Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 191
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

koritsia sas efxome mia omorfi mera se olesas.

sweetmammy kala ekanes kai pires kai koyklitses to ktirio ine niarxou.

mpempoyli i (vaftisimia sou)meni sto roz.

mitsaki se efxaristoyme oles pou thelis na voithisis stin prospathia pou kanoume.enoite oti theloume na erthis kai ego prosopika pou den se ksero tha xaro poli na se gmoriso.an mporesis pare kati gia 1 agoraki 5 eton zitithike makri panteloni kai kontomaniko mployzaki.i piter pan exi ksesikosi oli tin eteria pou doulevi sto podi.

Δημοσίευση

gorgina έγραψε:

aurio tha epikininiso me ti diefthinsi tou idrimatos gia na mporesoume na doume ta pedia kai an ginete na tous dosoume emis ta dora.mia fora pou ixa pai ena moro pou mpousoulage me travage apo to podi kai otan to pira agkalia exose to moutrotou mes to lelomou sfigotan panomou kai etreme.den ksero an eprepe na to grapso afto?pantos ego otan to thimame anatrixiazo.tous lipi nomizo poli i agalia.

Γοργίνα..στενοχωρήθηκα πάραπολύ τώρα...τι να τακάνουν τα ρούχα αν αυτό που έχουν ανάγκη είναι μια αγκαλιτσα και ένα χάδι;; Χριστέ μου..μακάρι να μπορουσα να μοιράσω αγκαλιές έτσι από δω που είμαι...Να σου πω Γοργίνα, το ίδρυμα είναι του δημοσίου ; Δεν είμαι απο Αθηνα και δεν ξέρω..γιατί έίχα σκεφτεί πάρα πολλές φορές να πάωστο ορφανοτροφείο της ΄Ρόδου και να έχω 1-2 παιδάκια να έρχονται στο σπίτι που κ που, να κάνουμε εκδρομές ή Χριστούγεννα μαζί..γίνονται αυτά, ξερεις;;

Δημοσίευση

Το ραντεβου ειναι στις 12 00 Τεταρτη 27-5 στα εκδοτηρια σταθμου Αττικης καλα τα λεω;; ΤΗν Παρασκευη παω να αγορασω το μπλουζακι για το αγορακι 6-7 χρονων Αν μπορεσω θα παρω δυο:kiss:

Δημοσίευση

koritia giasas piga sto idrima simera (exoun apergia)distixos ektos apo to filaka stin isodo den vrika kanenan alo giati vevea lipane oli.den me afise fisika na mpo kai tha ksanapao avrio.

opos sas ixa grapsi thelo na kanoniso na doume ta pedia.

apis mou filia pola thelo na kseris pos afto pou tha paris ine gia to ktirio roz.se efxaristo para poli prosopika pou simetexis.

to rantevou ine opos ta les.

tirogaridaki to mitera ine kratiko.

i skepsisou ine sigoura telia.kalitera omos na milisis katefthian me to orfanotrofio tis rodou.

Δημοσίευση

GORGINA ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΣΕΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΤΟ ΡΟΖ ΚΤΗΡΙΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΣΩ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Δημοσίευση

kalimera se olesas.depy mou giasou se efxaristoyme poy simetexis kai esi.kai xronia pola ston kostantino mas.

VENI moy efxapistoume kai esena gia to endiaferosou.

kai ego tora exo ligo mperdefti giati gia kapies kopeles poy edosan simetoxi den ksero ti exoun pari.ti tha eleges gia kanena papoytsaki?iparxoyn pola se poli kales times.agorase apo ti lista oti thelis na dis omos se pio ktirio ine to pedaki an erthis na kseroume kai an taxidromisis pali na to grapsis.

piter pan ekseretiki doylia exis kani efxaristo.

Δημοσίευση

27 Μαιου 5:30 το απογευμα στη σταση του μετρο Αττικη... σωστα; μετα πως θα παμε μεχρι εκει; με ταξι; υπαρχει αλλη συγκοινωνια; θα προσπαθησω να ερθω... :)

Ποιες αλλες κοπελες θα ερθουν εκτος απο την Τζωρτζινα και την Αναστασια;

Δημοσίευση

giasas kai kalo apogevma.gipo stis 3 efiga apo to spiti tis MEDOYSAS pira mazimoy 3 setakia me royxalakia kai pexnidia gia ta pedia.pira akoma mazimoy (diko moy).agapi zestasia kai mia toso megali akgalia pou tha mporoysa na koyrniaso den ksero kai ego poso.i medousa ime ena katharo psixika koritsaki poy thelis na to agapisis.den vrisko ala logia na po.se efxaristo.

i mpempa ine koykla kai exi tis matares tis mamastis kai tin kratisa akgalia kai mou gelage kai me kitaze mesa sta matia itan telia.

Δημοσίευση

happy mom έγραψε:

τζωρτζινα μου ολα οκ κ με μενα !!τρια σετακια για 5χρ αγορακια κ παιχνιδακια..εγω θα ερθω κατευθειαν γιατι ειμαι κοντα...Μεχρι την τεατρτη θα τα ξαναπουμε!Φιλακια!!!!:)

happy mom ipologise oti exoyme rantevou stin atiki 5 30 an esi pas sto idrima katefthian(an katalava sosta)emis tha imaste eki stis 6.pola filia me ektimisi.

Δημοσίευση

An kai moy skotwses ligo to nick name moy :P en toytis eisai ena glykitato paidi poy me xara 8a se perimenw panta na pinoyme kafedaki kai na ta leme apo konta :-).Epishs se parakalw na mhn ksexaeis na rwthshs ti alles anagkes exoyn ta paidakia wste oti mporw na boh8hsw.Se eyxaristw telos poy ekanes ton kopo kai hr8es mexri to spiti moy kai efages oloi thn kinhsh...AAA kai h mikrh moy se latrepse ;) .

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: και γω ελεγα ποια ειναι η μεδουσα με το παιδακι??? χαχαχαχχαχαχαα αχ βρε μουσσα εσυ ησουν??:laugh:

απ τη χαρα της τα χασε!!!την φανταζομαι τη τεταρτη!!!παμπερς θα της φορεσουμε!!

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

H alh8eia einai mom moy oti thn kataxarhke thn mikrh kai h mpoympoy moy omws tis ekane kati xaroyles allo pragma :-)

τα παιδια οσο μικρα κι αν ειναι εχουν διαισθηση!!!Ξερουν κ νιωθουν...ειδικα αυτους που τα λατρευουν!!

ειναι κ σε τελεια ηλικια η μπουμπου σου!!!φανταζομαι θα γελουσαν κι οι δυο τους με τις ωρες!!!!:)

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

εγω να δειτε τι επεισοδειαεχω χασει!!! τωρα αξωθηκα να μπω εδω!!! τι γινεται ρε παιδια??????? ενημερωστε με!!!!!!! να στειλω κατι?????? θα παμε σε παιδακια???????????

tin tetarti 27 mai 5 30 sto stathmo atikis sta ekgdotiria.iparxi sxetiki lista sto thema pou lei noymera kai ilikies pedion.akoma kai 1 pexnidaki na paris ine simantiko.fisika kai tha xaroume oles oses exoyme diksi endiaferon gia ali mia simetoxi.ti dikiasou.

Δημοσίευση

Hahaha mhn anxonese gorgina moy to exw akoyse se oles tis diaskeyes to name moy :P .Ontws mom moy polles agapes h mikrh moy me thn gorgina :laugh: :laugh: .Mikroylaxristos leme na boh8hsoyme oso mporoyme ta paidakia sto idryma Mhtera.Oxi tpt trelo apla oti mporei h ka8emia mas estw kai ena paixnidaki apo thn laikh gia mas einai 3-4 eyro gia ayta ta paidakia einai ena dwro xaras :-).

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...