Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μαρακι μου επιτελους εκανες το τεστ.......για μενα το πιο αξιοπιστο ειναι το self clear,εμενα μου εδειξε θετικο 5 μερες πριν την καθυστερηση...λοιπον καλα αποτελεσματα και ειμαι σιγουρη οτι εισαι εγκυος.......:)

Δημοσίευση

Καλη επιτυχία!!!! Αν και είναι σίγουρο το αποτέλεσμα !!!! :laugh: :laugh: :laugh: Ολα καλά θα πάνε!!! Θα το δείς!!

Αντε και στα δικά μας εμείς οι υπόλοιπες !!! Χαιρόμαστε να ακούμε ευχάριστα και περιμένουμε την επιβεβαίωση μόνο ;) Φιλιά πολλά!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου ειμαι Ε Γ Κ Υ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μπορω ακομα να το πιστεψω, 579,3 η χοριακη!!!!

το μαμμυ ειναι χωρις καμια αμφιβολια γουρλιδικο!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!:kiss: :kiss: :kiss:

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Δημοσίευση

maraki85 συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλη εγκυμοσυνη να εχεις και με το καλο να ερθει το μικρουλι σου στο κοσμο!!!

να προσεχεις πολυ και θα τα λεμε συνεχεια!!!

πολλα φιλακια στη κοιλιτσα σου!!!:kiss:

Δημοσίευση

μαρακι μου ειδες που στο λεγαμε κουκλα μου???!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):)

να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη,να ευχαριστηθεις τους 9 ωραιοτερους μηνες της ζωουλας σου και να εχεις μια ακομη πιο ευκολη γεννα!!!!!!! τις πιο θερμες μου ευχες μαρακι μου!!!!!! και ριξε και καμια ευχουλα για εμας τις υπολοιπες τωρα που εισαι εγκυουλα και εισαι γουρλου!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΖΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Δημοσίευση

μπραβο μαρακι85!!!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo:

παρα πολυ ωραια τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!:woohoo:

τελεια για την ακριβεια!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

σου ευχομαι να εχεις μια ΤΕΛΕΙΑ εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλιαααααα!!!!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Maraki

eides pou ta legame??????

Sygxaritiria loipon....... Mporeis na programmatiseis

OLI sou tin zwi twra!!!!!!!!!!!

Tha gineis manoula!!!!!!!!!!!!!

Ti sygkinitiko............ Bravo!

Strassaki mou

se eyxaristw!!! Na eisai k esy kala...

Nai, dianyw tin 27 ebvomada kyisis

kai eimai pooooly xaroumeni!!!

Sou euxomai syntoma ((poly syntoma!))

egkyoula......... Me to kalo !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...