Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ 28 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ 2 ΜΗΝΩΝ(ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ) ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Κοριτσια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ ΟΛΕΣ για την ανταπόκριση!!!

Παρόλο που ο καιρός ζεσταίνει, είναι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτη μία τόσο ΖΕΣΤΗ αγκαλίτσα!!!!!!!!

:) :woohoo: :P

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που είστε στην προσπάθεια, πολύ πιο σύντομα απόσο περιμένετε, να δείτε-ακούσετε τις "επιθυμητές" τιμές εγκυμοσύνης!!!! ;)

Μπαίνω και βγαίνω όποτε μπορώ στο φόρουμ,

Παίρνω(στην κυριολεξία) την... ΔΟΣΗ μου:) και συνεχίζω....!!!

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες και σε όσες έχετε απο σποράκι μέχρι ολόκληρο παιδάκι στην κοιλίτσα, ένα απαλό χαδάκι!!!!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜάκια!!! :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου Abou! Καλωσηλθες στην παρεουλα του mammyland!Εγω είμαι η Αυγή, 27 χρονών και ειμαι στον 3ο μήνα της εγκυμοσυνης. Κι εγω με αφορμή τις ιδιες αποριες μπήκα στο φορουμ... καθυστερηση με σταθεροτατο κύκλο κτλ. Και τελικα το μαμυ ήταν οντως γουρλίδικο! Εύχομαι το ίδιο και για σένα:P ! Να μας πεις νέα μολις μαθεις ε;;)

Δημοσίευση

Abou, καλώς ήρθες κι από μένα! Εύχομαι ολόψυχα να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου! Κι αν δεν είναι αυτόν τον μήνα θα είναι τον επόμενο! Μην στενοχωρηθείς και προπαντώς μην αγχώνεσαι! Το mammyland όπως σου είπαν και τα κορίτσια είναι γουρλίδικο! Έτσι μπήκα κι έγω με απορίες για την καθυστέρηση που είχα και τελικά ήμουνα έγκυος! Μου έφερε πολύ τύχη!! :) Όσο για μένα είμαι η Έλενα 27 χρονών, περιμένω το καψουράκι μου μέχρι 6 Αυγούστου! Είναι το πρώτο μου και είναι αγοράκι! Θα χαρώ να τα λέμε..

Δημοσίευση

abou καλως ηρθες!!!!!και εμεις σαν και εσενα!δεν κανουμε ολοκληρωμενη προσπαθεια!και δεν εμεινα εγκυος!!!οποτε μαλλον δε πιανει ετσι!αν και λενε οτι υπαρχουν λιγες πιθανοτητες!

αλλα ΟΛΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!

και εγω οταν προτομειναμε μαζι ηθελα πολυ!αλλα τωρα λεω γιατι να μη χαρω το γαμο μου και μετα να φουσκωσει η κοιλιτσα???????????:P

φιλιαααααααα:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

abou καλώς όρισες κοπέλα μου στην παρέα μας!!!

εύχομαι να είσαι κοπέλα μου έγκυος!!!αλλά και αν δεν είσαι τώρα μη στεναχωριέσαι...θα έρθει!!!!μακάρι σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!!

εγώ είμαι η Θέη 24 χρονών και δεν έχω ακόμα παιδάκια...

φιλιά πολλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...