Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

βλεποντας το θεμα για τη γιουροβιζιον που ανοιξατε,ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα σχετικα με ενδιαφεροντα προγραμματα στην τηλεοραση,για ταινιες στο σινεμα,παραστασεις που ειδαμε και θα ηταν καλο να δουμε κι οι υπολοιπες,οπως ας πουμε το slumdog millionaire οσες δεν το εχετε δει,δειτε το οπωσδηποτε

ΥΓ:και απλα να πω σχετικα με τη μενεγακη και καποιες αλλες στην τηλεοραση οτι πανευκολα μεγαλωνεις παιδια μεσα στις βιλες,με ντανταδες,καθαριστριες,μαγειρισσες

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Υβοννη έγραψε:

καλα εκανες κοριτσι μου και το ανοιξες,εχω πολυ καιρο να δω τηλεοραση και δεν ξερω καθολου τι γινεται,αν παιζεται κατι καλο η οχι!Θα μαθαινω τωρα απο δω;):P
εγω φετος την εχω βαρεθει πολυ την τηλεοραση και ειδικα τα σαββατοκυριακα δεν υπαρχει καποιο προγραμμα της προκοπης
Δημοσίευση

Το πρωι δεν την ανοιγω καθολου ειμαι συνηθως εξω

Το απογευμα που το ανοιγω απο προγραμμα τηλεορασης μου αρεσει το ραδιο αρβυλα και ο λαζοπουλος τις υπολοιπες ωρες την εχω ανοικτη να με ζαλιζει γιατι ετσι κι αλλιως ειμαι μπροστα στον υπολογιστη και παιζω ενα mmorpg

Δημοσίευση

:laugh: Γελάω γιατί είμαι καμμένο χαρτί εγώ!! Λοιπόν, εγώ δεν ζω χωρίς τηλεόραση! Καθημερινές λοιπόν, βλέπω λίγο τα μεσημεριανά κουτσομπολίστικα, καμιά επανάληψη σε Ant1 και Mega, οπωσδήποτε Fifty - Fifty, ψιλοχαζεύω το "Μια στιγμή δυο ζωές" και την "Λόλα", ενώ παράλληλα είμαι στο "mammyland" κι αναλόγως μπορεί και να δουλεύω στο dvd club! Τώρα που ψιλοσταμάτησα από κει, βρίσκομαι σπίτι και κάνω δουλειές εκεί παράλληλα με την τηλεόραση! Τα βράδια συνήθως χαζεύω τα σίριαλ που βάζει και κάνω ζάπινγκ! Έχω άποψη για όλα! Βλέπω λίγο απ'όλα!! :laugh:

Αυτό που με ηρεμεί, ξαπλώνω το βραδάκι στον καναπέ και βλέπω το Sex and the city! Ενώ το κατηγορούσα, τώρα που είμαι έγκυος κορίτσια μου αρέσει πάρα πολύ! Το βλέπω, παρόλο που έχει ξαναπεράσει στα ίδια επεισόδια.. Μετά κοιμάμαι σαν πουλάκι!! :laugh:

Σαββατοκύριακα, τώρα που είμαι έγκυος και καθόμαστε πιο πολύ σπίτι ψιλοχαζεύω αλλά τώρα τελευταία που έχει ανοίξει ο καιρός είμαι όλο έξω, μιας και είμαι Αθήνα! Όλο αυτό να ξεκαθαρίσω, το κάνω ΜΟΝΟ όταν βρίσκομαι Εύβοια κι αυτό γιατί εκεί που είμαι δεν έχω κανέναν και τίποτα καλύτερο να κάνω! Όταν είμαι Αθήνα δεν με βλέπει το σπίτι μου! Τώρα που θα είμαι αυτήν την βδομάδα εδώ, όλα αυτά δεν θα τα βλέπω!! Αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου!! Είναι χαζοκούτι...

Ραδιόφωνο... ακούω Orange κυρίως επειδή μου αρέσουν τα τραγουδάκια που βάζει! Έχω ξενερώσει λιγάκι με τα ελληνικά που βγαίνουν! Κι αυτό όταν πηγαινοερχόμαστε Εύβοια στο αυτοκίνητο!

Σινεμά, πρόσφατα είδα το Χ-Men : Η αρχή Γούλβεριν. Δεν είμαι λάτρης των συγκεκριμένων έργων, αλλά μιας και δεν υπήρχε κάτι καλύτερο να δούμε και είναι και ωραίος ο Hugh Jackman.. το είδα!! Δεν ήταν άσχημο!! Το βρήκα αρκετα ενδιαφέρον! Γενικά έχω δει αρκετές ταινίες και λόγω ενδιαφέροντος και λόγω δουλειάς από το dvd club! Δεν τις θυμάμαι όλες τώρα αλλά αν θέλετε για κάποια και την έχω δει πολύ ευχαρίστως να σας πω..γνώμη!!

Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ... Ότιδήποτε... μου λέτε!!:laugh:

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΣΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ (Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ) ΦΑΝ ΤΩΝ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια,εγω παλι εχω αλλο κολλημα,σπιτι δεν μπορω να κατσω να δω ταινια,ενω μου αρεσει πολυ να πηγαινω σινεμα,επισης μου αρεσει αρκετα το mad,ειδικα οταν κανω δουλειες

Δημοσίευση

εγώ πάλι κορίτσια βλέπω σαν την φίλη μου την Αφροδίτη συνέχεια ΣΚΑΪ,έχω μάθει όλα τα ντοκιμαντέρ απ'έξω και μ'αρεσει πολύ η σειρά με τους μεγάλους Έλληνες...βλέπω φανατικά csi στον σκάι αλλά και στον alpha παρ'όλο που είναι πιο παλιά επεισόδια!!!!άλλα σήριαλ δεν παρακολουθώ...

το αγαπημένο μου όμως είναι το prison break!!!!!!περιμένω πως και πως κάθε βδομάδα να το κατεβάσω από το internet!!!!!!

κινηματογράφο δεν πολυπηγαίνω γιατί είμαι¨πειρατής¨ και κατεβάζω ότι θέλω να δω από το internet,αν και σήμερα θα πάω να δω το ¨Πληγές του Φθινοπώρου" μια ταινία για την δίωξη των Ελλήνων από την Κωνσταντινούπολη το 1955...νομίζω θα είναι πολύ καλό!!!!

Δημοσίευση

sia 24 έγραψε:

εγώ πάλι κορίτσια βλέπω σαν την φίλη μου την Αφροδίτη συνέχεια ΣΚΑΪ,έχω μάθει όλα τα ντοκιμαντέρ απ'έξω και μ'αρεσει πολύ η σειρά με τους μεγάλους Έλληνες...βλέπω φανατικά csi στον σκάι αλλά και στον alpha παρ'όλο που είναι πιο παλιά επεισόδια!!!!άλλα σήριαλ δεν παρακολουθώ...

το αγαπημένο μου όμως είναι το prison break!!!!!!περιμένω πως και πως κάθε βδομάδα να το κατεβάσω από το internet!!!!!!

κινηματογράφο δεν πολυπηγαίνω γιατί είμαι¨πειρατής¨ και κατεβάζω ότι θέλω να δω από το internet,αν και σήμερα θα πάω να δω το ¨Πληγές του Φθινοπώρου" μια ταινία για την δίωξη των Ελλήνων από την Κωνσταντινούπολη το 1955...νομίζω θα είναι πολύ καλό!!!!

KAI EGW PIRATHS EIMAI!!!LATREUW TO GreysAnatomy KAI KATEBAZW TA KENOURGIA EPISODIA 1!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου!Εμενα μου αρεσει να πηγαινω σινεμα αλλα δυστηχως δεν εχω αυτην την πολυτέλεια απο θεμα χρονου. Οποτε κατέληξε και εγω στην πειρατεία!:P Ελπίζω να μην μας παρακολουθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!:blush: Περισσότερο μου αρέσουν τα ψυχολογικά θρίλερ!Γενικά ομως αναλογα με την διαθεση επιλέγω και ταινία. Τωρα απο μουσικη ακουω Νιτρο. Απο ελληνικα μονο παλια γιατι τα καινουργια δεν μου καθονται στα αυτια!:blink: Για οτι νεοτερο απο ταινιες θα σας πω!Εχω δει τοσες πολλες που ουτε που θυμαμαι!:kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Χθες πηγα θεατρο στο "Δωρο" των Ρηγα-Αποστολου.(ειμαι Θεσ/νικη)

Δυστυχως....δε μ'αρεσε :( ... Με κουρασε και ειχε λιγες στιγμες που το γελιο εβγαινε αβιαστα...Κριμα κριμα κριμα γιατι οι ηθοποιοι ειναι ενας κι ενας....Η υποθεση του εργου μαλλον εφταιγε!!!Και μ'αρεσει ο Ρηγας γμτ :(

Επισης κι εγω φανατικη του Grey's Anatomy!!!Βεβαια δεν περιμενω να το δω στην τβ..Το εχω κατεβασει ολο απ'το νετ.Μου μειναν μονο τα τελευταια 6 επεισοδια!Τελειο!Ειδικα αν το βλεπεις την ωρα του μεσημεριανου φαγητου και τα αιματα να πεταγονται!χαχαχαχαχχαχααχα

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Επισης κι εγω φανατικη του Grey's Anatomy!!!Βεβαια δεν περιμενω να το δω στην τβ..Το εχω κατεβασει ολο απ'το νετ.Μου μειναν μονο τα τελευταια 6 επεισοδια!Τελειο!Ειδικα αν το βλεπεις την ωρα του μεσημεριανου φαγητου και τα αιματα να πεταγονται!χαχαχαχαχχαχααχα

kala esy eisai dikia mou!!!latreuw oles tis sires me nosokomia einai h kalhterh mou na tis blepw .

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

:laugh: Γελάω γιατί είμαι καμμένο χαρτί εγώ!! Λοιπόν, εγώ δεν ζω χωρίς τηλεόραση! Καθημερινές λοιπόν, βλέπω λίγο τα μεσημεριανά κουτσομπολίστικα, καμιά επανάληψη σε Ant1 και Mega, οπωσδήποτε Fifty - Fifty, ψιλοχαζεύω το "Μια στιγμή δυο ζωές" και την "Λόλα", ενώ παράλληλα είμαι στο "mammyland" κι αναλόγως μπορεί και να δουλεύω στο dvd club! Τώρα που ψιλοσταμάτησα από κει, βρίσκομαι σπίτι και κάνω δουλειές εκεί παράλληλα με την τηλεόραση! Τα βράδια συνήθως χαζεύω τα σίριαλ που βάζει και κάνω ζάπινγκ! Έχω άποψη για όλα! Βλέπω λίγο απ'όλα!! :laugh:

Αυτό που με ηρεμεί, ξαπλώνω το βραδάκι στον καναπέ και βλέπω το Sex and the city! Ενώ το κατηγορούσα, τώρα που είμαι έγκυος κορίτσια μου αρέσει πάρα πολύ! Το βλέπω, παρόλο που έχει ξαναπεράσει στα ίδια επεισόδια.. Μετά κοιμάμαι σαν πουλάκι!! :laugh:

Σαββατοκύριακα, τώρα που είμαι έγκυος και καθόμαστε πιο πολύ σπίτι ψιλοχαζεύω αλλά τώρα τελευταία που έχει ανοίξει ο καιρός είμαι όλο έξω, μιας και είμαι Αθήνα! Όλο αυτό να ξεκαθαρίσω, το κάνω ΜΟΝΟ όταν βρίσκομαι Εύβοια κι αυτό γιατί εκεί που είμαι δεν έχω κανέναν και τίποτα καλύτερο να κάνω! Όταν είμαι Αθήνα δεν με βλέπει το σπίτι μου! Τώρα που θα είμαι αυτήν την βδομάδα εδώ, όλα αυτά δεν θα τα βλέπω!! Αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου!! Είναι χαζοκούτι...

Ραδιόφωνο... ακούω Orange κυρίως επειδή μου αρέσουν τα τραγουδάκια που βάζει! Έχω ξενερώσει λιγάκι με τα ελληνικά που βγαίνουν! Κι αυτό όταν πηγαινοερχόμαστε Εύβοια στο αυτοκίνητο!

Σινεμά, πρόσφατα είδα το Χ-Men : Η αρχή Γούλβεριν. Δεν είμαι λάτρης των συγκεκριμένων έργων, αλλά μιας και δεν υπήρχε κάτι καλύτερο να δούμε και είναι και ωραίος ο Hugh Jackman.. το είδα!! Δεν ήταν άσχημο!! Το βρήκα αρκετα ενδιαφέρον! Γενικά έχω δει αρκετές ταινίες και λόγω ενδιαφέροντος και λόγω δουλειάς από το dvd club! Δεν τις θυμάμαι όλες τώρα αλλά αν θέλετε για κάποια και την έχω δει πολύ ευχαρίστως να σας πω..γνώμη!!

Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ... Ότιδήποτε... μου λέτε!!:laugh:

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ κάνεις dallia μου... Μου θυμίζεις τον εαυτό μου. Αγκαλιά με την τηλεόραση κοιμόμουνα. Την άνοιγα έστω και αν πολλές φορές από την κούραση ο εγκεφαλος μου δεν μπορούσε να παρακουλουθήσει, μου αρκούσε να απασχολούνται τα μάτια μου!!

Στο χουν πει το: ΚΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΣ!!!!!!!!!!??????? Δεν ξέρω για μετά αλλά εγώ έως τώρα εκπομπή στην τηλεόραση που να την έχω δει ολόκληρη δεν μου τυχε ακόμα. Μονο DVD και αυτό αφού το έχω γυρίσει πίσω 100 φορές!!

Τη έκοψα ή μάλλον μου κόπηκε η τηλεόραση dallia μου!! Εχω και ένα κόλλημα εγώ και εκεί που είναι η μπέμπα δεν ανοίγω τηλεόραση, οπότε....

Ξεσάλλωσε! Και όχι μόνο με την τηλεόραση!!

Δημοσίευση

Εγω εχω το χαζοκουτι ανοικτο οταν ειμαι σπιτι για να ακουω βαβουρα.Απο πρωιναδικα μ αρεσει η Καγια, το μεσημερι αν η Τατιανα εχει κανα θεμα καλο θα την δω , το απογευμα ραδιοαρβυλα κ το βραδυ ειδησεις στο σταρ.

Ευτυχως που υπαρχουν και οι ξενες σειρες κ βλεπουμε κατι της προκοπης.Λατρευω κ εγω το lost,to greys και ειμαι τρελη φαν του 24.

Δημοσίευση

Από μικρή λάτρευα την τηλεόραση και το σινεμά.

Στην τν βλέπω το LOST, Νοικοκυρές σε απόγνωση, House md, Greys Anatomy, Εγκληματικά μυαλά (ΕΤ1,ΣΑΒ.22:00)ενώ μου αρέσει η Όπρα (την χάνω λόγω δουλειάς)και η ελληνική σειρά "Το σόι μου μέσα". Παρακολουθώ τα νέα επεισόδια των ξένων σειρών από το διαδίκτυο. Ειδικά του LOST...

KISS 92,9 αγαπημένος μου σταθμός.

• 3 months later...
Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια είμαι πιο πολύ του βιβλίου και της τηλεόρασης. Ραδιόφωνο καθόλου, μόνο cd ακούω, και σινεμά πάω σπάνια τώρα που ήρθαμε Κύπρο, γιατί λειτουργούν μόνο τα multiplex που παίζουν όλες τις εμπορικές αμερικανιές. Όλως περιέργως, όμως, έφεραν τις "Πληγές του Φθινοπώρου" και πήγαμε και το είδαμε. Είναι εξαιρετική ταινία!!! Τη συστήνω!

Όσο για τηλεόραση, βλέπω ταινίες από το κανάλι της Βουλής (καταβαίνετε τώρα για τι κόλλημα μιλάμε), κάποιες κυπριακές σειρές, δηλαδή Αίγια Φούξια και ΤΟ πρόβλημά μου με τις γυναίκες (τις συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσες Κύπριες είναι εδώ μέσα), και μερικές ελληνικές, αν και, τώρα, είναι όλα επανάληψη, εκτός από Το πρόβλημά μου με τις γυναίκες.

Βιβλία διαβάζω τα πάντα, να μην πω πόσα και τι. Pink, εσύ τι διαβάζεις τώρα;

Δημοσίευση

Καταρχάς τέλειο θέμα!!!:)

Αφροδίτη συμφωνώ για το ΣΚΑΙ!:) Επίσης φανατική...;)

Μου είχε αρέσει και η ιδέα του μεγάλου Έλληνα...:)

Μ.Αλέξανδρο φυσικά!Και έπειτα Παπανικολάου και Αριστοτέλη...(μην πέσει το σπίτι μας και μας πλακώσει!:lol: )

Επίσης με σύζυγο κολλημμένοι με Greys anatomy και Lost!:cheer:;)

Κορίτσια nova! Έχει τα νέα επεισόδια!;)

PINK και θέλω να γίνω μαμά βιβλιολάτρης...:);)

Απλά τώρα αδυνατώ...:( ανωτέρα βία...:woohoo:

Επίσης σινεμά λατρεύουμε με σύζυγο!3 ταινίες εβδομαδιαίως...:)

Πάλι όμως τώρα περιοριστήκαμε...:(

Αλλά προπάντων Mammyland!:cheer::kiss:

Δημοσίευση

αυτήν η ψηφοφορία εμένα προσωπικά δεν μου πολύ άρεσε ....δεν μπορούσα να επιλέξω όλοι ήταν αξιόλογοι και όλοι έδωσαν πολλά στον πολιτισμό μας .

θα έλεγα Πλάτωνα αλλά και πάλι δεν μπορώ να το πω με απόλυτη βεβαιότητα ο σπουδαιότερος .αλλά τον προτιμώ λίγο περισσότερο .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...