Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ Η ΑΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΕΠΙΠΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΔΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΞΙΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ....:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσωπικα δεν εχω αγορασει κατι...

Μια γνωστη μου ομως πηρε ολα της τα επιπλα,κουρτινες,κουρτινοξυλα απο καπου στη Βουλγαρια με πολυυυυυ χαμηλες τιμες.

Εχει κανα χρονο και ακομα δεν εχει δοκιμαστει η αντοχη τους αλλα.......Ειναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο φθηνα που πραγματικα ακομα και να τα πεταξεις σε 5-10 χρονια και να παρεις αλλα παλι δε θα φτασεις το ποσο που θα δωσεις εδω....

Νομιζω πως αν εχεις διαθεση και χαμηλο προυπολογισμο...Μην το σκεφτεσαι καν...Τωρα αν προκειται για παιδικα επιπλα θα ειχα αμφιβολιες γιατι δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να ελεγξεις τα υλικα και τα βερνικια που βαφουν :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MELIA ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΑ 2 ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΜΕ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ,ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙ 400ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

ΑΠΟ ΠΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΒΑΒΙΝΟ ΣΤΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Η ΑΛΛΟΥ?ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΗΡΑ.ΚΑΙ ΜΕ 25 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΗΣΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.

ΑΥΤΑ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ..ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ!! ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ!!

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΔΩ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΣΕΤ ΤΗΣ Pali 2100 ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΣ PALI 450 ΕΥΡΩ!ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΗΣ CHICCO 250 ME OLA MAZI ΕΝΩ ΕΔΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500!!

Η ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ????

ΑΧ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοβαρα βρε κοριτσια;!!τοσο φθηνα;:ohmy:

Κ γω ειμαι διπλα! πως δεν το σκεφτηκα!:huh:

Πηγα κ τα πηρα ολα απο Mothercare μα ολα,απο κρεββατι μεχρι μπανιερακι,ρουχα,καροτσι τα παντα,εκτος απο καρεκλακι αυτοκινητου.

Efoula στο πολυκαταστημα ειναι αυτο που λες;

Θυμασαι αν ειχε κ επωνυμες μαρκες;δηλ chicco κτλ;

Βασικα ενδιαφερομαι για καθισματακι αυτοκινητου,θα παιρνα της Mothercare αλλα αν ειναι παω κ μια βολτα Σαντανσκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια γεια σας ειμαι νεα στοπ site διαβασα αυτα που πηρατε με 500 ευρ και εγω μεχρι να γεννησω εχω μονο 1000ευρ μενω αθηνα που ειναι αυτο το μαγαζι μετα βουλγαρικα επιπλα κια παιδικα κτλπ να δω η να κανω παραγγελια να μου τα φερουν και σε μενα?????βοηθηστε με αν θελετε επειδη εχω προβλημα δυστυχως με το οικονομικο!:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΜΕ 350 ΕΙΧΕ 3ΣΕ1 ΔΗΛ.ΛΙΚΝΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΡΙΑ

www.motherbaby.gr

Δ/νση: Υπάτης 51, 121 33, Γέφυρα Ροσινιόλ,

Τηλ: 210 5745127, 210 5772376 Fax: 210 5737747 e-mail: info@motherbaby.gr

Τηλ. (Χωρίς Χρέωση): 801 11 54500

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

thalia7 ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ.BABBINO ΛΕΓΕΤΑΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΑΠΛΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΕΔΩ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΙΑΤΙΑ.ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω για την πληροφορια efoula θα προσπαθησω να πεισω τον αντρα μου να παμε,αν κ οπως ειπα τα πηρα ολα,μονο καθισματακι αυτοκινητου θελω.

Ακουσα οτι αγοραζουν κ νυφικα απο κει!με 100-200 ευρω!!

Τωρα τι νυφικα ειναι ποιας μοδος δεν ξερω:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για νυφικα ξερω και εγω αλλα πιο μεσα οχι στο σαντανσκι.αν και εκει ξερω ενα μαγαζι.αλλα δεν ξερω τι εχει.σε αλλες πολεις εχει νυφικα.και οντως ειναι φθηνα.

και εγω αργοτερα για το αλλο καθισματακι ισως απο εκει παω παλι να το παρω.αν μπορεσω να αφησω καπου τη μικρη.αλλιως θα την παρω μαζι μου.:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 6 years later...

Γνωρίζετε κάποιο άλλο κατάστημα στη Βουλγαρία που νά είναι κοντά στην Κομοτηνή, το bambino είναι μακριά και δεν συμφέρει η βενζίνη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 10 months later...

βρε παιδια επιπλα απο την Βουλγαρια; Οσο φθηνα και να ειναι το κοστος μεταφορας το εχετε υπολογισει; Υπαρχουν και οικονομικα καταστηματα στην Αθηνα οπως το motherbabe που ανεφερε ποιο πανω η φίλη μας εφω απο εκει πηρα την κουνια και ορισμενα ρουχαλακια του μωρου. Πολυ οικονομικα ολα ρε παιδια.... 

τα ιπολοιπα μικροεπιπλα για το δωματιο του μωρου μου τα πηρα απο ενα καταστημα στην Νεα Ιονια που μου σιστισε η αδερφη μου, http://www.studio-home-collection.gr/ εχει καταπλικτικες τιμες στα παιδικα πραγματακια.... με 100 ευρω εμεις πιραμε ενα καθισματα σε γαλαζιο χρωμα, ενα πουφ διακοσμιτικο, οτι και καλα θα καθετε το μωρο και  διακοσμιτικα μικρα πραγματακια για το δωματιο..  

Παντως για οσους ειναι κοντα στο Περιστερι θα προτεινα το motherbabe... Κριση - κριση παιδια, αλλα οποτε πιγαινω εκει εχει κοσμο.... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...