Μετάβαση σε περιεχόμενο

Eseis oi pio palies gia peite............

Recommended Posts

Hi Koritsia,

Eimai i mik kai exw mia mpempa molis duo minwn.

To thema sxetizete me ta kakakia (sorry)kai kati periergo sumbenei. Enw stis arxes ekane poles fores tin mera tis teleutees 20 meres kanei mia fora tin mera kai mono apogeumata sto krevataki tis me ta peristrefomena apo panw tis.Mia duo fores pou xame episkepseis apogeuma kai tin eixame aggalia den eixe kanei katholou.Den xerw an einai tuxaio i thelei ton xwro tis.Apla auto arxise na me agxwnei kai kathe apogeuma tin vazw sto krevataki tis.

Ti na kanw...?

Tha rwtisw kai ton pediatro.Tin thilazw kai tis dinw kai ligo xeno to vradaki.Mipws fteei to gala pou tis dinw? i i diatrofi mou?

Kai auto pali sto krevataki....?:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mik μου να χαίρεσαι την μπουμπούκα σου!

Η δική μου είναι 8,5 μηνών!

Αχ ξέρεις πόσες φορές νοσταλγώ την περίοδο μέχρι 5 μηνών που έκανε κακάκια της μία φορά την ημέρα??

Από τότε που αρχίσαμε φρούτα και λαχανικά κολάστηκε το εντεράκι της! :blink:

Και οι δύο παιδίατροι που είχαμε, μου είχανε πει να μην ανησυχώ καθόλου! Είναι φυσιολογικότατο η μία φορά την ημέρα.

Το άλλο που υποψιάζεσαι μπορεί να είναι τυχαίο. Δεν ξέρω.. Λες να θέλει το χώρο της η διακριτική κορούλα σου? Να μην τα κάνει στην αγκαλιά? :P

Ουπς... Τώρα πρόσεξα ότι θηλάζεις. Εμείς δε θηλάσαμε. Δεν ξέρω αν κάτι στη διατροφή σου την πειράζει. Ξέρω μία αντίθετη περίπτωση. Η φίλη μου ήταν δυσκοίλια και έτρωγε τροφές που τη βοηθούσαν να πάει τουαλέτα. Αυτή δεν μπορούσε, ο μπέμπης είχε πρόβλημα. Έκανε 15 φορές την ημέρα σκ__πλημμύρα!

Koritsia Den to xera auto akouw tin pethera kai tin mana mou pou me prizoun an den kanei kamia mera kai agxwnome..Afroditi mou katourlou pantws einai:P

Ifigeneia les na thelei ton xwro tis san ta skulakia:laugh:

Elpizw na einai tuxaio giati alliws tin evapsa

Vre koritsia arxisa kai agxwnomai, einai i triti mera pou den ekane kakakia.Den fainetai omws na ponaei.Mou pane na tis evaza ladaki sto kolaki me thermometro alla fusika den to kana.

Simera tha tin parw kai sto giatro gia to prwto tis embolio kai tha doume ti tha mas pei.

Tin lipame, tha valei kai to embolio asta na pane.

Elpizw ola na pane kala.

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΩΡΕ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ. ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΑΝΕ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ. ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ.

mink μου καλημερα και να σου ζησει η μπεμπα σου εμεις επειδη με τον μπεμπη ειχαμε προβλημα δυσκοιλιοτητας καθε μερα καναμε κακα με το θερμομετρο (που φοβομουν μην το συνηθησει και δεν κανει μονος του αλλα τελικα μονο φοβος ηταν)εμενα η παιδιατρος μου μου ειχε πει οτι αν δεν κανει κακακια για 3 μερες να του κανω κλισμα παιδικο αλλα επειδη το κλισμα σε ''αδειαζει'' και μαλον ποναγε η κοιλια του μετα προτιμησα το θερμομετρο με λαδακι μαλαξεις στην κοιλιτσα.(την λυση με το θερμομετρο μου την ειχαν προτηνει εκτος απο παλιες μαμαδες και μια γιατρος απο το παιδων γιατι νοσηλευτικαμε εκει για το στομαχι και τα κακακια)σιγα σιγα φτιαχνει παντως τωρα κανει μια εως τρεις φορες την μερα αλλα υπαρχει και μερα που δεν κανει ρωτα την παιδιατρο σου σημερα που θα πας το καλο ειναι οτι δεν ποναει εμεις σπαραζαμε στο κλαμα

Mink mou kalimera agapi mou...

Na sou zisei to mwraki sou...

Voithise to mwraki sou agapi mou me to thermometro kanei kalo...

Auto ekamna kai egw ston kwnstantino mou otan itane mikroullis...

Wmos emena ponage otan ithele na kanei kakakia tou...

Tou edina kai to comfort gia voitheia pio poli kai ekane teleia douleia...

Sas euxwme ta kalitera...

Kai kaliteri sunexeia...

Filia...

mik έγραψε:

Vre koritsia arxisa kai agxwnomai, einai i triti mera pou den ekane kakakia.Den fainetai omws na ponaei.Mou pane na tis evaza ladaki sto kolaki me thermometro alla fusika den to kana.

Simera tha tin parw kai sto giatro gia to prwto tis embolio kai tha doume ti tha mas pei.

Tin lipame, tha valei kai to embolio asta na pane.

Elpizw ola na pane kala.

Τα μωρά που θηλάζουν μπορει να κανουν πολλες μερες χωρις κενωση . Μετα τις 7 μερες ειδοποιουμε τον παιδίατρο .

Εμενα στην ηλικια σας εκανε καθε 4-5 μερες κακάκια και αυτο συνεχίστηκε για πολλους μηνες . Απο το μητρικό γαλα δεν παει τιποτα χαμένο !

Το μωρο αποροφά ολα τα θρεπτικά συστατικά και δνε κάνει κενωση .

Βεβαια εσυ δινεις και φορμουλα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αξιολογη ποσότητα . Αν το μωρο σου δεν δυσφορει ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ! Τα θερμομετρα , κλισματα κλπ ειναι για μωρα που διχνουν πονο και δυσφορια .

Εμενα ακομα και τωρα δεν κανει καθε μερα κακα . Δεν υπάρχει κανενα προβλημα μην αφηνεις να σε αγχωνουν αδικα !

Εμενα μου ειχαν πει το αντιθετο... οσο θηλαζα εκανε 4-5 φορες τη μερα κακακια και μου ειπαν οτι φταιει ο θηλασμος... οταν σταματησα να θηλαζω εκανε 2-3 το πολυ...:huh:

καλημέρα, μην ανησυχείς και μένα το μπουμπουκάκι μου -αποκλειστικός θηλασμός- πολλές φορές έκανε και μια εβδομάδα για να ενεργηθεί αλλά ο παιδίατρος μας είπε ότι σε παιδιά που θηλάζουν είναι φυσιολογικό. Πάνω από εβδομάδα ίσως να ανησυχίσουμε και το μπουμπουκάκι το άκουσε αυτό και μόλις γυρίσαμε σπίτι έκανε κακάκια!!!!:woohoo:

Ο γιος μου δεν έκανε ποτέ κακά του όταν βγαίναμε έξω!! και στον ύπνο του!!!

sweetmammy έγραψε:

Εμενα μου ειχαν πει το αντιθετο... οσο θηλαζα εκανε 4-5 φορες τη μερα κακακια και μου ειπαν οτι φταιει ο θηλασμος... οταν σταματησα να θηλαζω εκανε 2-3 το πολυ...:huh:

Συμβαίνει ΚΑΙ αυτο ! Δεν ξερω ποσο διαστημα θηλασες αλλα στο θηλασμο και τα πολλα κακα και τα λιγα ειναι φυσιολογικά :)

Για τις πρωτες 20 μερες πρεπει το μωρο να κανει 3-4 φορες την ημερα κακακια . Μετά απο τις 20 μερες ...οποτε και οταν θέλει .

Υπάρχουν μωρα που πριν φανε εχουν κανει κακάκια και μολις θηλάσουν κανουν κατα την διάρκεια . Αυτο βεβαια γινεται σε μικρα μωρα μεχρι 2 μηνων περίπου μετα λιγοστεύουν οι κενώσεις .

Argi και μενα ΠΟΤΕ δεν εχει κανει κακα στον υπνο της και μια φορα εκανε εξω που ειχαμε παει . Εγω σαν απειρη μαμα την ταλαιπωρουσα την νυχτα αλλαζοντας πανες γιατι ειχα ακουσει πρεπει να τα αλλαζουμε ....εννοουσαν απο κακακια αλλα που να το ξερω ? :blush:

Epistrepsame apo to paidiatro, mou pe kai autos gia to thermometro kai tsagaki, ante na doume,elpizw na kanei simera.Mia vdomadoula dioria mas tin dinei.Eipe oti einai physiologiko merika mwrakia den kanoune eukola kakakia eidika an allaxoun sunithies. Tis dinw ligo perissotero xeno twra teleutea xerw kai gw.

:dry:

βρε αγαπη μου να σε ρωτησω κατι? νεα μαμα οπως εχω πει κ εγω το μωρουλι ειναι 29 ημερων..το βραδυ να μην του αλλαζω πανα αν δεν εχει κανει κακα του? δεν πρεπει να τον ξυπναω ε? εγω βασικα τον αλλαζω την νυχτα πριν τον ταισω..

Mik mou kalispera apo mena pali...

Ax re agapi mou eides To thermometro kai to tsagaki kanei kalo...

Makari na exetai mia kaliteri sunexeia,,,

kai na sou kanei polla kakakia...

Etsi gia na ksianxwtheis kai esu ligaki eee...

Filia agapi mou...

Mat mou kalispera...

Kai na sou zisei to mwraki sou...

Nai agapi mou na allaseis tin pana tou giati oxi???

Lene kathe taisma kai allagma panas...

Gia kalo kai gia kako...

Min ton ksupnas apo moni sou wmos,,,

Ase to mwraki na ksupnaei apo monos tou otan thelei ekeinos...

Kai meta na tou kaneis oti thes...

Filakia...

MAT min to xypnas to zouzouni krima einai,

Emena vasika tis aresei na tin allazw prin apo kathe fagito, trwei me polu orexi, alla kai meta tin allazw an einai xypnia kai vregmeni, outws i alliws diamarteirete, den tis aresei na einai vregmeni... :)

Να σου ζήσει το μωράκι.Και εγώ όταν θήλαζα δεν είχε ενεργηθεί για 2 μέρες μόνο αλλά έκλαιγε και σφίγγοντα.Εδειχνε δλδ ότι υπόφερε και ο παιδίατρος μου είπε αυτό ακριβώς ότι τα παιδιά που θηλάζουν δεν έχουν πρόβλημα μέχρι και μία βδομάδα αν δεν ενεργηθούν,όμως επειδή ο δικός μου υπόφερε μου είπε να του δώσω λίγο χαμομηλάκι και όντως έδρασε αμέσως.Και τώρα κάθε φορά που έχουμε τέτοιο πρόβλημα το χαμομήλι μας βοηθάει:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...