Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 191
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας!!!!!!!!!!! αχ κοριτσια ανυπομομω τοσο για την τεταρτη σκευτομαι που θα παρω αγκαλιτσα τα παιδακια και τρελαινομαι!!!!!

καλα τις πηρα κατι ρουχα της αγγελικης ονειρο ξετρελαθηκα!!!!

gorgina μου ποσες εχουμε μαζευτει τελικα?

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

γεια σας!!!!!!!!!!! αχ κοριτσια ανυπομομω τοσο για την τεταρτη σκευτομαι που θα παρω αγκαλιτσα τα παιδακια και τρελαινομαι!!!!!

καλα τις πηρα κατι ρουχα της αγγελικης ονειρο ξετρελαθηκα!!!!

gorgina μου ποσες εχουμε μαζευτει τελικα?

giasoy kali moy soy ipa poy piga extes .lipon oli tin ora skeftomoyn ta pedakia kai poso tha xaroune.

mexri tora exoun pi pos tha erthoun 8 .9 kopeles.

simasia exi na katalavoun perisotera meli pos mporoume na gemisoume kapies adies ores dimiourgika.kai pos den voithame mono kapia pedia voithame kai ton eaftomas.simera gnorisa ti moussa piga kai pira pragmata sto spiti tis mou ekane poli kalo ine kalos anthropos kai vre pedi mou pos na sto po otan gnorizoume kalous anthropous den niothoume toso moni kati pernoyme .esi me katalavenis giati ise mia apo ta idia.

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια θα θελα κι'εγω να ερθω... δεν ειμαι σιγουρη ακομα αν θα βρω καποιον να μου κρατησει το μωρο... η μαμα μου μονο μπορει αλλα δεν ξερω για ποση ωρα... αν δεν τα καταφερω ισως ερθω μονο μεχρι την Αττικη για να σας δωσω τα ρουχαλακια... θα σας ενημερωσω μολις μαθω... φιλακια πολλα...:kiss:

Δημοσίευση

gorgina μου, εκανα κι εγω την αγορα μου σημερα!!:)

πηρα ενα μακρυ παντελονακι κι ενα κοντομανικο μπλουζακι, οπως μου ειπες, για αγορακι 5 ετων!

κι ολο θυμομουν ενα ρητο που ειχα διαβασει καπου: "οταν παιρνεις γεμιζουν τα χερια σου, οταν δινεις γεμιζει η ψυχη σου!"

οχι πως εκανα τιποτα σπουδαιο, αλλα κι αυτη η τοσοδα πραξη, με γεμισε μεγαλη χαρα!

με μεγαλη μου λυπη ομως διαβασα οτι το ραντεβου αλλαξε για Τεταρτη απογευμα, ε? στεναχωρηθηκα τοσο πολυ!:( δεν νομιζω πως θα τα καταφερω!:( εχω ενα ραντεβου το μεσημερι και δε ξερω τι ωρα θα τελειωσει κι αν θα προλαβω! κι επιπλεον, μαλλον δε θα μπορω και ν'αφησω πουθενα τη μικρη μου!:( και ηθελα ΤΟΣΟ πολυ να ερθω!:( :( :(

αν δε τα καταφερω (το πιθανοτερο, αν και θα το προσπαθησω ΠΟΛΥ!) τι εναλλακτικες εχω? gorgina μου, θα μου δωσεις καποια διευθυνση να τα στειλω? ή θες, αν τα καταφερουμε, να συναντηθουμε καπου να στα δωσω?

περιμενω οδηγιες!:)

Δημοσίευση

Μιτσακι μου καλο ειδες πως ειναι?Εγω προχτες που πηγα και ψωνησα στα παιδακια ηταν αναμεικτα τα συναισ8ηματα.Απο την μια εβλεπα τον αντρα μου να σπρωχνει το καροτσι με την μικρη μου μεσα να κοιματε και απο την αλλη δακρυζα με για τα παιδακια που ψωνιζα γτ αυτα τα καημενα δεν ειχαν αυτη τη θαλπωρη :( .Πονεμενες καταστασεις.Μακαρι να κανει κατι το κρατος(λεμε τωρα ουφφ) και να δινουν πιο γρηγορα τα παιδακια σε οικογενειες.Να σου δωσω να καταλαβεις ο αδελφος μου δεν εχει παιδακια και λογο ηλικιας δεν 8α μπορεσουν να κανουν πια (44 ο αδελφος μου -49 η νυφη μου) πηγαν εκαναν χαρτια (πληρουν τα παντα και ειδικα τα οικονομικα) και τους ειπαν μετα απο 7 χρονια και βλεπουμε :( .Βγηκαν και στην ρουμανια και κανανε και εκει αιτηση μηπως και παρουν πιο γρηγορα παιδακι.Συγνωμη αλλα ειναι γελοιο να θελει καποιος παιδι και να του λενε οτι θα το παρει μετα απο 7 χρονια.Δλδ οταν ο αδελφος μου και η νυφη μου θα ειναι 51-55 αντιστοιχα.Ποτε 8α το χαρουν και πως να εχουν το κουραγιο να το μεγαλςσουν σε αυτη την ηλικια?ελεος πια ελεος...

Δημοσίευση

kouklitses mou kalimera.

ine kai i pebi mas pou exi diksi endiaferon me pm kai tha erthi mazi mas

mitsaki.elpizo na ta kataferis.ego mporo aurio to proi kai tin tetarti to proi na se sinanyiso.mporis an thelis na ta stilis kai taxidromikos oti thes.

swetmammy makari na mporesis giati ine krima na ftasis toso konta kai na min dosis monisou ta dorakia.

kala o mpempoulis arxigos.

an den exo apantisi se kapia kopela pou mpu exi stili pm as mou pi

me rotate diafora pou kai ego den ta ksero giati den exo kamia sxesi me to idrima.opos ke ta koritsia etsi kai ego mou dinete i efkeria na voithiso.den ine dikomoy provlima ine dikomas. ego ixa mia idea xoris ta koritsia poy endiaferthikan den tha itan tipota.

gia iothesies mou ipan pos ginonte kapies.

kai anadoxes miteres.

gia perisotera tilefoniste 210 2623264.i akoma kalitera pigenete apo eki.

Δημοσίευση

Gorgina υπαρχει η δυνατοτητα να κανονισουμε ενα δευτερο γκρουπακι που θα κανει την επισκεψη την πρωτη εβδομαδα του Ιουνη;;

ΔΕν τα υπολογισα καλα και δεν υπαρχει κανενα κενο για την Τεταρτη το απογευμα

Θα ηθελα ομως να δωσω τα δωρακια προσωπικα και κυριως αγκαλιτσες

Να κανονισουμε και μια δευτερη επισκεψη απο τωρα για οσες δεν μπορουμε αυτην την Τεταρτη;;

Δημοσίευση

Επειδή μόλις είδα το θεμα και μπερδεύτηκα διαβάζοντας 11 σελίδες, πείτε μου ποιό παιδάκι δεν έχει ακόμα ρουχαλάκια ή παπούτσια;

θα τα αγοράσω και θα έρθω μέχρι την Αττική. Αν μπορέσει η μαμά μου να μου κρατήσει τη μπέμπα λίγο παραπάνω θα έρθω και στα παιδάκια.

Δημοσίευση

Παιχνίδι θα δυσκολευτώ... δεν έχουμε στη γειτονιά παιχνιδάδικα και με τη μικρή είναι δύσκολο να τρέχω χωρις αυτοκίνητο.

Θα πάρω για ένα αγοράκι μπλουζάκι κοντομάνικο και μακρύ παντελονάκι. Αν μπορέσω θα πάρω και για ενα κοριτσάκι. Σε παπουτσια τι νούμερο έχει μείνει;

Όταν κάνεις τον απολογισμό μου απαντάς! φιλιά!

Δημοσίευση

sissio moy pare pedila gia koritsaki.to 24 .25 26 .27 opio vris.

koritsia mou molis efige i peter pan den ine tixeo to onoma poy exi dialeksi.mas efere 10 sakoyles me 27 setakia.kai tsimpidakia gia ta malia polixroma.ine mia poli aksioprepestati kopela poli omorfi kai ipervolika evesthiti.tha mporousa na grapso poli perisotera????????elpizo na tin gnorisete kai tote tha katalavete.

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!

Όπως σας είπε και η gorgina, συναντηθήκαμε σήμερα στο σπίτι της. Είδαμε τα ρουχαλάκια και τα παπουτσάκια των παιδιών, μιλήσαμε και λίγο, και έφυγα για το σπίτι με την ψυχή γεμάτη!

Νιώθω ότι πρέπει να την ευχαριστήσω για την ευαισθησία της (και τα καλά της λόγια τα οποία και ανταποδίδω) και ξαναφέρνω το θέμα στην πρώτη σελίδα του φόρουμ, για να το δούνε κι άλλα κορίτσια (σε περίπτωση που δεν προλαβαίνουν να διαβάσουνε όλες τις ιστορίες μας)

Η ομορφιά του "δίνω" είναι καθρέφτης. Μας καθρεφτίζει και μας επιστρέφει. Λάμπει σαν ήλιος. Μας γεμίζει φως και μας ζεσταίνει.

Σε ευχαριστώ Τζωρτζίνα για αυτή την πρωτοβουλία σου. Κορίτσια, πάντα τέτοια!!!

Δημοσίευση

τζορτζινα ποτε θα πας στο μητερα???????????? που ειναι σε ποια περιοχη???????? αν μαζεψουμε ρουχα και οτι μπορουμε απο γνωστους που εχουν γεννησει, μπορουμε ????

που ειναι το ιδρυμα αυτο????δεν θυμαμαι....

Δημοσίευση

gorgina μου, καλο ταξιδι!:)

Moussitsa μου, αν ξερεις να μου πεις, θα ηθελα μια διευθυνση για να στειλω ενα παντελονακι μακρυ και ενα μπλουζακι κοντομανικο που πηρα για ενα αγορακι 5 ετων!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν νομιζω πως θα καταφερω να παω την Τεταρτη το απογευμα, μιας και το μεσημερι εχω ενα επαγγελματικο ραντεβου που δεν αναβαλλεται και ειναι σχεδον αδυνατο να προλαβω!:( ηλπιζα οτι το πρωι θα τα καταφερνα να παω ψιλοκατευθειαν, αλλα τωρα που εγινε απογευμα το ραντεβου μας αποκλειεται!:(

αν κανονισουμε κι αλλη επισκεψη συντομα και μπορω, πολυ ευχαριστως να ερθω! αλλα στο μεταξυ, αν εχω μια διευθυνση, θα στειλω αυτα τα ρουχαλακια για την ωρα!;)

ευχαριστω!!!!!!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

αχ βρε τζορτζινα μου χιλια συγνωμη κουκλα μου,ειχαμε που τρεχαμε να βρουμε την Hope_89 και ημασταν στα τηλεφωνα και στους δρομους και τι να κανω δεν ειδα την απαντηση σου...χιλια συγνωμη,εχω κλαλησει με την πιτσιρικα ακομη και τετοια ωρα ψαχνομαι μηπως βρω ακρη και τη βρουμε... αν ειμαι χαλκιδα την τεταρτη και δεν μπορω να ερθω τι μπορουμε να κανουμε???? θα βρω τη λιστα στο ποστ ευχαριστω, και δεν μου ειπες θα παμε στα παιδακια????????????

Δημοσίευση

Κοριτσια λυπαμαι πολυ αλλα δεν θα μπορεσω τελικα να ερθω μεχρι το Μητερα... θα ερθω ομως μεχρι το σταθμο της Αττικης να σας φερω τα ρουχαλακια... εκανα οτι μπορουσα... δυστυχως...:( σκεφτηκα να σας δωσω και λιγα φορμακια για βρεφη... εγω δεν τα χρειαζομαι τα μωρακια ομως ισως να τα χρειαστουν... αν και δεν τα ζητησανε στη λιστα της Τζωρτζινας μπορει να τα χρειαστουν αργοτερα... ποτε δεν ξερεις...;)

Τζωρτζινα μου λυπαμαι πολυ... ηθελα να τα παραδωσω η ιδια στα παιδακια... ανωτερα βια βλεπεις... θα σε δω στο σταθμο ομως... ελπιζω την επομενη φορα να τα καταφερω... φιλια πολλα...:)

Δημοσίευση

Μικρουλα κι εγω δεν θα μπορεσω αυτη την εβδομαδα ..ομως οπως ειπε και η gorgina θα το επαναλαβουμε συντομα..ουτως ή αλλως καλο ειναι να πηγαινουμε που και που στα παιδακια..περα απο τα υλικα εχουν ισως ακομα περισσοτερη αναγκη την επαφη και το χαδι μας..Επομενως θα περιμενουμε ανακοινωση και για μια νεα συναντηση και επισκεψη στο Μητερα

Δημοσίευση

apis μου καλημερα, αστα στενοχωριεμαι μωρε πολυ...γιατι το ειχα βαλει σκοπο να πηγενα μια μερα στα παιδακια..να δω πως ειναι....εαν δεν με επερναν οι γονεις μου και εγωεκει θα μεγαλωνα..οποτε το βλεπω οτι εκει θα ειναι σαν οικογενεια μου..ειχαμε πει και με τον χρηστο οτι μολις μπορεσουμε να κανουμε ολες τις διαδικασιες να παρουμε και εμεις ενα παιδακι απο το μητερα..οχι ακομα βεβαια γιατι δεν μας δινουν λογω ηλικιας,αλλα μολις μπορεσουμε ειτε εχουμε παιδι ειτε δεν εχουμε θα κανουμε τα παντα να μπορεσουμε να παρουμε ενα παιδακι.το εχουμε ορκιστει στον εαυτο μας και το θελουμε πολυ.. οποτε μακαρι η επομενη συναντηση με τα παιδακια να γινει γρηγορα γιατι πραγματικα θα ειναι εμπειρια ζωης για μενα.. και μεχρι να γινει θα εχω μαζεψει οσα πιο πολλα και ομορφα ρουχα και παπουτσακια και παιχνιδακια μπορω..

Δημοσίευση

Κοριτσια αφηστε τα... μου βγηκε κατι ασχετο και ξαφνικο για την Τεταρτη το απογευμα και τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω καθολου :angry: :angry: :angry: δυστυχως:(

Αυριο θα στειλω τα ρουχαλακια με το ταχυδρομειο... δεν μπορω να κανω κατι αλλο... λυπαμαι...:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...