Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα,

τελικά εχθές πήγα στο γιατρό ο οποίος μου εξήγησε ότι δυστυχως δεν μπορούν να ξέρουν το λόγο που καμιά φορά με τις καλύτερες προϋποθέσεις δε εμφυτεύεται το εμβρυο, και ότι να παω διακοπές και απο Σεπτέμβρη να μιλήσουμε για να πάρουμε τα κατεψυγμένα εμβρυάκια που έχουμε....Βέβαια τα κατεψυγμένα δεν έχουν και τις καλύτερες προϋποθεσεις (μπορει κατα την απόψυξη να χαλάσει η ποιότητα) αλλά πιθανότητες υπάρχουν.

Άντε να δουμε........

Όπως και να εχει όμως κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Καλημέρα,

τελικά εχθές πήγα στο γιατρό ο οποίος μου εξήγησε ότι δυστυχως δεν μπορούν να ξέρουν το λόγο που καμιά φορά με τις καλύτερες προϋποθέσεις δε εμφυτεύεται το εμβρυο, και ότι να παω διακοπές και απο Σεπτέμβρη να μιλήσουμε για να πάρουμε τα κατεψυγμένα εμβρυάκια που έχουμε....Βέβαια τα κατεψυγμένα δεν έχουν και τις καλύτερες προϋποθεσεις (μπορει κατα την απόψυξη να χαλάσει η ποιότητα) αλλά πιθανότητες υπάρχουν.

Άντε να δουμε........

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Άντε να δουμε........

Δημοσίευση

ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ! ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ! ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

Δημοσίευση

ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ! ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ! ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΗΣ ΠΙΣΩ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΥΡΙΖΜΟ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΗΣ ΠΙΣΩ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΥΡΙΖΜΟ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...