Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΤΖΟΑΝΝΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗ ΚΟΡΑΣΑ ΤΗΣ!!!

ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΙΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ,ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ,ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΑΣ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

ΑΣ ΕΥΧΙΘΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΟ!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!:woohoo: ;):kiss: :laugh:

Δημοσίευση

Να έχουν πάει όλα καλά και να κρατάει μια υγιέστατη μπουμπού στην αγκαλίτσα της!! Και σε σένα boymama με το καλό καρδιά μου!! ekoliou και συ πλησιάζεις... άντε να'ρθει κι η δικιά μας σειρά σιγά σιγά!!

Δημοσίευση

πιστεύω οτι μέχρι τώρα θα έχει γεννήσει το κορίτσι μας!!!!εύχομαι να κρατάει μια στρουμπουλή μπουμπούκα στην αγκαλίτσα της!!!!και φυσικά τις καλύτερες ευχές μου για όλη την οικογένειά της!!!

Δημοσίευση

Τζοαννα μου, να σου ζήσει η γλυκιά σου η κορουλα:P !Φανταζομαι θα εισαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου! ΄Καλή ανάρρωση κούκλα μου και καλή επιστροφη στο σπιτι σας! :kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...