Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχχχ το κοριτσακι μας...μακαρι ο τοκετος να ειναι μια ευχαριστη εμπειρια για εσενα, ευχομαι να γεννησεις πολυυυυ ευκολα...να σου φερει καθε ευτυχια το αγορακι σου και πανω απο ολα γαληνη...ekoliou δωσε της τισ ευχες μου..απο την ματ πες της ή απο την αθηνα που μιλανε τελευταια με πμ...την σκεφτομαι να της πεις..

Δημοσίευση

franita μου με το καλο μ'εναν πονο την πιο ομορφη μερα απ'ολες διαλεξε ο μπεμπακος σου ,τη γιορτη της μητερας για να τον εχεις σαν θειο δωρο στην αγκαλια σου, να σας ζησει αγαπη μου να τον χαιρεστε..:)

Δημοσίευση

ΦΡΑΝΙΤΑ μου θα χεις γεννησεις μαλλον τωρα!! Σημαδιακη μερα ετσι? ευχομαι απο σημερα που κρατας το μωρουλινι σου στην αγκαλια σου..η ζωη σου να γεμισει χρωματα! απο αυτα που σου ελλειψαν τοσο...Να βγει στην Δανια ενα μεγαααλο ουρανιο τοξο που θα σε κανει ευτυχισμενη!!

Να σου ζησει μανουλα..περασες τοσα περιμενοντας τον!Ναναι γερο κ καλοτυχο!!

:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Koritsia kalhmera enoeitai pos tha ths metafero oles tis euxes sas ... Molis thn do ....prospatho apo to proi na thn paro thl gia na pao na thn do alla to exei kleisto , logika tha thelei na hremhsh me to moraki ths kai otan niosh kalytera tha epoikinonhsh...Oso gia mia kopela pou rothse gia to an feugeis apo to nosokomeio thn idia mera nai usxiei auto an ola pane kala mporeis na fygeis mesa se 6 ores....

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Franita, σίγουρα θα έχεις γεννήσει τώρα, σου εύχομαι ολόψυχα να σου ζήσει ο μικρός Σεμπάστιαν, να τον χαίρεστε. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να δεχτεί μια γυναίκα την ημέρα της Μητέρας.:)

φιλάκια πολλά

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Fratinaki mou kalimera kai apo mena...

Na sou zisei agapi mou to mwraki sou...

Nasten panta kala kai eutixeis...

Kai na xeresai gia to pio wraiotato dwro sou gia tin giorti tis miteras...

Sas euxwme ola na pan kalitera stin zwi sas apo do kai mpros...

Makari na sas allaksei tin zwi sas to mikro sas aggeloudi...

Filia polla...

O theoullis mazi sas...

Mia eudomada diafora tha exoune ta paidakia mas...

Gennaw stis 17/5/09 telika...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...