Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ , ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΜΠΑΙΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα FILIASP, να χαίρεσαι τις κόρες σου, σου εύχομαι με το καλό καλή γέννα, όλα να πάνε καλά εσύ ξέρεις άλλωστε είναι και η 3η φορά έχεις εμπειρία επί του θέματος!

Με το καλό λοιπόν και ο τρίτος κορίτσαρος.:):kiss:

Δημοσίευση

Με το καλό γλυκιά μου.

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι μία γρήγορη διαδικασία και η ανάρρωση σου να είναι η ταχύτερη δυνατή.

Φιλιά πολλά και με το καλό να επιστρέψεις στην παρέα μας.

Δημοσίευση

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΜΑΜΑ!!:) 3 ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!:woohoo: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ!!:P ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ!!:):P ΦΙΛΙΑ:kiss:

Δημοσίευση

Κορίτσι μου με το καλό... Και μ'έναν πόνο!! Και να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου πάνω απ'όλα και με το καλό να υποδεχτείτε και το μικρό σας κοριτσάκι!! Υγεία πάνω απ'όλα!

Δημοσίευση

με το καλό κοπέλα μου!!!εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθείς και να κρατήσεις γερή την τρίτη κορούλα σου στην αγκαλιά σου...

θα περιμένουμε φυσικά νεότερα...σε φιλώ!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ !!!!!!!!!! ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ , ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ . ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ !!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.
    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...