Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τωρα ειδα το μυνημα θελω πολυ να ερθω αλλα εκινη την ωρα ο μικρος ειναι ακομα σχολειο και δνε εχω κανενα να παει να το παρει .Τζωρτζινα μαθε μεχρι τη ωρα θα ειναι ανοικτα να προλαβω με το που σχολασει να το παρω και να ερθουμε ερχομαι με ενα λεωφορειο μενω ολυμπιακο χωριο καιμε το Α10 ,πορω να ερθω τωρα θα κοιταξω να παρω κατι απλα δεν ξερω αν θα μπορεσω τωρα αλλιως μαθε μεχρι τη ωρα δεχονται και να κανονισουμε να παμε και ενα αλλο πρω αλλα πιο νωρις αν γινετε πρεπει να εχω γυρισει εκινη την ωρα .

• Απαντήσεις 191
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

τωρα ειδα το μυνημα θελω πολυ να ερθω αλλα εκινη την ωρα ο μικρος ειναι ακομα σχολειο και δνε εχω κανενα να παει να το παρει .Τζωρτζινα μαθε μεχρι τη ωρα θα ειναι ανοικτα να προλαβω με το που σχολασει να το παρω και να ερθουμε ερχομαι με ενα λεωφορειο μενω ολυμπιακο χωριο καιμε το Α10 ,πορω να ερθω τωρα θα κοιταξω να παρω κατι απλα δεν ξερω αν θα μπορεσω τωρα αλλιως μαθε μεχρι τη ωρα δεχονται και να κανονισουμε να παμε και ενα αλλο πρω αλλα πιο νωρις αν γινετε πρεπει να εχω γυρισει εκινη την ωρα .

kalispera kero exoume na ta poume ti kani o stauroukos mou?tha rotiso os ti ora dexonte kai tha ta poume to A10 petpoupoli perna apo to spiti mou opote thelis pame. filia stin agapi mou.

Δημοσίευση

ωραια απο οτι ειδα επατε για την αλλη τεταρτη εγω νομιζα αυτη αν τελικα καταφερω ισως ερθω θα δω και επισης μαθε αν θελουν ρουχαλακια σε πολη καλη κατασταση εχω παρα πολλα του Σταυρου .Παντως σιγουρα θα παρω κατι στα κοριτσακια που ανφερες που ειναι 3 ετων και 4 και το 1 κοριτσακι που ειναι 6 αυτα θελουν μονο παππουτσια δνε χρειαζονται ρουχαλακια.εγω το Α10 το παιρνωαπο το καραβο στο μενιδι

Δημοσίευση

Ωραία, μπορώ να πάρω διάφορα για κοριτσάκι 3 ετών. Θα το συζητήσω και με συναδέλφους και σίγουρα θα μπορέσουμε να πάρουμε. Θα ήθελα να πάω το απόγευμα να ψωνίσω, που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.

Έχεις κάτι να μου προτείνεις? Ή παίρνω απ' όλα? (δεν θυμάμαι τί συγκεκριμένα έχει ανάγκη το παιδάκι)

Δημοσίευση

gorgina έγραψε:

den xriazete na anaferis to onomamou.grapse se pio ktirio meni to paidi apo ti lista pou edosa sti diefthinsi

K B MHTERA DIMOKRATIAS 65 ILION TK 13122 YP BREFOKOMIKHS YPHRESIAS

ειμαι Ζακυνθο οποτε μπορω μονο να στελω, γραφω αυτο?:

Κ. Β. Μητέρα

Δημοκρατίας 65

Ιλιον 13122

υπ. Βρεφοκομικής Υπηρεσίας

πρεπει να συμπεριλαβουμε καποια επιστολη που να λεει για ποιο παιδακι ειναι? ή καποιον υπαλληλο ή κατι?

Δημοσίευση

kalimeraaaaaaaaaaa.

sweetmammy orea idea ixes na sas leo ti na parete tora exou sxedon ola ta pedakia.fisika ne gia ta 2 koritsakia.tha erthis me ti mpempa?

gilie etsi akrivos to stelnis.an thes grapse to ktirio pou meni to pedaki.

piter pan mplouzakia kai pantelonakia makria.

vania mou ta koritakia pou anaferis theloun pouxa oxi papoutsia.tha xaro na se do.

koritsia mou ime poli xaroumeni para poli mpravo se oles mas.

theloume akoma.

4 koritsia 4 eton pantelonia makria kai kontomanika mplouzakia.

i koritsi 6 eton forema fousta.

pedila klista mprosta gia koritsia to 24 to26 to 27.

kai gia agori papoytski 25 noumero

an exo ksexasi na apantiso katio se kapia peste mou.kai signomi.

aris pali tha se ksexmousa.pare kati gia ta pedakia pou eminan

ala kai gia ta agorakia pou aneferes na paris den pirazi.nomizo tha kataferoume na paroume se ola.an kapio exi 2 akoma kalitera.sas agapo oles

Δημοσίευση

Α οκ το ειδα... κοντομανικα τα μπλουζακια... ισως παω και σημερα να τα παρω... ειπες για 27 Μαιου... τι ωρα;... δεν ξερω αν θα φερω και τον μπεμπη μαζι μου... θα προσπαθησω να ερθω παντως... θα σου στειλω με πμ το κινητο μου... στειλε μου κι'έσυ το δικο σου για να συνενοηθουμε... φιλια...:kiss:

Δημοσίευση

koritsia me tin simetoxisas ta pame para poli kala.ego tora pira papoutsakia to ena gia agori 25 kai 3 gia koritsakia 25.26.27.prosegmena kai se poli kali timi.

exoun mini akoma me ti simetoxi kai tis lovie ta eksis.

ena zevgari pedila koritsistiko 26 noumero.

kai mplouzes kai pantelonakia gia 4 koritsakia 4 eton

kai ena foustani gia ena koritsi 6 eton.

Δημοσίευση

Λοιπον εγω μολις ψωνισα για τα 2 κοριτσακια 3 χρονων απο ενα παντελονακι και απο ενα μπλουζακι και τους πηρα και απο μια κουκλιτσα... gorgina θα ξαναμιλησουμε για να δουμε τι θα κανουμε την τεταρτη... φιλια...:kiss:

Δημοσίευση

aurio tha epikininiso me ti diefthinsi tou idrimatos gia na mporesoume na doume ta pedia kai an ginete na tous dosoume emis ta dora.mia fora pou ixa pai ena moro pou mpousoulage me travage apo to podi kai otan to pira agkalia exose to moutrotou mes to lelomou sfigotan panomou kai etreme.den ksero an eprepe na to grapso afto?pantos ego otan to thimame anatrixiazo.tous lipi nomizo poli i agalia.

Δημοσίευση

καλησπερα gorginaki μου γλυκο ετοιμαζομαι τωρα για jumbo παω να ψωνισω της αγγελικουλας μου!!!!!

να ρωτησω κατι παλι για να μην χαθω? θα παρω τον ηλεκτρικο και θα κατεβω σταθμο αττικη? και εκει που θα εισαι? φιλουνια!!!!!

Δημοσίευση

καλησπερα gorginaki μου γλυκο ετοιμαζομαι τωρα για jumbo παω να ψωνισω της αγγελικουλας μου!!!!!

να ρωτησω κατι παλι για να μην χαθω? θα παρω τον ηλεκτρικο και θα κατεβω σταθμο αττικη? και εκει που θα εισαι? φιλουνια!!!!!

Δημοσίευση

elpizo na kseris oti ine gia tin ali tetarti stis 27.sta egdotiria sigoura tha se perimeno ego stis 12 tha sou stilo to kiniti me pm.ego vrika simera poli ftina pragmatakia.ligo xrono na diathetoume mono xriazete.kai mporoume na dosoume xara se kapion pou tin exi toso anagi.eksalou den dinoume mono pernoume kiola afto to sinesthima tis prosforas kai to oti kapios me xriazete kai ego mporo.katalavenete ti enoo.ego xarika toso poli me ton enthousiasmo apo ta koritsiamas kai tin prosforatous pou niotho ...........omorfaaaaaaaaaa

Δημοσίευση

Καλησπέρα πέρα ως πέρα!!!!!

Πήγα σε ένα μαγαζί στην περιοχή μου και πήρα 2 σετ για 3 χρονών κορίτσια, 4 σετ για 4 χρονών κορίτσια, ένα φουστανάκι με κολάν για 6 χρονών κορίτσι,και εκτός ότι μου έκανε πολύ καλή τιμή η κυρία που έχει το μαγαζί, μου χάρισε και 2 σετ (φόρμες) για 4 χρονών κορίτσια!!!!

Έχω πει και σε φίλες μου και περιμένω και απο εκεί ενισχύσεις!!

Θέλω να κάνω μια απόπειρα και για πεδιλάκια.

Περιμένω να μου πεις τί άλλο χρειάζεται.

Σίγουρα μπορώ και κάτι ακόμα να κάνω..!

Δημοσίευση

piter pan ti na po?????????????.to mono pou lipi apo ti lista pou exoume ine 1 zevgari pedila gia koritsaki to26 noumero.exoume kalipsi ola ta pedia????????.as pari opia theli kati alo apo ta noumera pou exoume as exoun dipla.i as pari kapia kapio pexnidi.

na kseris pos auta pou exis pari ine gia to ktirio

amerikis.na to thimase na to poume otan pame.tha xaro poli na se gnoriso.

Δημοσίευση

gorgina έγραψε:

aurio tha epikininiso me ti diefthinsi tou idrimatos gia na mporesoume na doume ta pedia kai an ginete na tous dosoume emis ta dora.mia fora pou ixa pai ena moro pou mpousoulage me travage apo to podi kai otan to pira agkalia exose to moutrotou mes to lelomou sfigotan panomou kai etreme.den ksero an eprepe na to grapso afto?pantos ego otan to thimame anatrixiazo.tous lipi nomizo poli i agalia.

ανατριχιασα gorgina μου!!!:( Χριστε μου...:(

Συγχαρητηρια για τη πρωτοβουλια σου κοπελα μου!!:)

εχει μεινει κατι και για μενα? θα μπορουσα ευχαριστως να ψωνισω για ενα παιδακι! επισης, θα ηθελα πολυ να ερθω να τα παμε μαζι. βεβαια δεν ειναι ευκολο, γιατι δεν εχω καποιον να αφησω τη μικρη, αλλα αν τα καταφερω, θα χαρω πολυ!!

περιμενω οδηγιες!;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...