Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ.

ΝΑ ΚΑΤΑΚΟΝΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ, ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ , ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ , ΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ,ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΚΗΡΤΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΧΗ,ΜΙΚΡΑ ΨΕΜΑΤΑ..........

ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ.

ΚΑΙ ΕΠΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ,ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΕΓΝΟΙΑ, ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΑΓΓΙΓΜΑ, ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΩ .

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ.

ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΩ.

ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ....

ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ , ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΝ.........

Δημοσίευση

Κοριτσια μου ολες οι μαννουλες να ζησουμε,να χαιρομαστε,να καμαρωνουμε και να βοηθαμε τα παιδια μας,το σπουδαιοτερο δωρο που μας εκανε η ζωη!!!!!!

Τεο μου τωρα καταλαβαινεις την μαμακα σου ε?!!!!!Ειδες πως ειναι!!!Αυτη η φραση που ολες την εχουμε ακουσει-ΑΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ-εχει το νοημα της τελικα!!!!!!

Χρονια πολλα σε ολες τις μαννουλες του κοσμου!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

κοριτσακια εγω τη παρασκευη συγκινηθηκα δεν ειχα παει το μικρο στο προνηπιοπ ηταν λιγο αδιαθετος τον ειχε πειραξει ο χυμος καποια στιγμη μου λεει μαμα πρεπει να παμε στο σχολειο να σου δωσω αυτο που εκαναν του λεω καλα τη Δευτερα οχι σημερα σημερα τι να κανω πηγαμε στο σχολασμα .Κοριτσια μου εδωσε μια αφισα κρεμαστη που στο μισο ειχαν γραψει ενα ποιηματακι και στο αλλομισο μια ζωγραφια οπως βλεπουν τη μαμα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι εψαξε να βρει να βαλει τ χρωμα στα μαλλια να μοιαζει βεβαια με εχει κανει σαν να εχω παθει εγκεφαλικο αλλα καταχαρηκα και μου εδωσε και μια καρτα και δυο μαγνητακια για το ψυγειο .Ειναι η πρωτη φορα που μου φερνει δωρο .Θα δ3ιετε πως θα νιωσετε οταν σας δωσουν το πρωτο δωρακι το πρωτο λουλουδι .

Δημοσίευση

Μάνα λέξη ιερή και ασύλληπτη...

Η μάνα...., που η ανιδιοτέλεια της αγάπης της ξεπερνά κάθε φαντασία, που είναι αστείρευτη πηγή τυφερότητας και δύναμης. Που όταν την πικραίνεις όχι μόνο σε συγχωρεί αλλά και τρέχει να σε παρηγορήσει κιόλας. Που είναι δίπλα σου συμπαραστάτης στα δύσκολα, στα ξενύχτια για το σχολείο, στις ασθένειες, στα πρώτα καρδιοχτύπια... Που σε κακομαθαίνει και το κάνει ευχαρίστως.. Που το μόνο που την ευχαριστεί είναι να σου προσφέρει...,κι ας έχεις γίνει γαιδούρι και έχεις κάνει δική σου οικέγένεια... Που τα παιδιά της είναι όλη της η ζωή...

Μανούλα μου Χρόνια Πολλά.

Και σε σας κορίτσια να χαίρεστε τα παιδάκια σας! Και σε όσες προσπαθούν να ξιωθούν σύντομα να ζήσουν το μεγαλείο αυτής της μοναδικής αγάπης.

Δημοσίευση

καλημεραααααααααααααααααααααααααα χρονια πολλα σε καθε μαμα του κοσμου

να χαιρομαστε τισ δικες μας και τα παιδακια μας εμας θελω πολυ να φτασει η στιγμη που θα τον ακουσω να μου πει σ'αγαπω μανουλα χρονια πολλα χι χι χι ευχομαι σε καθε κοπελα που προσπαθει γρηγορα να γινει μανουλα πραγματικα μαμα ειναι οτι πιο σπουδαιο και ιερο υπαρχει στον κοσμο και μενα η δικια μου οταν μου ελεγε αυτην την φραση "θα γινεις μανα και θα δεις"ελεγα καλα καλα αλλα ναι τωρα πια την καταλαβαινω μαμα μου σε αγαπω εισαι η καλυτερη μαμα του κοσμου θελω να σου μοιασω

χρονια πολλα σε ολες μας λοιπον:laugh:

Δημοσίευση

χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!!!!!να είναι όλες γερές και να δούν τα παιδάκια τους όπως επιθυμούν!!!!

να ευχηθώ και στη δικιά μου τη μανούλλα χρόνια πολλά!!!!!είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου,της έχω τελή αδυναμία!!!!Μαμά Σ'ΑΓΑΠΩ!!!!!!!

εύχομαι ο Θεός να αξιώσει όλες τις κοπέλες που επιθυμούν να γίνουν μανούλες, να το πετύχουν σύντομα!!!!

Δημοσίευση

Ποπη μου χρονια πολλα σε σένα και σε όλες τις μανουλες !!!:kiss:

Αχ όλες τοτε καταλαβαίνουν τις δικές τους μανούλες, είδες ? Εγω ακόμη δεν ηρθε αυτη η ώρα ... Δεν την έχω καταλαβει 100% ... Ισως όταν γινω κι εγω να μπω στη θέση της και να μαλακώσω τη στάση μου απέναντί της . Ποιος ξέρει ? Η αλήθεια είναι ότι είμαι πόλυ σκληρή μαζί της παρόλο που τώρα με την εγκυμοσύνη με βοηθάει πολύ ! Ισως αν έρθω στη θέση της να νιώσω διαφορετικά !

Χρονια πολλά μανούλα !!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...