Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΧΑΖΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 3-4 ΜΗΝΕΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΤΗΣ.ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ-ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ-ΕΝΩ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ-ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΑΝ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΝΤΟΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΡΘΕ <<ΠΕΡΙΟΔΟΣ>> 4 ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ-ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ!!!ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ ΑΝΥΠΟΦΟΡΑ-ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΚΟΥΡΑΖΟΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ!;)

Δημοσίευση

BEBISNIK έχω ακούσει και εγώ για εγκυμοσύνη και ''περίοδο''συγχρόνως και μάλιστα μέχριν τον 5ο μήνα.Δεν ξέρω αν είναι ''κληρονομικό''αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν κάνεις μια χοριακή(για 100% σιγουρία);)

Δημοσίευση

Bebisnik καλημερα

Γιατι δεν κανεις ενα τεστακι για να βεβαιωθεις?

Παρε καλυτερα το clear blue που ειναι πιο αξιοπιστο.

Παντως εχω ακουσει οτι μπορει να εχεις περιοδο και να εισαι και εγκυος.

Δημοσίευση

Αυτο που λες εχει συμβει σ εμενα Ο γιατρος ομως μου ειπε οτι δεν ηταν περιοδος αλλα αιμοραγιες(αποκοληση) που συμπιπταν καπως χρονικα με τον κυκλο Με ολα αυτα καταλαβα στον 4ο οτι ημουνα εγκυος..Μην το αφηνεις Κανε τη ριμαδα τη χοριακη να ηρεμησεις:)

Δημοσίευση

Κι εγώ έχω ακούσει για περίοδο και εγκυμοσύνη. Μια φίλη της μητέρας μου μάλιστα είχα κανονικά περίοδο όλους τους μήνες!!! Κάνε ένα τεστάκι, ειδικά αν νοιώθεις πόνους, μην το αφήνεις. Τουλάχιστον θα σου φύγει η ιδέα.

Δημοσίευση

εγω εχω προσωπικη εμπειρια με την κουμπαρα μου σαυτο το θεμα και στις 3 εγκυμοσυνες της ειχε περιοδο μεχρι τον 5 μηνα αντε να καταλαβει οτι ηταν εγκυος η γυναικα:laugh: :laugh: αν και στις 2 πρωτες απεβαλε και στην 3η εμαθε οτι ηταν εγκυος 5μιση μηνων:woohoo: :woohoo: :woohoo:

σιγουρα και γινεται κανε ενα τεστακι η μια χοριακη καλυτερα!!!!!!!!!! εγω μονο στον 3ο ειχα αιμα που ηταν απο αποκοληση τραχηλου και περασε

αντε καντο και πες μας φιλακια....

Δημοσίευση

Ναι μπορει να συμβει!!!!!!

Μια γνωστη μου μαλιστα ειχε καθε μηνα περιοδο μεχρι τον 9 ποτε το καταλαβε οτι ηταν εγκυος???οταν σπασαν τα νερα!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Τωρα θα μου πεις χαζη εντελως ηταν??

δεν το ενιωθε να κλωτσαει?? δεν ξερω τι να σου πω

παντως αυτη επειδδη ηταν και γεματουλα νομιζε απλα οτι ειχε παχυνει :blink::P

Κανε εσυ ενα τεστ εγκυμοσυνης και μια χοριακη αργοτερα και βλεπεις δεν εχεις να χασεις τιποτα:huh:

Δημοσίευση

οπως και υπολοιπες κοπελες ετσι και εγω σου λεω να κανεις ενα τεστακι..η καλυτερα μια χοριακη να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....

παντως ξερω και εγω μια κοπελα που εχει 3 παιδακια και στις 3 εγκυμοσυνες της ειχε κανονικα περιοδο μεχρι τον 3 μηνα παρακαλω...

φιλια:kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αx @Diwni μου να ζησετε και σεις μεγαλωνετε. Να μας πεις πως τα πατε με βαρος υψος μολις πατε με το καλο. Καλυτερα ειναι εχει περιοριστει πολυ, αλλα ακομα υπαρχει φωτια. Πηγαμε σημερα με το μηχανακι να δουμε μεχρι ενα σημειο, ειχαν σωσει μετα βιας τα σπιτια και τριγυρω μαυριλα, καηκε τεραστια εκταση σαν κλοιος γυρω απο την πολη. Υπαρχει ενα σημειο ομως που προσπαθουν ακομα να τη σβησουν δεν εχουν σταματησει απο το πρωι τα ελικοπτερα καθολου. Ομως παει καλυτερα ευτυχως. 
    • @Sotiria_94 ναι ο ήχος απο τ νερο τα νανουριζει. Και οι πισινες κ η θάλασσα. Έτσι και η 2η μ π ήταν ακριβώς 3 μηνων τετοιο καιρο στη θάλασσα κοιμοταν με τις ώρες. Σήμερα έγινε 3ων και η δικιά μου. Δευτέρα εχω νυχια κ καπακι παιδίατρο για εμβόλιο και Τρίτη επιτέλους πάμε θάλασσα κ μεις. Ειναι καλύτερα τα πράγματα δηλαδή? Γτ στα σοσιαλ διαβαζω οτι καίγεται ολη η Πάτρα. 
    • @Diwni η μπεμπα καλοπερναει βλεπω πρεπει να της αρεσουν πολυ οι νεροτουληθρες λες να πιανονται για λευκος ηχος🤣🤣. Κοριτσια αμα βγαινουν εξω ειναι τρισευτυχισμενα τελικα πλεον δεν εχω αμφιβολια. 
    • Καλησπερα τι ωραια που περνατε χαιρομαι παρα πολυ. Εμεις εδω λιγο καλυτερα σημερα, περιοριστηκαν αρκετα οι φωτιες και φαινεται πιο καθαρη η ατμοσφαιρα. Χθες δεν ειχαμε ουτε νερο σημερα επανηλθε και αυτο. Τα μπαλκονια ειναι γεματα σταχτες. Πηγαμε τροφιμα για τους πυροπληκτους αλλα ο μπεμπεκος καθεται σπιτι μη τυχον και δυσφορησει. Ειδα στο ινσταγκραμ που ζητουσαν και pampers γιατι καποιοι εχουν και μωρακια και στεναχωρηθηκα παρα πολυ. Το βραδυ τον παμε στη θαλασσα που ειναι προς Αιγιο για να καθεται λιγο εξω να δροσιζεται και εμεις να ανασαινουμε λιγο γιατι σπιτι ακομα δεν ανοιγουμε παραθυρα.  
    • Για το γενεσις γνωρίζω ότι τα πληρώνεις εσύ ,απλά σε κάνουν μια έκπτωση ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...