Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Franita μου,να σας ζήσει το βρεφάκι σας.Να είναι πάντα γερό και τυχερό.Παρ`όλη την ταλαιπωρία,τα περιγράφεις τέλεια,και φαίνεται ότι αισθάνεσαι πολυ καλύτερα.Αυτό είναι πολύ ευχάριστο!

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μου φαινεται το επομενο θα παω να το γεννησω στη Δανια. Ημουνα απο τις τυχαιρες που δεν πονουσα τοσο ωστε να κανω επισκληριδιο και καθισα σπιτι να περασουν οι πονοι, μια καθιστη, μια στα 4 καπως την παλευα. Πηγα τελευταια στιγμη στην κλινικη και κει που ημουν μια χαρα με καλωδιωσανε και με βαλανε να ξαπλωσω. Ε τι το ηθελαν. Καταλαβα πονους, τους ελεγα αφηστε με να περπατησω να το αντιμετωπισω οπως θελω εγω μπρουμυτα οπως βολευε τελος παντων.. τιποτα αυτοι. Στο τελος τους ζητησα επισκληριδιο (ενω ανετα μονη μου τα καταφερνα) γιατι ξαπλα οι πονοι ειναι χειροτεροι. Μετα τη γεννα το μωρο αφαντο. Ενα λεπτο το ειδα αλλα μεσα στον πανικο ουτε που προλαβα να καταλαβω τι μου γινεται. Δανια και παλι Δανια..Πεινουσα και δεν μου φερνανε να φαω οποτε και γω τσακισα τα τυροπιτακια που ειχε φερει να κερασει ο μπαμπας μου.:blush: Να σου ζησει το μπεμπονι και μην ανησυχεις δεν θα το πλακωσεις. Αν θες κανε αυτο που κανω και γω. Φερνω το μαξιλαρι μου στο υψος του κεφαλιου του οποτε ειμαστε μουρη με μουρη που σημαινει οτι δεν σκεπαζομαι μεχρι πανω.φιλακια στο νεο μελος

Δημοσίευση

Franita mou καταρχήν να σου ζήσει με υγεία και καλή τύχη.

Κι εγώ γέννησα 4/5 και να σου πω την αλήθεια, παρόλη την ταλαιπωρία σου

σε ζήλεψα με την καλή έννοια.

Το ότι σου φέρανε το παιδί αμέσως και σου δώσανε χρόνο να

το νοιώσεις όπως επίσης και το ότι το είχες μαζί σου συνέχεια, πρέπει

να είναι συγκλονιστική εμπειρία όπως και το δέσιμο με το παιδί σου.

Εντύπωση μου έκανε το ότι δεν σας άφησαν να κάνετε μπάνιο, προφανώς για

να μάθετε ο ένας τη μυρωδιά του άλλου.....

Συγκλονιστικό! Μπράβο σου!

συμβαίνει εδώ.

Δημοσίευση

KALISPERA FRANITA!!!

NA SOY ZISEI TO MORAKI SOY!TI FOBERI EMPIRIA!K MONO POY TA DIABAZA PONOYSA.EGO GENISA ME KESARIKI(ME EPISKLIRIDIO)GIATI EIXA PAEI STIN FILI MOY OTAN GENOYSE,K PERASE SXEDON TA IDIA ME ESENA(AN K SE AYTIN DEN EFERNAN FAGITO):laugh:

META APO AYTI TIN EMPIRIA APOFASISA NA KANO KESARIKI:blush: K DEN TO METANIOSA!

EYXOME TO MORAKI SAS NA EINAI PANTA GERO K EYTYXISMENO!!!!:):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...