Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ τι ωραία που κοιμάται πολύ ειρηνικά, να τον χαίρεστε και πάλι. Νομίζω ότι μοιάζει στον άντρα του (από το λίγο που φαίνεται).

Πάντως είναι ένα κουκλί και εύχομαι να συνεχίσει έτσι να είναι ήσυχος, όπως λες.

Δεν κρυώνει όμως με το κοντομάνικο?:ohmy:

Η κόρη μου από την ώρα που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα (8,5 μηνών) όλο κλαίει!!!:huh: κλαίει πριν το φαγητό, κλαίει πριν τον ύπνο, κλαίει όταν βαριέται, ξυπνάει 2 φορές την νύχτα με κλάμα....κ.ο.κ!!!

Δημοσίευση

Απίστευτα όμορφο μωράκι! Να σου ζήσει, να έχει πάντα υγεία και πολύ πολύ τύχη στην ζωή του! Και να είναι πάντα έτσι ήσυχο και καλόβολο παιδάκι! Θα δεις πόσο θα αλλάξει η ζωή σου από δω και πέρα!! Μπράβο κορίτσι μου! Να τον χαίρεσαι! Πανέμορφο μωράκι!!

Δημοσίευση

Franita μου ο μικρός είναι πολύ γλυκός. Και αν κοιμάται απο τώρα έτσι, φαντάσου να μεγαλώσει λίγο. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Αντε, να ξεπεταχτεί λίγο, να φτιάξει και ο καιρός εκεί (απ' ότι μαθαίνω χάλια είναι ακόμα), να αρχίσετε τις βόλτες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...