Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 191
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Περασα το μυνημα και στο facebook εχουμε πολλους φιλους εκει και εγω και τα μεγαλα μου παιδια ολο και καποιος 8α στειλει κατι στα παιδακια.εδωσα και την οδο του μητερα.Ασ ελπισουμε οτι 8α τα ντυσουμε καλα τα παιδακια :) .

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ!!!! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΑΝ ΟΧΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ 1-2 ΜΠΟΡΩ:( ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ? ΘΕΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ Κ ΕΓΩ

Δημοσίευση

lovie έγραψε:

Εγω που μενω θεσ/νικη μπορω να τα στειλω με το ταχυδρομειο?

Λεω να στειλω ενα ζευγαρι παπουτσια.

Χρειαζεται να διευκρινισω κατι?

xriazonte sto ktirio ameriki.gia koritsia pedila(na ine klista mprosta)to 24 to 26 to 27 kai 1 gia agori to 25 noumero.pesmas pio noumero tha stilis na kseroume.na grapsis sto dema oti ine gia to ktirio amerikis.

Δημοσίευση

mpoympoyki έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ!!!! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΑΝ ΟΧΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ 1-2 ΜΠΟΡΩ:( ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ? ΘΕΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ Κ ΕΓΩ

gia mora den mou ipan.an thelis pare 1 panteloni i 1 mployza gia ton konstantino 5 eton.leo na vrethoume stis 27 mai ston stathmo atiki kai na ta pame oles mazi.oti apofasisis pesmou.tha rotisoume mazi gia mora endiaferonte kai ala meli

Δημοσίευση

Κορίτσια μήπως έχετε υπόψιν σας κάποιο online κατάστημα με παιδικά με έδρα στην Ελλάδα? Έτσι θα μπορούσα να πάρω κάτι κι εγώ (είμαι Αγγλία) μέσω ιντερνετ και να το στείλω είτε κατευθείαν στο Μητερα είτε σε κάποια από τις κοπέλες που θα πάνε τα υπόλοιπα ρούχα. Πείτε μου αν ξέρετε γιατί δε βρήκα κάτι...

Δημοσίευση

gorgina έγραψε:

mpoympoyki έγραψε:

gia mora den mou ipan.an thelis pare 1 panteloni i 1 mployza gia ton konstantino 5 eton.leo na vrethoume stis 27 mai ston stathmo atiki kai na ta pame oles mazi.oti apofasisis pesmou.tha rotisoume mazi gia mora endiaferonte kai ala meli[/quote:c20od3ox] ΟΚ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ!!!!!!!:) ΤΙ ΩΡΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ?

Δημοσίευση

gorgina μου κι εγω μπορω να παρω για τον κω/νο!Ειναι 5 χρονων κ αδυνατουλης ε? 3- 4 συνολακια καλοκαιρινα θα του παρω εγω..να του παρω και σαγιοναρες? τι νουμερο φοραει?

αν δεν μπορεσω να ερθω λογω εξετασεων του γιου μου..-αν κ θα το ηθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..θα στα στειλω με κουριερ...

να τους δωσουμε μωρε κ κανενα παιχνιδακι?

στειλε μου μηνυμα! ή απαντησε μου απο εδω! ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΗ!!:)

Δημοσίευση

happy mom den ksero ti noumero forai o konstantimos apo papoytsia.min paris omos 3 set sto idio pedaki.sto ktirio niarxoy ine ala 2 agorakia 5 eton as paroyn kai afta apo 1.tha xaro poli na se gnoriso.an den erthis kai stilis kati me kourier.pes mou gia na ksero.kai fisika theloyn pexnidia.pantos prospathise na erthis ine omosfa.

Δημοσίευση

happy mom έγραψε:

καλεεεεε εγω τι θα παρω???? αντεεε κ νυσταξα!:laugh: ετσι θα κοιμηθω?

θελω να κανω υπνο ελαφρυ..:) αυριο θα παω να τα παρω!!!! πες πριν φαω το μισθο...τωρα που υπαρχει ακομη!!!!

agapimou sou exo apantisi pio pano leo na paris afou thelis 3 setakia na ine gia 3 agorakia 5 eton oxi mono gia ton kostantino ti les simfonis?diavase kai to alo minima pou sou egrapsa.

Δημοσίευση

GORGINA ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ 1 ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:( ΕΧΩ 2 ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠ ΕΞΩ? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ?

Δημοσίευση

αχχχ η γκαβη!!:blink: τωρα το ειδα!!! θα παρω αυριο κιολας!!!!!κ απο ενα παιχνιδακι να κανουν ολο το μητερα ανω κατω!!:laugh:

κι εγω θελω να τα πουμε απο κοντα!!:)

αχχχ θα κοιμηθω ωραια τωρα!!Κ αυριο θα ξυπνησω να παω να τα παρω !:)

ευχαριστω gorgina μου!! σου ευχομαι..;) ξερεις τι ε? μεσα απ την καρδια μου!!!:kiss:

καληνυχτααααα

Δημοσίευση

mpoympoyki έγραψε:

GORGINA ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ 1 ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:( ΕΧΩ 2 ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠ ΕΞΩ? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ?

fisika kai mporis na erthis me to moro sou kai na mas perimenis eki.kai oti pari i kathe mia apo mas ine xrisimo eksalou afto pou exi noima ine oti theloume na prosferoume.i kathe mia me tis dinatotitestis.filia pola.

Δημοσίευση

exoume os tora ta eksis

mousa tha ntisi ton manoli ton giani tin aliki.

ego pedila gia 2 koritsakia to 25 kai to 26 noumero

ompempoulis tha ntisi tin aggeliki

happy mam tha ntisi ton konstantino kai ala 2 agorakia 5 eton kathos episis tha pari kai pexnidia.

mpoympoyki 1 panteloni gia 5 eton

mas menoun sto ktirio niarxos(to roz to kalipsame)2 koritsakia 3 eton

sto ktirio amerikis ma xriazonte gia 4 koritsakia 4 eton

2 koritsakia 3 eton

1 koritsaki 6 eton

pedila gia koritsia 24.26.27.noumero

kai gia 1 agori 25 noumero.ine kai kapia ala meli pou den exoume pi ti tha paroun.efxaristooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...