Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πολλες-πολλες ευχες και απο μενα!!!!! Να σας ζησει ο μικρος και να ειναι στη ζωη του παντα χαρουμενος και υγιης!!!!!!!!!!!!!! Φτου-φτου στα κακα ματια!!! κουκλος ο μικρος!!!!! αν θελετε σας ετοιμαζω νυφη!!!! σε 2 μηνες -πρωτα ο θεος- θα σκασει μυτη............ και παλι να σας ζησει!!!! Υ.Γ. Το ονομα μου ειναι Αναστασια.

Δημοσίευση

.....και συνεχιζω,....ειστε κουκλοι,ολη η οικογενεια!!!!Το μωρο στοχω ξαναπει ειναι ιδιο με σενα κουκλαρα μου!Τι ομορφη που ησουνα στα βαφτισια!!!Και το φορεμα θεικο πολυ μου αρεσε!!!!Και τι ωραια η εκκλησια,και η διακοσμηση των μπαλονιων,και ο κουκλος ο Κωνσταντινακος σου,και....και.....και....,Μπραβο σου Τζοβαννουλα μου,να τον χαιρεστε τον νεοφωτιστο!Να ειναι γερος κι ευτυχισμενος! αγαπη μου να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου ευχομαι!!!!!!

Σε φιλω :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Υ.Γ.τι ωραιο μπολερο φορουσες!!!!Αν διεκρινα καλα:blink: ,ψαχνω κι εγω ενα τετοιο....;) απο που το πηρες?

Δημοσίευση

jovanna μου, είστε μια υπέροχη οικογένεια! Ο Κωνσταντίνος σου ( τέλειο όνομα) είναι πανέμορφος! Έχει καταπληκτικά μάτια και τρομερή φατσούλα!! Να σου ζήσει και να τον χαίρεσαι ! Να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Να έχει πάντα υγεία!!

Δημοσίευση

jovanna μου να σας ζήσει!Ειστε πολυ όμορφη οικογένεια!Καλά ο Κωνσταντίνος δεν σου μοιάζει καθόλου!:P Να είστε καλά να τον καμαρώνετε!:kiss:

Δημοσίευση

jovanna εισαστε κουκλοι ολοι και οι τρεις. Απο που να παρει καλε το παιδι απο μια μανα καλονη και απο ενα πατερα κουκλο? Ο μικρος περιτο να σου πω οτι ειναι ΠΑΙΔΑΡΟΣ:P Ε ρε τι θα γινει οταν μεγαλωσει, ΧΑΜΟΣ! Θα τρεχουν τα κοριτσακια απο πισω του ουρες:laugh: Το φορεμα σου ειναι το καλυτερο και το χρωμα σου παει παρα πολυ, ο αντρας σου επεισης, πρωτη φορα μου αρεσει αντρας που φοραει γυαλια. Να ζησεται παντα ευτυχισμενοι, αντε και με τη κορη. Πολλα φιλακια:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...