Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ακουστε τι εκανα σημερα.....λοιπον επρεπε να παω στο γιατρι και ο αντρασ μου δε με πηγε.οχι στο γυναικολογο κατι ασχετο ηθελα να κανω με τα βιβλιαρια.πηγα με ταξι.ξαφνικα βλεπω στο δρομο οτι δεν εχω κινητο και η περιοχη που ηταν τα ιατρεια ηταν απομερη και ουτε ταξι ειχε ουτε μαγαζια για τηλεφωνο.λεω στον ταξιτζη να περιμενει 5 λεπτα θα κανα και να με περνε πισω και λεει οχι.μπαινω στο γιατρο τελειωνω και ρωταω για τηλ στη γραμματεια.η γραμματεια κλειστη.με ρωταν εκει εξω οι ιατρικοι επισκεπτεσ το θελω και τουσ λεω.ενασ κυριοσ σπιτι σου.και ανεβηκα.χοντραδα.ποτεκαι δε θελω να κυκλοφορει με ταξι σε θα σε παω σαε παρακαλω.και το βλημα ειπα καλα.δε ξερω τι μεεπιασε.εγω ποτε δεν εχω κουβεντεσ με αγνωστουσ και τωρα τι επαθα?ο ανθρωπακοσ ευγενικοτατοσ με ρωτουσε πληροφοριεσ για την εγκυο γυναικα του.βασικα τον ηξερε ο γιατροσ επειδη συνεργαζοταν και γιαυτο πηγα και γω μαζι.το πα στον αντρα μου γιατι κατεβηκα εξω απο το σπιτι και θυμωσε.ειλικρινα τωρα που το σκεφτομαι εκενα βλακεια μεγαλη.προσπαθησα να εξηγησω στον αντρα μου τι εγινε δεν εδωσε συνεχεια αλλα ξερω οτι τον πειραξε.δε θελω να μαλωσουμε ουτε το κανα με πονηρο σκοπο το ορκιζομαι αλλα τι με πιασε και μενα και ανεβηκα?????????????????απο τη μια λεμε οτι η ανθρωπια εχει χαθει και απο την αλλη οταν καποιοσ μασ τη δειχνει βρισκει το μπελα του.γιατι εχει χαθει η εμπιστοσυνη στουσ ανθρωπουσ???????

Δημοσίευση

κοριτσια ακουστε τι εκανα σημερα.....λοιπον επρεπε να παω στο γιατρι και ο αντρασ μου δε με πηγε.οχι στο γυναικολογο κατι ασχετο ηθελα να κανω με τα βιβλιαρια.πηγα με ταξι.ξαφνικα βλεπω στο δρομο οτι δεν εχω κινητο και η περιοχη που ηταν τα ιατρεια ηταν απομερη και ουτε ταξι ειχε ουτε μαγαζια για τηλεφωνο.λεω στον ταξιτζη να περιμενει 5 λεπτα θα κανα και να με περνε πισω και λεει οχι.μπαινω στο γιατρο τελειωνω και ρωταω για τηλ στη γραμματεια.η γραμματεια κλειστη.με ρωταν εκει εξω οι ιατρικοι επισκεπτεσ τΙ θελω και τουσ λεω.ενασ κυριοσ μου πε θασσε παω σπιτι σου.και ανεβηκα.χοντραδα.και η δικη μου γυναικα ειναι εγκυοσ και δε θελω να κυκλοφορει με ταξι σε θα σε παω σαε παρακαλω.και το βλημα ειπα καλα.δε ξερω τι μεεπιασε.εγω ποτε δεν εχω κουβεντεσ με αγνωστουσ και τωρα τι επαθα?ο ανθρωπακοσ ευγενικοτατοσ με ρωτουσε πληροφοριεσ για την εγκυο γυναικα του.βασικα τον ηξερε ο γιατροσ επειδη συνεργαζοταν και γιαυτο πηγα και γω μαζι.το πα στον αντρα μου γιατι κατεβηκα εξω απο το σπιτι και θυμωσε.ειλικρινα τωρα που το σκεφτομαι εκενα βλακεια μεγαλη.προσπαθησα να εξηγησω στον αντρα μου τι εγινε δεν εδωσε συνεχεια αλλα ξερω οτι τον πειραξε.δε θελω να μαλωσουμε ουτε το κανα με πονηρο σκοπο το ορκιζομαι αλλα τι με πιασε και μενα και ανεβηκα?????????????????απο τη μια λεμε οτι η ανθρωπια εχει χαθει και απο την αλλη οταν καποιοσ μασ τη δειχνει βρισκει το μπελα του.γιατι εχει χαθει η εμπιστοσυνη στουσ ανθρωπουσ???????ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΟ ΜΗΝ ΠΡΙΝ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ .ΣΟΡΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΟΥΡΩΣΕΙ>>>>>>ΧΙΧΙ

Δημοσίευση

antroula μου πρόσεχε απο εδώ και πέρα...Δεν ξέρεις που θα πέσεις...Εντάξει, φαίνεται οτι ο ιατρικός επσκέπτης ενδιαφέρθηκε λόγω της κατάστασης αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Γιατί θύμωσε όμως ο άντρας σου οταν ο ίδιος δεν σε πήγε;;;;;

Μου θυμίζει τον δικό μου που καμιά φορά βαριεται να με παέι κάπου και μου ζητάει και τα ρέστα μετα...

Δεν έκανες κάτι κακό...

Την επόμενη φορά, που εύχομαι να μην ξανατύχει, να ζητήσεις να κάνεις ένα τηλ απο το κινητό κάποιου που θα είναι εκεί τριγύρω...

Δημοσίευση

ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΘΥΜΩΣΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΗΓΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ.ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?ΚΟΙΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΤΑΞΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΑ.ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΕ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΜΟΝΗ

Δημοσίευση

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΗΖΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΗ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΩ ΤΑΓΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

αχ αντρουλα αυτοι οι αντρε μαχαραγιαδες αλλα δεν φταινε αυτοι κοπελα μου εμεις φταιμε και η ηλιθια ανεξαρτησια μας .Δηλαδη πρεπει να παρακαλαμε να μας πανε στο γιατρο για ψωνια στη λαικη οπουδηποτε ενω αυτοι εχουν την απαιτηση του φαγητου στην ωρα του πουκαμισου του καθαρου σωβρακου .Εμεις ειμαστε με τη κοιλα στο στομα αλλα τρεχουμε και αυτοι με 36,8 καθηλωνονται στο κρεβατι και βογγανε .

Ας κατσεις την αλλημερα στο κρεβατι και ναπεις αχ δεν μπορω να παω για τα βιβλιαρια αν περασουν οι ημερομηνιες αγαπη μου πρεπει να πληρωσουμε προστιμο και καλα να δεις για ποτε θα σε παει και σενα καιμενα και ολες μας.Μην νομιζεις οτι εισαι η μονη που εχεις αυτη την συμπεριφορα και εμενα μου εχει τυχει να ειμαι απο το πρωι με το μικρο στα μεσα μαζικης μεταφορας 2 ωρες να παω και να του πω παμε σουπερ και ναμου πει αντε μονη σου ειμαι κουρασμενος δηλαδη η δικη μου κουραση ;

Τωρα οσο για το θεμα που μπηκες με καποιο ανωστο ξερεις ενταξει αν τον ηξερε ο γυναικκολογος σου και εγω μαιμερα περιμενα στη σταση το λεωφορειο να παω στη πολυκλινη αποσταση με τα ποδιια 20 λεπτα αλλα ημουν κομματια και περναγε ενας κυριος καιμε ρωτησε αν ξερω που ειναι η πολυκλινικη του ειπα εκει παω και μου λεει ελατα να σας παω ηταν πολυ κυριος αλλα μου εχει τυχει "φιλος του πατερα μου " οταν ημουν 13 να μου τη πεσει αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.

Μην εμπιστευεσε κανεναν και να αρχισεις να απιτεις το παιδι του κουβαλας αν αρχιζεις και εσυ να κοβεις πραγματανα δεις μετα πως θα του αρεσει .....

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω Αντρούλα μου και εγώ.Δεν μπαίνουμε στο αμάξι του οποιουδήποτε,όσο καλός και να μας φαίνεται.Δυστυχώς στις μέρες μας συμβαίνουν τόσα πολλά άσχημα που πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με όλους:dry:

Ο άντρας σου γιατί δεν σε πήγε όμως;Δεν πήγαινες βόλτα.Αλλα και βόλτα να πήγαινες γιατί να μην σε πάει;:blink::huh::S

Δημοσίευση

καλα εισαι σοβαρη καθεσαι και στενοχωριεσαι για τετοιες βλακειες.

πρωτον επρεπε να σε παει ο ανδρα σου και αν δε μπορουσε δε πειραζει αλλα οχι να στην λεει κιολας. δευτερον δε ξερω αν εκανες καλα πουν μπηκες αλλα εσυ επρεπε να του το πεις κιολας σκας για τετοια πραγματα οχι βεβαια πρεπει να εισαι πιο χαλαρη

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

αχ αντρουλα αυτοι οι αντρε μαχαραγιαδες αλλα δεν φταινε αυτοι κοπελα μου εμεις φταιμε και η ηλιθια ανεξαρτησια μας .Δηλαδη πρεπει να παρακαλαμε να μας πανε στο γιατρο για ψωνια στη λαικη οπουδηποτε ενω αυτοι εχουν την απαιτηση του φαγητου στην ωρα του πουκαμισου του καθαρου σωβρακου .Εμεις ειμαστε με τη κοιλα στο στομα αλλα τρεχουμε και αυτοι με 36,8 καθηλωνονται στο κρεβατι και βογγανε .

Ax Bania poso dikio exeis!!!!Omoiopathousa :D (oles fandazomai)

Ti travame mwre k meis :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...