Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα να πουμε σε ποιον μοιαζει το μωρακι μας.στη μαμα η στον μπαμπα?

ας ξεκινησω εγω.η δικια μου η μπουμπου ειναι φτηστη ο μπαμπας της.εγω κοριτσια κοιμομουν...:laugh: εχει τα χειλη του και το πηγουνι του.

βεβαια καποιοι ειπαν πως αν και με την πρωτη ματια μοιαζει στον αντρα μου αν την κοιταξεις μετα καποιοι μορφασμοι και καποια χαρακτηριστικα τα πηρε απο μενα.τα ματια ακομα ειναι λιγο πρισμενα αλλα λενε οτι ειναι τα δικα μου και το βλεμα.αντε να δουμε.....

δεν πειραζει στο επομενο!!!!!:laugh: :laugh: :P

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εφούλα συνήθως τα κοριτσάκια λένε παίρνουν από τον μπαμπά! Χωρίς να ισχύει πάντα βέβαια! Όταν γεννήθηκε η πρώτη μου ανιψιά ήταν ίδια ο αδερφός μου! Και τώρα αν την δεις με την πρώτη ματιά βλέπεις τον μπαμπά της! Αλλά έχει πολλά χαρακτηριστικά κι από την νύφη μου! Το ίδιο και με την μικρή! Με την πρώτη ματιά βλέπεις την νύφη μου αλλά έχει χαρακτηριστικά του αδερφού μου!

Εμάς μας έβγαλαν μια φωτογραφία τρισδιάστατη του γιου μου και όλοι μου λένε ότι έιναι Βασιλάκης ίδιος! Εγώ περιμένω να γεννηθεί για να σου πω!! Θέλω να του μοιάσει η αλήθεια είναι μιας και θα είναι αγόρι, ώστε αν κάνω κοριτσάκι να μοιάζει σε μένα!! :laugh: :laugh: Γερά να είναι κι ας μοιάζουν όπου θέλουν!!

Ειρηνάκι, δεν χωράει αμφιβολία, όπως λέει κι η lovie!! Φτου φτου!! Κούκλος δεν το συζητώ! Βέβαια είχα να πάρει... Φοβερά ματάκια έχετε!! Να χαίρεσαι το αγγελούδι σου... κι εκείνο να χαίρεται εσένα!!

Δημοσίευση

IRENEKANTE έγραψε:

oxi-4a7e331cad434610031c42fd604405b1.jpg δεν τον εχω μαζί με τον μπαμπα του αλλα για πειτε....μου μοιαζει???

Ειρηνουλα εγω που εχω δει και τον αντρα σου νομιζω οτι σ'εκεινον μοιαζει το μωρο... εχει καποια στοιχεια και απο εσενα αλλα πιο πολυ σ'εκεινον...:P

Εμενα ο γιος μου δεν ξερουμε ακομα σε ποιον μοιαζει...:blink: αλλοι λενε σε μενα και αλλοι στον αντρα μου... εχω ακουσει και οτι μοιαζει στον παππου του...:S χαχαχα...:laugh:

Δημοσίευση

Φυσικα και μοιαζει στον μπαμπα της!

Τωρα τελευταια μονο αρχιζει και κανει κατι χαζα με τα χειλη της,κατι ανεπαισθητα καμωματα και λεω μηπως λεω.....φερνει σε μενα...Αλλα δεν την κοβω την δουλεια.

Στην κλινικη παντως οταν γεννηθηκε μια μαια λεει σε εμενα και το Λαζαρο- "Απο 100 μπαμπαδες θα καταλαβαινα οτι εσυ εισαι ο μπαμπας της μπεμπας!!¨" Χαρα να τον βλεπατε! Τεσπα,γερα να ειναι μωρε!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ, ΤΗΝ ΜΗΤΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΗΤΑΝ ΤΡΙΧΩΤΗ ΟΠΩΣ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΑΡΓΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΟ ΟΠΩΣ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ? ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ? ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΜΟΥ! ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ! ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ, ΤΗΝ ΜΗΤΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΗΤΑΝ ΤΡΙΧΩΤΗ ΟΠΩΣ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΑΡΓΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΟ ΟΠΩΣ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ? ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ? ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΜΟΥ! ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ! ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ!

:P :laugh:

με εκανες και γελασα!

Ασε...σε καταλαβαινω!!!

Να δεις οταν ερχεται η πεθερα μου και ο πεθερος μου να δουνε την μικρη!!!:angry: :angry:

Εγω δεν υπαρχω πουθενα σε αυτο το παιδι!!!! Ολα ειναι του Λαζαρακη!!!

Δημοσίευση

Αννιώ έγραψε:

:P :laugh:

με εκανες και γελασα!

Ασε...σε καταλαβαινω!!!

Να δεις οταν ερχεται η πεθερα μου και ο πεθερος μου να δουνε την μικρη!!!:angry: :angry:

Εγω δεν υπαρχω πουθενα σε αυτο το παιδι!!!! Ολα ειναι του Λαζαρακη!!!

Xα χα Αννιω!

Τον αντρα μου τον λενε Δημητρη!

Οταν βγαζω τη μπεμπα βολτα και τη βλεπουν τη φωναζουν.......Δημητρουλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τιποτα δεν εκανα εγω!Ελειπα μαλλον εκεινη την ωρα!

Πικρα!!!

Δημοσίευση

Κι εμένα η πεθερά μου από τον υπέρηχο έβγαλε συμπέρασμα ότι μοιάζει στον γιο της! Και το κοκορεύεται!! Κατάλαβες;;; Εμάς αλλάζει το σώμα, τραβάμε το ζόρι με τις ορμόνες και την κοιλιά για να μοιάσει στον γιόκα τους... :angry::angry: Αλλά δεν της δίνω σημασία γιατί έτσι λέει και για τον άντρα μου ότι της μοιάζει, ότι της πήρε το ένα, το άλλο και τέτοια... αλλά ο άνρας μου μοιάζει στον πατέρα του!! Χιχιχι :laugh: Καλά να πάθει... για να μάθει να λέει... :laugh:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!1:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΟΥΩ

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ:

ΑΧ ΙΔΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ(ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ)

(ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ε ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ)

Η ΜΙΚΡΗ ΕΣΦΙΓΓΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΧ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ :blink: :blink:

ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

(ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΛΕΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ: ΠΟΥ ΚΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ

ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕ ΜΕ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ???????????:laugh: :):P

Δημοσίευση

αχ κοριτσια σας ευχαριστώ πολύ...κ εσείς να χαίρεστε τα μωράκια σας....μολις ερθει ο μπαμπας θα βγαλουμε φωτο κ θα δειτε την συγκριση...

Πάντως μαρινάκι μου , όντως μοιαζει κ στον μπαμπα του...οσο για τον γιό σου, νομίζω οτι μοιάζει κ στους δύο αλλα περισσότερο σε εσένα ..ειναι κουκλί παντως δεν εχεις προβλήμα....πολλά φίλάκια...:kiss:

Δημοσίευση

Σε καλό σας κορίτσια με κάνατε και γέλασα. Κι εμένα τα ίδια μου λένε , αλλά μήπως βρε κορίτσια μου όντως τους μοιάζουν; Θέλω να πω οι δικοί μου , μου λένε βρε κορίτσι μου καθόλου δε σε μοιάζει αυτό το παιδί οπότε λέω κι εγώ μήπως άδικα εκνευρίζομαι με τους άλλους; Τί να πω γερά να είναι και θα μας μοιάσουν κι εμάς!

Δημοσίευση

ΒΡΕ Efrosyni ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΧΑΖΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ Κ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΟΙ.

ΠΡΩΤΗ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ...........:woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

Χαχαχαχα...:laugh:

Κι'εγω τα ιδια ακουω αλλα και απο την πεθερα μου και απο τον μπαμπα μου... η πεθερα μου ισχυριζεται οτι τα εχει παρει ολα απο τον γιο της και ο μπαμπας μου απο εμενα... χιχιχι... αν βρεθουν καμια ωρα μαζι θα μαλλιοτραβηχτουν... χαχαχα... :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

χαχαχαχα εμενα τα πηρε ολα απο εμενα!!!!!!! και πολυ το χαιρομαι που μου μοιαζει ο μπεμπουλης μου απο τον μπαμπα που την ημερα της συλληψης ειχε ρολο γκεστ σταρ:laugh: πηρε το υψος(ευτυχως)και το συνηθειο να νανουριζεται με το να χαιδευει τα μαλια του:laugh: :laugh:

ολα τα υπολοιπα τα πηραμε απο τα jumbo bebe!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

efoula έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!1:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΟΥΩ

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ:

ΑΧ ΙΔΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ(ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ)

(ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ε ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ)

Η ΜΙΚΡΗ ΕΣΦΙΓΓΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΧ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ :blink: :blink:

ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

(ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΛΕΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ: ΠΟΥ ΚΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ

ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕ ΜΕ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ???????????:laugh: :):P

ΑΧ!!!!!! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ:angry::angry: ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟ ΜΩΡΟ ΕΜΕΝΑ Κ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:P ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ :woohoo: ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΚΑΛΟΤΘΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!:):)
Δημοσίευση

Οι δικές μου καμία σχέση με εμένα!:blink:;)

Τίποτα όμως χαχα.Ξανθές με γαλανά ματάκια και οι τρεις ,ίδιες με τον άντρα μου και το σόι του:laugh:Εδικά η Νεφέλη...Αλλά και οι μικρές δνε πάνε πίσω!Φοβάμαι μήπως μας δούνε στον δρόμο και νομίζουν οτι τα έκλεψα κιόλας:silly:

Οκ,τουλάχιστον δεν ανησυχούμε για τον πατέρα χιχι

Δημοσίευση

efoula εγω λεω να πας για DNA!!! Να δεις ρε παιδι μου,ειναι το παιδι δικο σου;!:laugh:

Eγω αυτο σκεφτομαι να κανω!:P

Δεν θα ξεχασω την στιγμη που γεννηθηκε κ την σηκωσαν ψηλα, μου ειπαν οι μαιες κ ο γιατρος, πω πω θα καψει καρδιες!

κ γω το μονο πραγμα που ειπα ηταν πω,πω... ιδιος ο αντρας μου!!!

Αυτο βεβαια βλεπω πως αλλαζει μερα με τη μερα,ειναι ιδιος ο μπαμπας της κ στις εκφρασεις,ομως αν βαλουμε μωρουδιακες φωτο ειμαι ιδια εγω,μονο που η μικρη ειναι ξανθουλα με γκριζοπρασινα ματια,εγω αντιθετα καστανη.(o μπαμπας της δεν αφηνει να βαλω φωτο,δυστυχως:( )

Η πεθερα βεβαια την φωναζει Γεωργιτσα,αφου Γιωργο λενε τον αντρα μου,ετσι για να μου την πει!:angry:

Πεθερες ολες ιδιες τελικα!!!

Δημοσίευση

Ίδια ο μπάμπας της η δική μου! Τόσο ίδια που καταντάει εκνευριστικό! :P (πλάκα κάνω... μου αρέσει που του μοιάζει)

Στο παιχνίδι "βρείτε τις διαφορές" θα ψάχνετε χρόνια και δε θα βρείτε καμία!

Ε... και τα χειλάκια που υποτίθεται ότι δεν είναι δικά του.... ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

δεν είναι δικά μου, αλλά της μαμάς μου :ohmy:

Αυτή η φουκαριάρα η μάνα... ΠΟΥΘΕΝΑ!!! :dry:

Πάντως βρε κορίτσια ένα μυστήριο πράγμα... Οκ, το στόμα είναι της μαμάς μου, αυτό το διέκρινα από τα πρώτα λεπτά..

Όταν χαμογελάει όμως (με αυτό το στόμα) είναι ίδια ο Νίνος μου!

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh:

Εφούλα... εσύ κοιλοπόνεσες για ν ακους και τέτοια!! Την επόμενη φορά πες της: " Θες να κάνω και ένα τεστ DNA γιατί έχω αρχίσει κι αμφιβάλλω αν είμαι η μαμά της!! " Όπως είπαν και τα κορίτσια... για να σιγουρευτείς βρε παιδάκι μου!! Μην δίνεις σημασία!! Εμάνα ακόμα αγέννητο είναι το παιδάκι μου και κάθεται και λέει όλο βλακείες ότι μοιάζει στον Βασιλάκη ο μικρός! Ε ρε και να μου μοιάζει... Θα φάει τρελή φρική!! Αν και στον αντρούλη μου να μοιάσει θα μου βγει ομορφούλης!! Σημασία έχει να είναι γερά τα παιδάκια μας κι ας μοιάζουν όπου να'ναι!!

Δημοσίευση

Γιατί ρε κορίτσια? Δεν είναι άδικο? Να τρώς όλο το λούκι και στο τέλος να σου λένε ότι έπαιξες ρόλο guest star??

Αχ, αυτές οι πεθερές.... Το παιδί θα μοιάσει στον γιο τους, στην κόρη τους, στον άντρα τους, στην μάνα τους, στον παππού τους.. στην νυφη δεν θα μοιάσει ΠΟΤΕ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...