Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμείς είχαμε καρότσι από τα αγόρια ένα σε πράσινο χρώμα.. μετά βόλεψα τη μπουμπού εκεί και χάλασε όταν πια μεγάλωσε.. και για πιο μεγάλη ηλικία με έδωσε ένα η πεθερά μου που της έδωσαν που κ εκείνο μετά με τη σειρά του χάλασε αλλά μετά ουτως η αλλως η μικρη δε το χρειαζόταν καθώς περπατούσε άνετα.. Άρα δεν έχουμε τώρα καρότσι.. δε ξέρω αν μας δώσει ο αδελφός μου θα δούμε.. κάθισμα αν αναφέρεσαι φαγητού είχαμε ένα πλαστικό που το έβαζες επάνω στη καρέκλα και το έδενες πισω βολικό αλλά είναι όλο πλαστικό και πλένεται άνετα.. Αν αναφέρεσαι σε αυτοκινήτου κάθισμα μας έδωσε ο αδελφός μου πάλι λίγο ταλαιπωρημένο βέβαια είναι chicco, το έχουμε στο πατάρι θα το πλύνουμε αλλά δε συζητήσαμε ακομα πως θα το πλύνουμε! Δυστυχώς είχαμε ένα σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτό ίδια μάρκα και το πετάξαμε επειδή νομίζαμε ότι τελειώσαμε από μωρά!!! πόσο λάθος!! που να ξέραμε...όσο για στρρώμα κούνιας θα μας δώσει ο αδελφός μου είχε κρατημένο στην αποθήκη του απο τα κορίτσια του θα το πλύνει η πεθερά μου τώρα με νερό και ξύδι και μπαλκόνι να στεγνώσει? Κάτι τέτοιο μου είχε πει.. δε ξέρω γιατι ειναι κ ογκώδη αυτό.. αλλά μάλλον έτσι θα κάνουμε. Ούτως η άλλως δυο σεντονάκια έστρωνα πάντα ένα με λάστιχο και το κανονικό του απο πάνω..
    • Αχ να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, εσένα και την @MarwDim. Φαντάζομαι θα χρησιμοποιήσετε το ίδιο καρότσι, κάθισμα, στρώμα κουνιας κλπ για το μωρό. Με προβληματίζει λίγο ο καθαρισμός τους. Ειδικά το καρότσι. Εσείς πώς θα τα καθαρίσετε? Έλεγα να τα στείλω για βιολογικό, αλλά είναι πολλά και το κόστος μεγάλο και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει εν τέλει.
    • Εγω ειχα κανει το 2017 εξετασεις γ θρομβοφιλια γτ ειχα χασει την ακοη μου κ εψαχνα να δω τι μ το προκαλεσε. Ευτυχως ηταν καθαρα θεμα αγχους κ επανηλθε στο μηνα   Τοτε το κοστος γ πληρη ελεγχο με καποιες π γραφονταν μεσω εοππυ μ βγηκε 400 ευρω. Τωρα δεν θα ειναι πολλα γτ μπηκαν κ αλλες μεσω εοππυ οποτε θεωρω πολυ λιγοτερο το ποσο... να τον κανεις τον ελεγχο κ ευχομαι να ειναι ολα καλα❤️❤️❤️ οτι σ ειπε κ η @Naty_ μας δηλαδη για το κοστος περιπου... @melitiniღ ολα καλα με τη χοριακη σου ευχομαι κ θα ειναι!! @Katiana1987 δωσε απειρα φιλια στην ισμηνη μαρια πως περασε ετσι κ ο καιρος κ περιμεναμε μα γεννησεις κ τωρα ακουμε τα νεα σας.  @evaa__ μου σκεψου ποσο  πονο κ θλιψη κουβαλαει αυτο το κοριτσι να χει 4 αγγελουδια εκει πανω γι αυτο αναρωτιεμαι αν ακουει κανεις τις προσευχες μας...θελει υπομονη η πιστη μας νομιζω αυτο ζηταει κ ο θεος οπως κ η φυση να περιμενουμε για μας δωσει μετα το κοσμο ολο...ετσι πορευομαι με αυτη τη σκεψη αλλιως θα φρικαρω  Ευχομαι να βγει ο Γεναρης με θετικα νεα (ατελειωτος αυτος ο μηνας παντα τον μισουσα δε ξερω γιατι ισως βγαινουν τα καταλοιπα των χριστουγεννων🤣🤣🤣)
    • Καλησπέρα σας εγκυουλες ...Αυγουστιατικες ...όλα καλά με την αυχενική οι μετρήσεις είναι καλές ...αναμένουμε την papp a ...και μας είπε ότι περιμένουμε και εμείς κοριτσάκι 💓 οπότε χθες η μικρή μας έκανε σαν την τρελή ...που της το ανακοινώσαμε ...λοιπόν καθόταν μπρούμυτα στην αρχή μετά το πειράζε ο γιατρός γύρισε ...και μας χαιρετούσε βρε κορίτσια ...έλιωσα ...και ο σύζυγός κατουρηθηκε για 2η φορά ...από χαρά ....Λοιπόν αιμάτωμα είχα και εγώ σε αυτήν την εγκυμοσύνη και απορροφήθηκε την 9η εβδομάδα ...όλα θα πάνε καλά .....από σύμπτωματα πώς πάτε ;;
    • Παιδική μου φίλη μετά το πρώτο της παιδι πήραν αποφαση για δεύτερο... απέβαλλε 4 φορές μέχρι να της έρθει το ουράνιο τόξο της... και όταν γέννησε το δεύτερο μετά από λίγο καιρό ήταν έγκυος και στο τρίτο. Έκανε πάρα πολλές εξετάσεις για να δει τι φταίει και αφού ειχε και ένα φυσιολογικό παιδί οι γιατροί της είπαν ότι και οι 4 αποβολές ήταν τυχαίο γεγονός... 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...