Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 191
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχχ:( και γω δεν μπορω τελικα:unsure: και ζηταω ενα μεγααλο συγνωμη τζωρτζινα μου.....μπορω παρασκευη...κ απο εβδομαδα...αλλα τεταρτη κ πεμπτη:(

τα στελνω σε σενα τζωρτζινα μου? τα στελνω εκει? θα πατε αλλη μερα? τα παω ενα πρωι?τι να κανωωωωωω??

Φευγει ο αντρας μου για 15 μερες..κ εχω κ το γιο μου με τις εξετασεις..συν πολλα πολλα αλλα....Το σαββατο ερχεται η αδελφη μου για βοηθεια..οποτε θα μπορω...............αλλα για αυριο σας ..κρεμαω ...κ ζηταω ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ.............:( :(

Αναμενω οδηγιες........

γλυκια μανουλα..τελεια τα ρουχαλακια!!μπραβο!!

Δημοσίευση

Sweetymom ειναι απλος ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ :) .Η τζορτζινα ερχετε αποψε απο την επαρχια που επρεπε να παει.Αποτι ξερω happy mom θα ξαναπανε.Επισης αμα θελεις μπορεις να πας εσυ οποια μερα θελεις :) .και με το ταχυδρομειο γινετε.Αν ανατρεξεις τις σελιδες θα δεις πως γινετε ταχυδρομικος.Για περισσοτερα το βραδυ στην τζορτζινα κοριτσια μου.

Δημοσίευση

Εγώ αν και δεν το περίμενα θα έρθω. Ήρθαν τα πεθερικά μου στην Αθήνα οπότε δεν έχω προβλημα με το που θα αφήσω τη μικρή! Πήρα ένα σετακι για αγοράκι 5 χρονών.

Θα σας δω στις 5:30 στο σταθμο Αττική.

Με την Αναστασία γνωριζόμαστε οπότε δε θα δυσκολευτώ να σας βρω! φιλάκια!

Δημοσίευση

τωρα καταφερα να μπω κι εγω για τα καλα βρε γουρλου gortzina σου χρωσταω κερασμα βρε!!!!

μετα το τηλεφωνιμα σου που ρωτησες για το δοντακι μας?? πηγαμε στην παιδιατρο για εμβολιο και εκει που τον εξεταζε μου λεει ''ααααα φυτρωνει και 2ο δοντακι διπλα στο αλλο'''

καλα μιλάμε χαζεψα χαχα

τελως παντων ασ σοβαρευτω(μπααααα!!!) αυριο ειναι μεγαλη μερα και θα χαρω διπλα γιατι θα δω και εσας κοριτσια μου φιλακια!!!!

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

ναι mpoympoyki μου θα συναντηθουμε στα εκδοτηρια του σταθμου αττικης στις 5:30

θα ερθεις????

ΑΧ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΝΩΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!:) ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ. Α!!! ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕΤΗΝ ΜΙΚΡΗ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ? ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ:blush:
Δημοσίευση

thelo na sas kalinixtiso ma pano apola na sas efxaristiso giati oses simetexete se afti tin prospathia prosegisate to thema me sovarotita kai xoris (ipervoles)afto gia mena ine ena poli sovaro thepa kai xaraktirizi tin orimotita kai tin ipefthinotitasas.isaste afto akrivos pou perimena na vro se afti tin prospathia. oses tha do avrio kai oses den ta kataferate na rthite isaste oles aksiolatreftes.

Δημοσίευση

Τώρα είδα τα μηνύματα!! Θέλω κι εγώ να βοηθήσω αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνω μέχρι αύριο! Υπάρχει περίπτωση να ξαναπάτε ή να το κάνω εγώ με κάποιον τρόπο;; Μπορείς να μου στείλεις το κινητό σου με πμ σε περίπτωση που προλάβω να αγοράσω κάτι και να έρθω;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...