Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ε-ε-έρχεται!!!

Recommended Posts

Αφού λοιπόν η μπέμπα μου έχει βολευτεί και δε λέει να βγει από μόνη της, είπαμε να της δώσουμε μία ώθηση... :P Μπαίνω για πρόκληση αύριο!!!

Με εξέτασε χθες ο γιατρός και μου είπε ότι είμαστε πανέτοιμοι και απορεί που δεν έχει βγει ακόμη... Μπορεί βέβαια μέχρι αύριο να με πιάσουν οι πόνοι και να πάω τρέχοντας, αλλά να μην ταλαιπωρηθούμε άλλο γιατί η μπέμπα έχει αρχίσει και με δυσκολεύει...

Δεν ξέρω πως σας αντιμετώπιζαν εσάς τις ώρες πριν τον τοκετό, αλλά εμένα έχουν αρχίσει και μου σπάνε τα νεύρα! Είναι όλοι καραγχωμένοι και προσπαθώ να τους ηρεμήσω εγώ!!! Αν είναι δυνατόν! Πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα τα καταφέρουν...

Πάντως για το βράδυ πήρα το ΟΚ από το γιατρό μου και θα πάω να πιω μια μαργαρίτα φράουλα που λιγουρεύομαι τόσο καιρό...... Ήμουν λέει καλή όλο αυτό το διάστημα και με αφήνει να κάνω ό,τι θέλω σήμερα! Λιάρδα θα γίνω!!! ;)

Φιλιά πολλά σε όλες!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ τέλεια!!!!

Ευχομαι να πάνε όλα όπως επιθυμείς, χαίρομαι που δεν μου βγάζει ... άγχος το κείμενό σου, είναι πολύ ωραία η στιγμή της γέννας και οτι και να τραβήξεις το ξεχνάς!!!

Με έναν πόνο και περιμένουμε με αγωνία την επιστροφή σου!

Με το καλό να υποδεχτείς την κορούλα σου!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

ιωάννα μου με το καλό κοπέλα μου!!!!με ένα πόνο σου εύχομαι....

μακάρι να έχεις ένα καλό τοκετό!!!!άντε με το καλό να κρατήσεις την κοράκλα σου αγκαλιά!!!!

θα περιμένουμε νέα και εμπειρία από τον τοκετό μόλις μπορέσεις...

τα φιλιά μου και θα σε σκέφτομαι!!!!!

Καλή γέννα να έχεις αγαπούλα μου! Με το καλό να σκάσει μύτη η βολεμένη κοράκλα σου! Διασκέδασε το... τελευταίο βραδάκι που είσαι φουσκωμενούλα!!! Φιλάκια και μ' έναν πόνο!!! Θα περιμένουμε νέα σου!!!

ioannouli έγραψε:

Αφού λοιπόν η μπέμπα μου έχει βολευτεί και δε λέει να βγει από μόνη της, είπαμε να της δώσουμε μία ώθηση... :P Μπαίνω για πρόκληση αύριο!!!

:woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

Με το καλο λοιπον να υποδεκτεις την μικρουλα σου και με εναν πονο!!!!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....:kiss: :kiss: :kiss:

Ιωάννα μου με το καλό να υποδεχτείς την μπεμπούλα σου!! Χαιρομαι που δεν είσαι καθόλου αγχωμένη, εξάλλου δεν υπάρχει λόγος, αυριο έρχεται το κοριτσάκι σου!!

Ιωαννούλι μου με το καλό η μπεμπούλα σου!

Προσεξε καλέ τι λιάρδα λες χαχα!!! Για προκληση θα πας εχεις να περάσεις δύσκολες ώρες πρέπει να εισαι δυνατή κ με ολες τις δυνάμεις σου. Μην ξενιχτισεις καν. Καταλαβαινω την λαχτάρα σου ε και εντάξει μια μαργαριτουλα δεν θα σε πειραξει αν και ο οργανισμός σου ειναι τώρα τοσο παρθένος που παίζει και να την ακουσεις λιγο χαχα!

Με το καλό, καλή δύναμη κοπέλα μου και με ενα σπλουτς! το κοριτσάκι σου στην αγκαλιά σου!

:kiss:

Me to kalo na erthei to mpempaki sas......

Na einai ygeiestati,

panemorfi ((na sou moiazei dil!

opws se vlepoume stin photo!)),

paneksypni....

.....kai ena mwro xwris AGXOS,,,

bravo sou!!!!!!!!!!!!!

Na synexiseis na skeftesai thetika,

na xamogelas

kai na apolauseis ((oso mporeis!))

ton erxomo tou paidiou sou..............!!!

Kalo liwma, to vrady!!!

Filiaaaaaaaaaaa...

ιωαννα μου αντε με το καλο και οχι αγχος......ετσι ημουν και εγω με ειχαν πιασει οι πονοι ολοι ηταν εντρομοι και εγω ετρωγα κουλουρια με γαλα......:)

με ενα πονο!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Με το καλό, με ένα ή καλύτερα με κανένα πόνο!!!!!

Αύριο θα κρατάς στα χεράκια σου τη φοβερή και τρομερή μπεμπούλα σου και θα είσαι η πιο ευτυχισμένη μανούλα στον κόσμο!!!

Σου εύχομαι με το καλό να γεννήσεις!!! Κράτα την ψυχραιμία σου μέχρι τέλος και όλα θα πάνα καλα!!! Αλλή μια μανούλα από αύριο!!

με το καλό κοπέλα μου...ολα θα πανε καλα κ σε καταλαβαίνω απόλυτα αφού κ εγω με προκληση πήγα γιατί δεν αντεχα αλλο την αναμονή...αλλα ολα καλα....

αυριο θα κρατας την κορούλα σου κ θα ειναι ειλικρινά η πιο ωραια στιγμή της ζωης σου....

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ...!!!! κ κοιμησου πολύ γιατι απο αυριο..........:P :P

ΠΟλλά φιλιά περιμένουμε νεα

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!

ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ...

ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.........

Ε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΩΡΑΙΑ, ΚΟΤΖΑΜ ΜΑΜΑ!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ 18 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

ioannouli έγραψε:

Με εξέτασε χθες ο γιατρός και μου είπε ότι είμαστε πανέτοιμοι και απορεί που δεν έχει βγει ακόμη... Μπορεί βέβαια μέχρι αύριο να με πιάσουν οι πόνοι και να πάω τρέχοντας, αλλά να μην ταλαιπωρηθούμε άλλο γιατί η μπέμπα έχει αρχίσει και με δυσκολεύει...

Δεν ξέρω πως σας αντιμετώπιζαν εσάς τις ώρες πριν τον τοκετό, αλλά εμένα έχουν αρχίσει και μου σπάνε τα νεύρα! Είναι όλοι καραγχωμένοι και προσπαθώ να τους ηρεμήσω εγώ!!! Αν είναι δυνατόν! Πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα τα καταφέρουν...

Πάντως για το βράδυ πήρα το ΟΚ από το γιατρό μου και θα πάω να πιω μια μαργαρίτα φράουλα που λιγουρεύομαι τόσο καιρό...... Ήμουν λέει καλή όλο αυτό το διάστημα και με αφήνει να κάνω ό,τι θέλω σήμερα! Λιάρδα θα γίνω!!! ;)

Φιλιά πολλά σε όλες!!! :kiss:

Με το καλο Ιωαννουλι!!! Ολα καλα να πανε και να καμαρωσεις το μωρακι σου!!!

Φιλια και περιμενουμε νεα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...