Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν τα είδα όλα, αλλά η συναντηση όλων αυτων για τα οικονομικά η οποία μάλιστα θα γίνει έτσι ώστε να μην τους ενοχλεί κανείς, θα είναι κάτι σαν συνάντηση για το πως να φάνε περισσότερα χρήματα από τον κοσμάκη κ να πλου΄τίζουν αυτοι...

Πεπιτα όσο για την απορία σου σχετικά με τα κανάλια να σου πω ότι κάνουν αντιγραφές επειδή ξέρουν ΄τι αυτά θα φέρουν καιχρήματα!! Ο κόσμος δεν ασχολείτε με μορφωτικά κανάλια όπως σκαι αλλά με ελαφρά προγράμματα που δεν έχουν σκοπό να τον κουράσουν και πολυ αλλά να κάνουν το χειλάκι του να χαμογελάσει λίγο, να κουτσομπολεύσει, να νιώσει λίγο κατίνα...έτσι πάει!!! Τα ελαφρά είναι κ τα πιο ευκολοχώνευτα!!

Δημοσίευση

tirogaridaki μου,

Εγω θα αναμασήσω ότι είπα: "Γιατί όταν έρθουν οι εκλογές κάνουμε όλοι τα λάθη που πριν έχουμε καταδικάσει? Πως 10.000.000 δεν μπορούν να "κάνουν καλά" 300?????????"

Μήπως τελικά στεκόμαστε στην θεωρία και όχι στην πράξη????

Γιατί εμένα ΑΥΤΗ η "πράξη" μου φαίνεται απλούστερη από οποιαδήποτε άλλη αντιμετώπιση στην δήθεν δημοκρατική κοινωνία που ζούμε..

• Απαντήσεις

• Ασεεε τι τραβηξαμε. εμας μας βρηκαν πολυ μικρο ρινικο οστο στην β επιπεδου και αναγκαστικα επρεπε να κανουμε. η διαδικασια δν ειναι κατι σου παιρνουν απλα αιμα, απλα ειναι οτι περιμενεις με αγωνια τα αποτελεσματα τα οποαι αν βγουν θετικα μετα προτεινει ο γιατρος αμνιοπαρακεντηση για να παρεις αποτελεσμα. εμεις καναμε το πρωτο πακετο κοστισε περιπου 400 ευρω
    • Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...