μεσα εχει δωσει τη μιση της περιουσια σε ιδρυματα για παραδειγμα! σε οτι πω η απαντηση ειναι ''το θεμα ειναι σοβαρο''!!! ελα?? και εγω γιατι ρωταω?? για αστειο??? εαν εσυ δεν εχεις προθεση οπως ειπες να αναλυσεις αυτα που εζησες, δεν σημαινει οτι δεν θα υπαρχουν και αποριες!! δεν θα καθομαι να απολογουμαι που με νοιαζει το θεμα.

Δημοσίευση

Σήμερα το πρωϊ μου τηλεφώνησαν απο το ίδρυμα για να μου πουν ότι παρέλαβαν τα πράγματα και να ευχαριστήσουν.. Το είπα και στις συναδέλφισσές μου που βοήθησαν κι αυτές.. Έννιωσα λίγη μπροστά σε όλα αυτά τα παιδάκια που έχουν απομείνει χωρίς δωράκια και κυρίως, με άδεια αγκαλιά.. Θα ήθελα να μάθουμε και τί άλλα πράγματα χρειάζονται (παπούτσια, παιχνίδια) και την επόμενη φορά να έρθω κι εγώ να τα δω! ..κομάτια έγινα πάλι..!!!

Μπράβο κορίτσια που πήγατε, μπράβο σας για τη δύναμη που έχετε και σταθήκατε σε όλο αυτό!

Τζωρτζίνα, κι εγώ στεναχωρήθηκα που δεν τους μίλησα στο τηλέφωνο, ο Πίτερ Παν απο τη χώρα των "χαμένων" παιδιών...

Την επόμενη φορά, ΜΑΖΙ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...