Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω εσκεμενα το εγραψα για να μπορεσει να μπει να απαντησει να μας πει τη γνωμη της .Τι να πω ; ρουμπελακι μην αχολεισε αλλο ολες ξερουμε ποια εισαι και οτι ολο αυτο ηταν μια κινηση προθυμιας απο τη μεραια σου για να μας ευχαριστησεις .

Δημοσίευση

Rubela mou glukia...

Min stenaxwriesai agapi mou...

Oles eimaste mazi sou...

Siga ta 15 euro tora...

Koritsia mou ta lefta pigennoun kai erxwntai...

Auto kserw egw...

Kai den anxwnome katholou gia thema leftwn...

An faniken tis efikaterinas polla,,,

as min agorasei tipota...

Filia se oles...

Rubela se euxaristw agapi mou...

Δημοσίευση

ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ????????

ΤΙ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ???????????

ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ-ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ...............

ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ

ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ???????

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ????????????

ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟ SITE.

Rubela ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ............... ΝΥΧΤΟΜΕΝΗ!!!

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ???????

ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ

ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!

ΧΟΛΗ ΣΚΕΤΗ ΣΤΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΙΝΙΑ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΠΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ....

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ .....

ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΣΤΑΖΕΙΣ ΕΣΥ...........................ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΟΧΙ ΒΕΟΥΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ........ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ :angry: :angry:

ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ.....

1 ΜΠΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ.........

2 ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΕΕΕΕΕΕ?????

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ

ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.......

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΙΝΙΑ ΜΟΥ.....ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΒΡΗΘΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΚΡΑ....ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ (ΑΝΘΡΩΠΟΣ??) ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ...ΤΕΣΠΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑ ΝΑ ΦΙΑΞΩ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ,ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΙΑΞΩ...

Δημοσίευση

Ρε Ρουμπη άστο να πάει από εκεί που ήρθε! Κακώς ασχολήθηκες εξ' αρχής.

Δε χρειάζεται να δικαιολογηθείς σε κανέναν. Όσοι ζήτησαν μπλουζάκια τα έλαβαν και σε ευχαρίστησαν. Τώρα αν οποιαδήποτε άλλη κοπέλα είχε απορία για τυχόν "εμπορική εκμετάλευση" της λύθηκε. Μην ασχολείσαι άλλο με το θέμα.

Καμιά φορά είναι καλό να δίνουμε τόπο στην οργή. :);)

Φιλάκια!!!!! Θα σε δω στην επόμενη συνάντηση. Θα φοράω και το μπλουζάκι μου! ;)

Δημοσίευση

ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ.....ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ

ΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ??????????

ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ρούμπη μου,το site προσφέρει ελευθερία λόγου.Το κάθε μέλος λοιπόν μπορεί να εκφράζεται όπως επιθυμεί.Αρκεί να μην ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ τα άλλα μέλη.Οκ,δεν μπορούν όλοι να διακρίνουν αυτή την διαφορά.;) Κάποιοι ξεκινάνε απο την αρχή με έντονη διάθεση για καυγά ,κάποιοι άλλοι όχι.Και πάλι δικαίωμα τους.

Επίσης είμαστε ενήλικες για να κρίνουμε τι είναι σωστό και τι λάθος.:) Δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας υποδείξει τίποτα.

Καλύτερα να λυθεί το θέμα εδώ.Ο καθένας σχηματίζει λοιπόν την άποψη του και την κρατάει στο μυαλό του...

Αυτά απο εμένα:kiss:

Δημοσίευση

mummy_ έγραψε:

Ρούμπη μου,το site προσφέρει ελευθερία λόγου.Το κάθε μέλος λοιπόν μπορεί να εκφράζεται όπως επιθυμεί.Αρκεί να μην ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ τα άλλα μέλη.Οκ,δεν μπορούν όλοι να διακρίνουν αυτή την διαφορά.;) Κάποιοι ξεκινάνε απο την αρχή με έντονη διάθεση για καυγά ,κάποιοι άλλοι όχι.Και πάλι δικαίωμα τους.

Επίσης είμαστε ενήλικες για να κρίνουμε τι είναι σωστό και τι λάθος.:) Δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας υποδείξει τίποτα.

Καλύτερα να λυθεί το θέμα εδώ.Ο καθένας σχηματίζει λοιπόν την άποψη του και την κρατάει στο μυαλό του...

Αυτά απο εμένα:kiss:

Μπραβο mummy_

Θα συμφωνησω μαζι σου !!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ.....ΕΓΩ ΕΦΙΑΞΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΙΑΧΝΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΕΣΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ!!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΞΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ!!

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι ότι το site και οι καυγάδες εδω μου την έχουν δώσει:angry: Βλέπω οτι οι παρεξηγήσεις πάνε κι έρχονται και πολλές κοπέλες δε δέχονται ούτε μια κουβέντα και αρχίζουν να λένε κ να λένε....:huh: Γι'αυτό άλλωστε εξαφανίστηκαν οι παλιές κοπέλες που γνώρισα εγώ όταν έγινα μέλος:angry: πριν ένα χρόνο. Και καλά έκαναν τελικά!Σιγά πια μια ερώτηση έκανε η κοπέλα και πεσατε να τη φάτε!! δεν καταλάβατε από την πρώτη στιγμή πως πολύ απλά η ΕφηΚατερίνα δεν γνώριζε την διαδικασία και μια ερώτηση έκανε επειδή δεν μπαίνει συχνά στο site?Έλεος δηλαδή κάθε φορά σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι πως κ τι να γράψω για να μην παρεξηγηθώ!Τελικά μόνο όπου υπάρχουν γυναίκες συμβαίνουν αυτά!! Οπότε ας απέχω γενικά...

Δημοσίευση

Afou i RUBELA eipe na teleiwsei to thema giati sunexizei?:blink:

Pali tha arxisoume "palies" k "kainourgies" opws egine k otan mia

"palia" evrise emena?

Alla ksexasa oi "palies" den tsakwnontousan emeis tis prokalousame!!

K den katalavainw poies einai oi "palies" k poies oi "kainourgies"?

Giati apo tote pou to akouw exw ginei k egw palia!!!!

Eleos pia san mwra kanoume!!

Sto telos tha poume oi ftwxes k oi plousies!!

Δημοσίευση

MariaIoanna την ερώτηση καλώς την έκανε και κανείς δεν εχει αντίρρηση!Το σωστό όμως εφόσον δεν ήταν ενημερωμένη πλήρως η ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ ειναι να την κάνει κατευθείαν στη διαχειρίστρια και όχι στο forum.;)

Δημοσίευση

MariaIoanna έγραψε:

Βλέπω οτι οι παρεξηγήσεις πάνε κι έρχονται και πολλές κοπέλες δε δέχονται ούτε μια κουβέντα και αρχίζουν να λένε κ να λένε....:huh: Έλεος δηλαδή κάθε φορά σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι πως κ τι να γράψω για να μην παρεξηγηθώ!Τελικά μόνο όπου υπάρχουν γυναίκες συμβαίνουν αυτά!! Οπότε ας απέχω γενικά...

:unsure::dry::S :S :S:blink:

Η αληθεια ειναι οτι ναι πρεπει λιγο να διατυπωνουμε καπως καλυτερα αυτα που θελουμε να πουμε γιατι ειναι λογικο αυτο με τις παρεξηγησεις εφοσων δεν γνωριζεις προσωπικα ολα τα ατομα

Σε γενικες γραμμες ομως συμφωνο μαζι σου στο οτι θα επρεπε να ειμαστε πιο χαλαρες εδω μεσα μπαινουμε για να χαλαρωσουμε να πουμε και καμοια απορια οταν υπαρχει ισως να δωσουμε και καμοια συμβουλη καμοια φορα

αλλα σιγουρα οχι για να τσακωθουμε

Ολοι φανταζομαι εδω μεσα ειτε εχουν παρεξηγηθει αυτα που ειπαν

ειτε παρεξηγησαν αλλους με βαση τα λεγομενα τους και αν δεν εχει συμβει καποια στιγμη ειναι πολυ πιθανον να γινει:blush:

Δημοσίευση

Εγώ πάλι, την ερώτηση της ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ - γιατί ερώτηση ήταν, και όχι κατηγορία όπως την εκλάβατε οι περισσότερες - τη θεώρησα πολύ φυσιολογική... Ήταν προφανές ότι η κοπέλα δεν ήξερε για τις αρχικές σας συνενοήσεις. Δε μπορείς να περιμένεις από καθένα από τα 8.000 (και βάλε) μέλλη αυτού του φόρουμ να διαβάζουν κάθε ποστ και κάθε απάντηση :S ...(αυτό το κάνουν οι "βαριά" εθισμένες σαν κι εμένα καλή ώρα :P ).

Οι αντιδράσεις σας από την άλλη μου φάνηκαν άκρως υπερβολικές και απογοητευτικές...Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα -ειδικά από κάποιες κοπέλες που έχουμε μιλήσει ή έχω συμπαθήσει από αυτά που γράφουν - να αντιδράσετε έτσι :huh:

Δημοσίευση

ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ έγραψε:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η MAMMYLAND H ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ

ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ MAMMYLAND????????????

ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ!!!!!!!!

15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΑΚΟ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ???????????

Σιγά πια μια ερώτηση έκανε η κοπέλα και πεσατε να τη φάτε!!

Αν αυτό θεωρείτε απλή ερώτηση!

ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.....

ΕΓΩ ΕΦΙΑΞΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!

ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΙΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....

Σιγά πια μια απλή απάντηση πήρε!:P

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...