Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αν και το τραγουδι του νορβηγου μου αρεσε παρα πολυ και σιγουρα ηταν για την πρωτια στεναχωρεθηκα που δεν ημασταν στην 5αδα ενταξυ θα πεις καθε φορα να ημαστε εκει δεν γινεται αλλα να εχουμε παρει τοοοοοσα μηδενικα!!!! αφου τα μετραγα και ελεγα δεν ειναι δυνατον!!! καπου ακουσα οτι οι επιτροπες ψηφιζαν ποιοτητα! μα ποια ποιοτητα το τσιφτετελι της τουρκιας????? η του αζερμπαιτζαν?????? ελεος!!!!!!!!!υπηρχαν πολυ ωραια ποιοτικα τραγουδια οπως της ισλανδιας με την κοπελιτσα με την μπαλαντα και ευτυχως ψηφιστικε αλλα και το πρωτο με τον πιανιστα...τελος παντων ο σακης μας εκανε οτι ηταν καλυτερο ηταν πολυ καλος για μενα ΘΕΟΣ!!!!!!

τωρα να δουμε του χρονου ποιον θα στειλουμε....αντε να δουμε!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες μου!

Αχ μη στεναχωριέστε. Φέτος και καλά βάλανε επιτροπές για να μην υπάρξουν συμμαχίες χωρών.

Καλό το ανέκδοτό τους, αλλά δεν έπιασε.

Η Τουρκία ψηφίστηκε από τις χώρες όπου ζουν Τούρκοι και φυσικά απ το Βέλγιο που εκεί μεγάλωσε η Χαντισέ και από μερικές βαλκανικές χώρες.

Το τραγούδι ήταν χάλια, η εμφάνιση απαίσια, και για τουρκάλα δεν είχε κα8όλου κούνημα.

Ο Νορβηγός απ τη πρώτη στιγμή ήταν νικητής. Απλό τραγουδάκι χωρίς φύκια και μεταξωτές κορδέλες και με 2ο πρωταγωνιστή το βιολί.

Απλό κι ωραίο.

εδώ η Ισπανία μας έδωσε μόνο έναν ψήφο κι εμείς της δώσαμε ολόκληρο τραγούδι.

Πολλά συγχαρητήρια στον Σάκη μας.

ήταν κουκλί και αξιπρεπής!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!Εμενα μου αρεσε το τραγουδι της Νορβηγιας αλλα δεν μου αρεσε η σκηνικη παρουσια

Και της τουρκια μου αρεσε αρκετα το τραγουδι

Αυτο που εχει σημασια Για εμας ειναι οτι οπου κι αν παει ο Σακης ποτε δεν εχει κανει η πει κατι που να μας προσβαλει και ηταν παντα αξιοπρεπης σε ολες του τις εμφανισεις

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου!νομιζω οτι φετος ειχε πολυ ωραια τραγουδια!Απλα εχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στα χορευτικά!Βεβαια υπηρχαν και τραγουδια που θα επρεπε να εχουν παραπανω ποντους οπως και αλλα παρακατω!Θα συμφωνήσω με την Ελενιτσα οτι η Τουρκια ηταν χαλια σε ολα!Η Χαντισε αν το παρατηρησατε απο καποια στιγμη και μετα δεν τραγουδουσε. Ακουγοντουσαν μονο οι δευτερες φωνες! Απορω πως βγηκε και 4η!:huh: Εγω θεωρω οτι ο Σακης πηγε καλα!Μην ξεχναμε οτι εδω και καποια χρονια ειμαστε στη δεκαδα, πηραμε και την πρωτια το 2005. Μια χαρα ειμαστε!Αντε και του χρονου!:P

Δημοσίευση

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΑΣ ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΑΡΣΗ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΟΧΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΠΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

λΟΙΠΟΝ Ο ΣΑΚΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΝ ΤΙ ΘΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕς ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ :ΠΕΙΤΕ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ .εΥΤΥΧΩς ΕΩς ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕς ΕΞΑΙΡΕΣΕΙς ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΜΠΟΥΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ )ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .

εΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΜΥ ΑΡΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .πΑΝΤΩς ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΔΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...