Μετάβαση σε περιεχόμενο

H FRANITA MAS GENNAEI AUTH THN ORA!!!!!

Recommended Posts

ΜΠΡΑΒΟ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!

ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ,ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑΝΙ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

ΑΝΤΕ,ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχχ μωρε την καημενουλα μας..κ κει παιδευτηκε? αντε τωρα μια νεα αρχη γεματη χαμογελα!! ναναι γερος ο παιδαρος!

Ευκολιου μου κ συ με ενα πονο καλη μου..Με το καλο!!

μαλλον θα μας ειδοποιησει η ..φρανιτα οταν ερθει η ωρα σου!!:)

Εύχομαι τα καλύτερα για το νέο μέλος της οικογένειας. Μακάρι το μωράκι σας να ομορφύνει ακόμα πιο πολύ τη ζωή σας και να είναι πάντα καλότυχο και γερό!

Franita ..ειδες βρε ο γιος..σου κανε το χατηρι και ηρθε πριν τις 18!!!

Και με το που βγηκε κοιμηθηκε κιολας..το παιδι να υσηχασεις κι εσυ λιγο

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!

Μερα με τη μερα ολα θα γινονται καλυτερα!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:

ekoliou έγραψε:

Koritsia sas exo nea molis mou esthle sms h Franita , mou leei oti pedeuotan apo exthes kai gennhse prin ligo ena ygiestato agoraki 3300 kg , 50 cm ...O paidaros molis bghke thn epese kateftian gia ypno... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ekoliou σε ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες!!! :cheer:

Προσωπικά είχα απίστευτη αγωνία!!!

Σου εύχομαι κι εσύ με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου!!!

Franita, να σου ζήσει ο παίδαρός σου!!! :) Είναι σημαδιακό το ότι αποφάσισε να έρθει αυτή τη μέρα!!! ;) Το πολυτιμότερο δώρο που θα μπορούσες να κρατήσεις στα χέρια σου!!!!!

Εύχομαι από εδώ και πέρα η ζωή σας να γεμίσει χαμόγελα και κάθε ευτυχία!!! Να είναι γερός, τυχερός και ΠΑΝΤΟΤΕ καλά ο μικρούλης σας!!!

Με το καλό να σαραντήσετε!!!

:kiss::kiss::kiss:

'Ωστε βγήκε επιτέλους το μωρό που ... δε θα έβγαινε ποτέ? :silly:

Τέλεια :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να ζήσει ο μικρός Σεμπάστιαν!!!

Περιμένουμε περιγραφή από τη μαγική στιγμή! Να δούμε πως γεννάνε και στη Δανία :)

ekoliou, ευχαριστούμε για τα νέα! Άντε με το καλό κι εσύ! Τελικά θα γεννήσεις φυσιολογικά ή με καισαρική?

Αχ Franitaki είδες? Ο μπεμπάκος σου σου έκανε τη χάρη! Εκεί που δεν έλεγε να βγει, τσουπ! Να΄τος!

Να είναι γερός σαν τα ψηλά βουνά και τυχερός!

Κι εσύ ευτυχισμένη και ευλογημένη μανούλα, να τον καμαρώνεις πάντα!

Καλή λοχεία σε σένα γλυκιά μου κι εύχομαι τώρα η ψυχολογία σου να είναι υπέροχη, το ηθικό σου ακμαιότατο και οι αντοχές ατελείωτες!

Σε φιλώ!

Φρανιτα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!

Αναμενω με αγωνια να μας γραψεις για την εμπειρια της γεννας και τις πρωτες μερες με τον γιο σου!!!!!:kiss::kiss:

Kalhspera sas kai pali!!!!! Kapoia kopela me rothse pos tha gennhso ...Tha gennhso me kaisarikh sths 29 tou mhna...Tora na sas po gia to koritsaki mas thn Franita...Paideftike poli h kahmenoula ekane 1 - 24 na gennnhsh ...afhsteta megekh talaiporia perase...Meta to moraki eixe polla amniaka ugra sto stomaxaki tou kai efgage gia proth fora thn 2 hmera , siga siga ola mpainoun sthn seira tou....Mou eixe pei h Franita oti exthes tha pigene spiti to bradaki....alla htan ptoma h kaimenoula 2 - 24 den eixe koimhthei....Kala korotsia ego phga kai tous eida , to moro eidios o antreas ths Franita les kai ebgale photo to prosopo tou kai to kolise sto moraki..xa....xa...Elpizo na mpei shntoma h Franita na mas sta pei kai analitika......Filakia se oles.!!

Ekoliou μου με το καλο να γεννησεις με εναν πόνο !!!:P

Διάβαζα ολες αυτες τις μερες τις ανυσηχιες που ειχε η Franita και χαρηκα πολυ που γεννησε!!:silly: Παιδευτηκε η καημενουλα αλλα χαλαλι!!!!Τωρα ειμαι σιγουρη οτι θα ηρεμησε!!!!

Franitaki να σου ζησει ο παιδαρος καλοτυχος και σας ευχομαι ηρεμια αγαπη ευτυχια και ολα τα καλα του κοσμου!!!!!!!!!!:P Σε περιμενουμε για νεα και να μοιραστεις την εμπειρια σου μαζι μας!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...