Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πρεπει καπου να τα πω και γω.....

Απο τη μερα που παντρευτηκα μετακομισα αθηνα απο θεσσαλονικη... με μονη παρεα τους φιλους του αντρα μου και τις γυναικες / φιλεναδες τους.

Στις 14/04 γεννησα και στις 21/04 η μαμα μου πεθανε.... η αδελφη μου ειναι στην αμερικη και βρεθηκαμε στην κηδεια για μια βδομαδα.... τωρα παλι το καλοκαιρι.

με την πεθερα μου δεν ταιριζουν τα χνωτα μας, πρεπει να γυρισω στη δουλεια το σεπτεμβρη που η μικρη θα ειναι μολις 5 μηνων. Δε ξερω κανεναν να ζητησω γνωμη για σταθμο ή κάποια κοπελα να μου κραταει το παιδι...

θελω να βγω βολτα με το καροτσι αλλα μια βρεχει μια τα ωραρια της μικρης ειναι αστατα στο ταισμα....που τελικα τζιφος!

οταν το απογευμα κραταει ο αντρας μου το παιδι για να παω σε μια δουλεια, εχω το αγχος να γυρισω - οχι οτι μου παραπονιεται, αλλα εγω λεω στον εαυτο μου οτι πρεπει να κανω γρηγορα...

ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

δε λεω ο αντρας μου οταν γυρναει απο τη δουλεια με βοηθαει πολυ , αλλα σημερα που μιλησα με την αδελφη μου στο τηλεφωνο συνειδητοποιησα το ζορι μου

αυτα :blush:

Δημοσίευση

Frapedia καταλαβαινω πως σου πεσανε ολα μαζεμενα! Ειδικα ο θανατος της μανουλας σου μετα τη γεννα....Συλλυπητηρια...

Ολα στη ζωη σου αυτη τη στιγμη εχουν αλλαξει...Πρεπει να βρεις κουραγιο και ρυθμους!Νομιζω πως χρειαζεται λιγακι υπομονη!Μην ξεχνας το μεγαλυτερο τονωτικο χαπακι!Το παιδακι σου και η αγαπη του αντρουλη σου!!!!

Σε λιγους μηνες θα βρεις τη λυση!Απολαυσε τις στιγμες τωρα! ;)

Δημοσίευση

Σε καταλαβαίνω κοπέλα μου.. Σου φαίνονται όλα βουνό τώρα..

Εγώ όταν έχασα τον πατέρα μου, παρότι έμενα με την υπόλοιπη οικογένεια, νόμιζα ότι θα πάθω κατάθλιψη (αν δεν έπαθα:( ).

Είσαι και σε περίεργη φάση γιατί μόλις γέννησες και σίγουρα παίζει κι αυτο ρόλο.

Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και θα δεις, μόλις καλοκαιριάσει

(δηλαδή σε λίγο:cheer: ) θα φτιάξει η διάθεσή σου και θα βλέπεις την ζωη σου από άλλη σκοπιά.

Φιλιά ;)

Δημοσίευση

καλη μου frapedia, συλληπητηρια για τη μανουλα σου!:(

και συγχαρητηρια και παλι για το μικρο σου μπεμπακι!!:)

πω, πω, χαρμολυπη ειναι η ζωη μας, πραγματικα....:dry:

κοριτσακι μου, εχεις δικιο.... ξερω πως δεν ειναι ευκολο, αλλα ΒΓΕΣ ΕΞΩ!!! με ή χωρις το μικρουλι, μην παραλειπεις εστω και μια μικρη αλλα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βολτουλα!!!!;)

οσο για τη δουλεια, πιστευω οτι ειναι πολυ θετικο που θα γυρισεις γρηγορα, γιατι ειναι πολυ σημαντικο να νιωθεις δημιουργικη και βοηθα να διατηρησεις τον ζωτικο σου χωρο!!!;) ειναι πολυ σπουδαιο αυτο για την ψυχολογια μας!!!

οσο για τη γυναικα ή το σταθμο, κοπελα μου, μην αγχωνεσαι, στο τελος θα βρεθει λυση! ειναι για ολους μας μια δυσκολη διαδικασια, πιστεψε με οπου κι αν εισαι, δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ευκολο!!!:unsure:

Δημοσίευση

frapedia mou συλληπητήρια για να μανούλα σου! Τι εναλλαγή συναισθημάτων είναι αυτή? Μέσα σε τόσο λίγες μέρες... Κρίμα!

Η μόνη λύση για σένα τώρα είναι η υπομονή και το κουράγιο! Δύσκολα, συμφωνώ, αλλά πρέπει να το παλέψεις! Για τον άντρα σου και το μωρό σου! Το τελευταίο ιδίως δε φταίει σε τίποτα! Θέλει να το κρατάει αγκαλιά μία όσο το δυνατόν ευτυχισμένη και δυνατή μανούλα!

Όλα καλά να σας πάντε ελπίζω!

Δημοσίευση

Αχ γλυκειά μου πόσο σε καταλαβαίνω. Εγώ δόξα το θεό έχω τη μητέρα μου (ο μπαμπάκας μου δυστυχώς δεν υπάρχει). Τι να το κάνεις όμως που μένει στο Αγρίνιο και εγώ στην Αθήνα. Όποτε μπορεί έρχεται η καημενούλα και με ξεκουράζει πάρα πολύ.Τι να κάνουμε κοριτσάκι μου. Θα κάνουμε κάτι εμείς , κάτι οι σύζυγοι και στην τελική θα πάρουμε και καμιά κοπέλα για extra βοήθεια. Πάνω από όλα να'μαστε καλά με τα παιδάκια μας και τους άντρες μας. Εγώ αυτό λέω και παίρνω κουράγιο.

Δημοσίευση

Αχ βρε κοπελα μου λυπαμαι ειλικρινα για τη μαμα σου!!Εχεις ομως το μωρο και τον αντρουλη σου που σιγουρα θα περιμενουν απο σενα να χαμογελας πρωτη!!Κανε κουραγιο και παρε δυναμη απο αυτους !Κι εγω εχω φυγει εδω και πολλα χρονια μακρια απο τους δικους μου σε ενα μερος που αρχικα γνωριζα μονο τον αντρα μου και ειναι πολυ δυσκολο αυτο αλλα με το καιρο καταλαβα οτι αυτο μ εκανε να δεθω ιδιαιτερα μαζι του και τελικα οταν η οικογενεια μας μεγαλωσε ειδα πως το πιο ανεκτιμητο δωρο ειναι αυτη!Επισης ειναι καλο που θα επιστρεψεις στη δουλεια σου γιατι ετσι θα εχεις εναλλαγες στη ζωη σου θα επκοινωνησεις γρηγοροτερα με αλλους ανθρωπους και θα δραστηριοποιηθεις ωστε να μη σκεφτεσαι πραγματα που σε χαλανε!Οσο για βοηθεια θα βρεις σιγουρα τη ακρη μεσω καποιου γνωστου του αντρα σου ισως!!Ολα θα πανε καλα θα το δεις απλα ειναι ακομα αρχη και καθε αρχη ειναι δυσκολη...

Φιλακια !!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...