Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΤΖΟΑΝΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ..!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΝΕΑ!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

Με το καλό γλυκιά μου !!!!!

Και εμένα η μικρή μου ξημερώματα Σαββάτου γεννήθηκε (25/4)

Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μία εύκολη και γρήγορη γέννα.

Θα περιμένουμε νέα σου.

Φιλιά πολλά

Δημοσίευση

Mπραβο Τζοαννουλα μου κουκλιτσα μου!!!!!Μια χαρα θα πανε ολα,μην ανησυχεις!!!!

Με το καλο η κορουλα σου!!!Εμεις εδω θα περιμενουμε να μας πεις ολα τα νεα σου,και ...ψυχραιμια ε!!!!Εσυ εισαι Κυπρια!!!!!δεν φοβασαι ειπαμε!;):P

Πολλα φιλακια κοριτσι μου γλυκο και μ εναν πονο!:kiss:

Δημοσίευση

τζοαννουλινι με το καλο!!!!!!!!!! με εναν πονο κουκλα μου και ολες τις ευχες μας για υγεια και τυχη στο μωρακι και σε σενα!!!!!! θα περιμενουμε να μας πεις τα γλυκα νεα σου.....και να καθομαστε με τα χαρτομαντηλκα να διαβαζουμε να συγκινουμαστε!!!!!!!!!!!!! με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Τζοάννα μου με το καλοοοοοοο!!!με εναν πόνο σου ευχομαι!!!!γερη και δυνατη η κοπελάρα σου και....σαββατογεννημενη...αλοιμονο όποιος τα βαλει μαζί της..χιχιχι

φιλάκια και μην φοβασαι καθολου!!!ολα καλα θα πάνε!!

Δημοσίευση

Τζοάννα, Τζοαννούλα μου γλυκιά, με το καλό να 'ρθει στον κόσμο η κορού σου η όμορφη! Να έχεις μια γρήγορη και εύκολη γέννα και να ρθεις την επόμενη εβδομάδα να μας τα γράψεις όλα με το ν και με το σίγμα. Άντε, ήρτεν η ώραν τηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Με το καλό!!!Φιλάκια πολλά!!!

Δημοσίευση

ΤΖΟΑΝΝΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ Π[ΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ. ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ. Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...