Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ-ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ

ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η MAMMYLAND H ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ

ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ MAMMYLAND????????????

ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ!!!!!!!!

15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΑΚΟ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ???????????

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ?????????

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.....

ΕΓΩ ΕΦΙΑΞΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!

ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΙΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....

ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕ..........

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ 5 ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΕΝΑ

ΑΛΛΑ 3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ

8 ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΕΝΑ

ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΡΟΥΣΙ,ΓΕΡΑΚΑ,ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ,ΓΛΥΦΑΔΑ,ΑΛΙΜΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ

13 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΦΥΛΛΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ 5 ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ 17 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ....ΕΣΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ?????

ΑΥΤΑ............................ :blink::(

Δημοσίευση

κοριτσια σε αυτο επανω ηθελα να αναφερω οτι καποια στιγμη μια κοπελα σε καποια συναντηση ειχε φτοιαξει μονη της ειπαμε οτι θελουμε και εμις και ειπε η Ρουμπελλα να μας τα φτοιαξει και οσο ειναι θα της διναμε τα χρηματα .Ξεκινησαμε με τα μπουζακια και σηναντηθηκαμε στο Συνταγμα και τα πηραμε και τη πληρωσαμε ομως καποιες κοπελες που εχουν παραγγειλει δεν τα εχουν παρει και αυτο δεν ειναι σωστο γιατι η κοπελα τα εχει πληρωσει απο τη τσεπη της .Το ιδιο εγεινε και με τα καπελακια ηρθε η κοπελα με η τσαντα και ενταξει δεν ειναι ωραιο αυτο .Αλλωσρε η Ρουμπελλα δεν κερδισε απο αυτο .

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ......ΤΕΣΠΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΣ ΤΟ ΦΙΑΞΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ :whistle: :whistle: :blink:

Δημοσίευση

Rubelaki, θ'ακούσεις πολλές μπαρούχες! Πας να κάνεις μια εξυπηρέτηση και τα ακούς κι από πάνω!

Κορίτσια το θέμα έχεις ως εξής: Η κοπέλα έγραψε εξ αρχής αναλυτικά το κόστος και την διαδικασία! Δεν ανάγκασε καμιά να τα πάρει! Και στην τελική δεν ήταν υποχρεωμένη! Όπως επίσης και που παραγγέλνουν μερικές και δεν τα παίρνουν στο τέλος! Είναι κρίμα! Εγώ προσωπικά δεν το βρήκα καθόλου ακριβά και μάλιστα παρήγγειλα κι άλλο!!

Έχουμε δημοκρατία κι ελευθερία βούλησης! Δεν είστε υποχρεωμένες να τα πάρετε από δω! Στην αρχή είχαμε πει να τα κάνει η καθεμιά μόνη της! Το θεώρησα καλό, άσχετα αν μερικές κοπέλες δεν έχουν τα κατάλληλα μέσα να τα φτιάξουν! Εκτυπωτη και τέτοια! Σκέφτηκα λοιπόν, εφόσον ζητήσανε πολλές κοπέλες από την Ρούμπι να φτιάξω και εγώ εκεί για να υπάρχει ομοιομορφία! Επίσης μπορείτε να πάρετε το λογότυπο και να το πάτε σε μαγαζί να σας το φτιάξουν!

Η Ρούμπι πάντως δεν εκμεταλεύτηκε τίποτα απολύτως! Ίσα ίσα που έφτιαξε για την πάρτη της κι οι κοπέλες άρχισαν και λέγανε να φτιάξει για όλες!

Δημοσίευση

ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ έγραψε:

ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ-ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ

ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η MAMMYLAND H ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ

ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ MAMMYLAND????????????

ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ!!!!!!!!

15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΑΚΟ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ???????????

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ?????????

Νομίζω γίνεσαι άδικη επειδή δεν γνωρίζεις! Το να πας σε ενα μαγαζι να φτιαξεις ενα μπλουζακι ειναι ευκολο. Επισης ευκολο ειναι το να φτιαξεις ενα μπλουζακι μονος σου σπιτι αν το κατεχεις. Ομως καμια δεν το ανεφερε ως προταση εκτος απο την sweetmammy. Πριν ξεκινησει η Rubela να τα φτιαξει ρωτησε αν θελουμε να το αναλαβει. Μιλησε απο την αρχη για το κοστος ανοιχτα και χωρις περιστροφες. Οσες πηραν σημαινει οτι συμφωνουσαν. Και ξαναλεω ειναι διαφορετικο να φτιαχνεις ενα μπλουζακι απο μια α ποσοτητα.Δηλαδη τι περιμενες να βαλει τα μελανια και τα λογοτυπα απο την τσεπη της? Εγω το εφτιαξα μονη μου γιατι με βοηθησε ο αντρας μου. Αυτο μονο και μονο επειδη εχω καλο εκτυπωτη. Η Rubela εβγαλε απο τον κοπο καποιες κοπελες. Στην τελικη αν εχουν παραπονο ας μιλησουν εκεινες! Επειδη τα ειδα τα μπλουζακια εχει γινει πολυ καλη δουλεια! Συν οτι ειναι ομοιόμορφα! Σας φιλω!

Δημοσίευση

Εφη Κατερίνα, να σου πώ την αλήθεια το περίμενα οτι θα γινόταν κάποια στιγμή αυτό...με την ευκαιρία λοιπόν του δικού σου post θα ήθελα να πώ πώς το mammyland δεν εμπλέκετε σε όλο αυτό το θέμα. Απλώς εγώ σαν admin έδωσα το ελεύθερο σε όσες κοπέλες θέλουν να χρησιμοποιήσουν το λογότυπο τυπωμένο πάνω σε μπλουζάκια. Τώρα απο εκεί και πέρα τα κορίτσια συμφώνησαν μεταξύ τους αναλάβει να τα φτιάξει η rubella. Δεν το έκαναν όλες. Άλλες προτίμησαν να τα φτιάξουν μόνες τους. Για τον λόγο αυτό δημοσίευσα το logo στο φόρουμ για να το πάρουν όλα τα μέλη μας. Αυτά για να μην παρεξηγηθώ. Φιλιά.

Δημοσίευση

απλα κι εγω να πω οτι εφοσον τα μπλουζακια δεν εγιναν απο καποιο τυπογραφειο οπου να φανταστειτε οτι μονο σε τεραστιες ποσοτητες τα αγοραζουν 2,5 ευρω και εκει βεβαια γινονται με ευκολια γιατι ειναι η δουλεια τους,η rubela ταλαιπωρηθηκε και εδωσε πολυ κι απο το χρονο της,μπραβο της

Δημοσίευση

εγω ειλικρινα δεν το περιμενα αυτο!!!! να θεωρησει δηλαδη καποιο μελος οτι μπορει να υπαρχει εκμεταλευση στο θεμα με τα μπλουζακια καμια δεν υποχρεωθηκε να παρει ολες το θελησαμε και η ρουμπι το ανελαβε και παλι τοτε παραλιγο να βρει τον μπελα της η κοπελα ας μην ειμαστε τοσο αδικες μαζι της δεν ειχε κανενα οφελος αντιθετα τον χρονο της αφιερωσε και λεφτα απο τα μπλουζακια που της ζητησαν και τελικα δεν τα πηραν!!!!

ολες θελαμε οταν ειδαμε την sweetmammy που ειχε φτιαξει η κοπελα ενα μονη της και μας αρεσε και ετσι ξεκινησε αφου πηραμε τα μπλουζακια που ηταν πολυ ομορφα σκευτηκαμε και για καπελακια ετσι για πλακα και το καναμε ετσι απλα δεν ειναι ουτε θεμα εκμεταλευσης ουτε κερδους

εφη κατερινα ισως θα επρεπε να δεις το συγκεκριμενο θεμα απο την αρχη κοπελα μου πριν κρινεις αυτην την κοπελα που στην τελικη ανελαβε να εξυπηρετησει ολες εμας με δικο της κοπο χωρις κανενα σκοπο και οφελος

Δημοσίευση

Εγώ πάντως RUBELA μου το πήρα το μπλουζάκι σου και ήταν φοβερό!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την εξυπηρέτηση ....... εμένα προσωπικά και κέρδος να έβγαλες απο τα μπλουζάκια δεν με'νοιάζει καθόλου !!!! χαλάλι σου για τη ταλαιπωρία που τράβηξες !!

Φιλιά!!

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΕΡΔΟΣ ΜΑΛΟΟΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΦΙΑΞΩ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ(ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΝΑ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ....

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΝΤΑΛΛΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΧΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ.....ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΕΡΔΟΣ 00000000000 ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑ 10% ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ

Δημοσίευση

Kalimera k apo mena!!!

Tha ithela na apantisw parolo pou den exw parei mplouzaki!

Perusi to kalokairi pigame me ton antra mou se ena magazi

k tupwsame 2 mplouzakia me stampa k plirwsame 20 eurw to kathena!!

Opote nomizw pws ta 15 pou eipe i RUBELA den einai katholou polla!!

Eksallou oles megales kopeles eimaste k mporoume na apofasisoume posa theloume na dwsoume gia ena mplouzaki!!!

Auta!!!

Δημοσίευση

RUBELA μου, εγώ δεν το είπα με κακία .. αντιθέτως ... !! Σε παρακαλώ μη με παρεξηγήσεις .. !

Εγώ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες και μου έφτιαξες το μπλουζάκι μου ! Οσο για το κέρδος, εγώ το είπα για να δώσω έμφαση στ'ότι ειλικρινά δεν με νοιάζει καθόλου το "κέρδος" ΄... για μένα η πράξη μετράει, που ασχολήθηκες μαζί μας!!

Αν με παρεξήγησες σου ζητώ Συγνώμη .. εγώ δεν είχα τέτοια πρόθεση...

Δημοσίευση

RYBELA μην ακους κανενα!!!! και μη στεναχωριεσαι σε παρακαλω!!!! εγω προσωπικα σου ειμαι και υποχρεωμενη που εσυ τρεχεις αντι για μενα!!!! φιλακια πολλα!!!!1

Δημοσίευση

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ.......ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΤΕΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ....ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΔΕΝ ΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙΑ....ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Ahahaouha!

Kalo!Tha vreis kai to mpela sou apo pano Roubini!

Ego pantos den tha anlamvana POTE na stelno mplouzakia se site me 8000 meli kai isos polles apo mas.Pera pou vgaineis hamenos giati polloi sou lene ftiaxe mou kai se kremane.

Internet einai pou tha ti vreis tin alli na se plirosei?

As leme kai kanena efharisto se kapoious pou pernoun protovoulies den vlaptei!

:dry::blush:

Δημοσίευση

Rubela εμενα μου αρεσει τετοιου ειδους εκμεταλευση-εξυπηρετηση:cheer: Πως θα γινει να σε "εκμεταλευτω" και να με "εξυπρετησεις"? Μενω Πατρα, οσο για τη τιμη δε μου φαινεται και ακριβη αν σκεφτεις το τρεξιμο του κανεις...

Δημοσίευση

ΡΟΥΜΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΟΥ!!!:) :) :) ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!:;) ;) ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ :( :( :( ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΔΕΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!:) ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια τωρα το ειδα αυτο... εγω εφτιαξα δικο μου μονη μου και πηρα και απο τη Rubela και τωρα εχω δυο... σε τυπογραφιο που ρωτησα πριν το φτιαξω μου ειπαν απο 15-20 ευρω το μπλουζακι... εκει ομως δεν μπορεις να πηγαινεις καθε εβδομαδα να παραγγελνεις 10 μπλουζακια... θα επρεπε να μαζευτουμε 100 κοπελες για να μας κανει πιο καλη τιμη... τα μελανια μονο ειναι πανακριβα... αν πιστευαμε Ρουμπελακι οτι μας εκμεταλλευεσαι δεν θα παραγγελναμε... μην σκας... πηγες για μαλλι και βγηκες κουρεμμενη...:P

Δημοσίευση

Rubela κι εγώ σε ευχαριστώ για το μπλουζάκι μου που ασχολήθηκες.

Μπορεί για κάποιους τα 15 ευρώ να είναι πολλά και να τα σκέφτονται αλλά στο τέλος όταν το φτιάχνουν μόνοι τους εκτός από το μπλουζάκι που πρέπει να αγοράσουν, να πληρώσουν αυτόν που θα το φτιάξει έχουν και το τρέξιμο για να κάνουν τα παραπάνω.

Σε ευχαριστώ λοιπόν που με έβγαλες από τόσο κόπο γιατί στο τέλος δεν θα το έκανα.

Και στην τελική τι είναι 15 ευρώ; τόσα μας φεύγουν κάθε μέρα και δεν παίρνουμε χαμπάρι.

Από πολλά πάσχουμε όχι από λίγα.

Φιλάκια

Δημοσίευση

κοριτσια μηπως η εφη κατερινα ειδε το θεμα γιατα μπλουζακια καπελακια και φανηκε οτι δεν ηξερε πως εχει κανονιστει μηπως ηθελε να μας ενημερωσει μην τυχον υπαρχει καποιος ασχετος που μπορει να θελει να επωφεληθει απο μια τετοια κινηση ; Ξερετε κατι σαν ενημερωση ; Εφη κατερινα αν δεν θελεις να δημιουργηθει παρεξηγηση καλο θα ηταν να μας πεις δεν ειναι ωραιο επειδη ρωτησες κατι να σου επιτεθουμε .

Δημοσίευση

Βανια μου αυτο ειπα και εγω!Οτι δεν γνωριζει!Υπαρχει ομως μια διαφορα. Η Rubela προσφέρθηκε να φτιάξει κάποια μπλουζάκια και καπελάκια για εμας! Αυτο εχει ξεκινήσει εδω και καιρό. Ειναι αδικαιολόγητο λοιπόν η ΕφηΚατερινα τοσο καιρο να μην ξερει τι γινεται. Στο κατω κατω για εμας τα εφτιαξε δεν έστησε πάγκο να τα πουλήσει!:P Οταν βγαινεις σε ενα forum και υπονοείς για κάποιον οτι εκμεταλλεύεται μια κατάσταση, το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να ζητήσει συγνώμη. Καλύτερα να σου βγει το μάτι πάρα το όνομα. Το ξέρω είμαι σκληρή αλλά πρέπει να αναλαμβάνουμε και το κόστος σε αυτά που λέμε και να μάθουμε να ζητάμε και συγνώμη. Εγώ είμαι σίγουρη οτι τα ειπε λόγω της άγνοιας της γι αυτο ας επανορθώσει γιατί τέτοιο θέμα με την Rubela δεν παίζει.:kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...