Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μαρακι μου επιτελους εκανες το τεστ.......για μενα το πιο αξιοπιστο ειναι το self clear,εμενα μου εδειξε θετικο 5 μερες πριν την καθυστερηση...λοιπον καλα αποτελεσματα και ειμαι σιγουρη οτι εισαι εγκυος.......:)

Δημοσίευση

Καλη επιτυχία!!!! Αν και είναι σίγουρο το αποτέλεσμα !!!! :laugh: :laugh: :laugh: Ολα καλά θα πάνε!!! Θα το δείς!!

Αντε και στα δικά μας εμείς οι υπόλοιπες !!! Χαιρόμαστε να ακούμε ευχάριστα και περιμένουμε την επιβεβαίωση μόνο ;) Φιλιά πολλά!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου ειμαι Ε Γ Κ Υ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μπορω ακομα να το πιστεψω, 579,3 η χοριακη!!!!

το μαμμυ ειναι χωρις καμια αμφιβολια γουρλιδικο!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!:kiss: :kiss: :kiss:

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Δημοσίευση

maraki85 συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλη εγκυμοσυνη να εχεις και με το καλο να ερθει το μικρουλι σου στο κοσμο!!!

να προσεχεις πολυ και θα τα λεμε συνεχεια!!!

πολλα φιλακια στη κοιλιτσα σου!!!:kiss:

Δημοσίευση

μαρακι μου ειδες που στο λεγαμε κουκλα μου???!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):)

να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη,να ευχαριστηθεις τους 9 ωραιοτερους μηνες της ζωουλας σου και να εχεις μια ακομη πιο ευκολη γεννα!!!!!!! τις πιο θερμες μου ευχες μαρακι μου!!!!!! και ριξε και καμια ευχουλα για εμας τις υπολοιπες τωρα που εισαι εγκυουλα και εισαι γουρλου!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΖΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Δημοσίευση

μπραβο μαρακι85!!!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo:

παρα πολυ ωραια τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!:woohoo:

τελεια για την ακριβεια!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

σου ευχομαι να εχεις μια ΤΕΛΕΙΑ εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλιαααααα!!!!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Maraki

eides pou ta legame??????

Sygxaritiria loipon....... Mporeis na programmatiseis

OLI sou tin zwi twra!!!!!!!!!!!

Tha gineis manoula!!!!!!!!!!!!!

Ti sygkinitiko............ Bravo!

Strassaki mou

se eyxaristw!!! Na eisai k esy kala...

Nai, dianyw tin 27 ebvomada kyisis

kai eimai pooooly xaroumeni!!!

Sou euxomai syntoma ((poly syntoma!))

egkyoula......... Me to kalo !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...