Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΧΕΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 27 ΗΜΕΡΕΣ Κ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΛΙΓΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΧΕΙΑ ΤΗΣ..ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΡΕΟΟΙΔΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ..

ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ) ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΡΩΓΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ, ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΓΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ (ΟΤΑΝ ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΙΛΙΜΑ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΑΛΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΕΒΓΑΖΑ 50-70ΜΛ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ.. ΜΙΑ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΟΣΟ ΟΠΟΤΕ...ΠΗΡΑΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ...ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΜΟΥ..."ΠΩ ΠΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ..(ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ..) ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ...

Δημοσίευση

κοριτσακι μου να σου ζήσει το μωρακι σου. Υποθηροειδισμό εχω κ εγώ. Και η μικρη μου ειναι 10.5 μηνών και θηλάζει ακομα απλα με θηλές σιλικόνης.

Μηπως οι ανακατωσουρες ειναι απ το ξενύχτι? μήπως δεν τρώς καλά? ολα αυτα ειναι φυσιολογικά ακομα και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. ΓΙατι δεν κανεις εξετασεις αιματος να δεις αν ειναι ολα οκ?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!!!!!:) ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΛΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Κ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ Κ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙB) ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΛΥ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΑ :) ΕΚΕΙ ΕΚΛΑΙΓΑ:dry: ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚ. ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΑΙΖΑΝ ΤΟ ΑΛΑΖΑΝ Κ.Τ.Λ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ (ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ) ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΒΓΑΙΝΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟ 1 ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΞΕΝΟ!!!!ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ:):kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ματ καλησπερα και να σου ζησει και το μωράκι!!τα ψυχολογικα μετα την γεννα ειναι φυσιολογικά..ειμαστε λιγο πιο ευαλωτες μετα τον ερχομο του μωρού..κοιτα να μην βαζεις αρνητικες σκεψεις στο μυαλο σου..και να ακους μουσικη να σου ανεβαζει την διαθεση..οσο για τις ανακατωσουρες μπορει να ειναι απο αυπνία και αλλαγη στο βιολογικο ρολόι..μιας και πολλες συνηθειες αλλαξαν..οσον αφορα και τα ωραρια υπνου..επισης μετα την γεννα υπαρχει μια πτωση των εργαστηριακων τιμών αιματος..

beoutsaki να σου ζησει η κορουλα και γω θηλάζω με θηλες σιλικόνης..μου ειχαν πει οτι με το που θα τις βαλω σε λιγο καιρο η θηλη θα φτιαξει αλλα τιποτα..εσυ ακομα με αυτες θηλάζεις να υποθέσω ε;;ειναι λιγο ζορι γιατι γλιστρανε..και καθε φορα πρεπει να τις βραζω κιολας για αποστειρωση..ποιες εχεις και σε βολευουν καλυτερα εγω τις swing medela

Δημοσίευση

χαχαχα και γω ομοιοπαθουσα ειμαι juliana!

Εδω και 3 μηνες με τις ψευτοθηλες ειμαι!

Εγω να σου πω την αληθεια δεν το παλεψα πολυ για να πιασει το στηθος...

Οταν το θυμηθηκα ηταν πλεον αργα.

Παντως οι δικες μου θηλες εφτιαξαν τωρα πια.

Δημοσίευση

γαμωτο δεν ηξερα για αυτεσ τισ θηλες ισως να ειχα καταφερει να συνεχισω να το θηλαζω...τωρα ειναι αργα μαλλον γιατι εχει μειωθει πολυ το γαλα μου μιας και δεν μπορω να φαω σχεδον τιποτα και επειδη ο μικρουλης δεν προσπαθει να θηλασει...κλαψ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...