Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βάνια δε είπα ότι δεν είναι ωραίο για διασκέδσαση, μια χαρά είναι κ εγώ θα το δω αλλά του έχουμε δώσει (όχι τόσο εμείς όσο τα ΜΜΕ)περισσότερη αξία από όση του άξιζε. ΓΙατί δηλαδή το κράτος ναπληρώνει όμως ένα τέτοιο πανηγυρι ενώ οι θέσεις στα νοσοκομεια π.χ. είναι κενές όπως και η έλλειψη φαρμάκων και τεχνικού υλικού;;; Μήπως το προτιμούν να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια για να ξεχνάμε τα προβλήματά μας κ αυτοί να ευλογούν τα γένια τους;; Ασε που πολλοί πλουτίζουν πίσω από όλα αυτά. Εϊναι σαν ένας κακομοίρης άνθρωπος που δεν έχει να φάει να ετοιμάζει ένα πολυτελές πάρτι για να δείξει τη μουρη που έχει!! Ας φροντίσουμε πρώτα εμάς, ας λύσουμε ένα μέρος των προβλημάτων μας κ μετα ας το ρίξουμε στη διασκέδαση! Κ συν τοις άλλοις να νιώθουμε και υπερήφανοι και να καμαρώνουμε με την ελληνική σημαία επειδή ο Σάκης είπε shake ti mi amor σε ένα χαζοδιαγωνισμό! Ελεος! ΝΑ το δούμε δεν είπα όχι αλλά όχι και σαν να επρόκειτο για κάτι σοβαρό..ας το δούμε όπως θα βλεπαμε το Ελλάδα έχεις ταλεντο και μακάρι να μην είχε τόση στήριξη από το κράτος.. ασ σκεφτούν πως υπάρχουν περισσότερες ανάγκες στο λαό από τετοιες μπουρδίτσες!!Αυτή είναι η ένσταση μου.

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ακριβως ετσι οπως το θετεις ναι εχεις δικιο σε καμια περιπτωση δεν θα παρεις σε σοβαροτητα το διαγωνισμο της eurovizion ανεξαρτητα με το ποιος ειναι ο καλλιτεχνης απλα το βλεπεις και περνας καλα εκεινη την ημερα .

Βεβαια νομιζω οτι θα συμφωνησεις σε αυτο μαζι μου στην Ελλαδα παντα μας αρεσει αν κλαιγομαστε να κανουμε εντυπωσεος (ΜΜΕ )να κρινουμε και οταν ξαφνικα ερχεται η επιτυχια η αναγνωρισιμοτητα απο τους ξενους τοτε όλοι θυμομαστε να περηφανευτουμε για τη νικη μας .

Εμενα προσωπικα μου φανηκε πολυ γελειο ξερεις τι ;Αυτο με τα καλλειστια του Αντεννα δηλαδη αν δεν βγει και μια φορα εστεμμενη τη θα γινει; Το να κανει ο ομιλος αντεννα τοσες απολυσεις ηταν καλα λογω οικονομικης κρισης ομως τωρα ουτε κουβεντα σου λενε χαρη στις διαφημισεςις θα εξασφαλιστουν χρηματα δεν σκεφτηκαν ομως με ολα οσα θα δαπανεσουν θα μπορουσαν να μεινουν στις θεσεις τους τοσοι ανθρωποι . Η το άλλο η μενεγακη παιρνει 100,000 ευρω μηνιαιως και τι κανει ε κοριτσια πειτε μου λεει βλακειες και τη πληρωνουν

Δημοσίευση

Καλά δε θα διαφωνήσω καθόλου Βάνια.. είναι μια βλακία κ μίσή! Στήνουν κοπέλες(χαζες κ αυτες τελείως!!!) κ τις κρίνουν σαν κρέατα!! Αντε να δουμε έχεις κ λίγο μυαλό να σκεφτέίς;;; Σα να παίζουν με αληθινές Barbie !!! Θυμάμαι εγώ έτσι έπαιζα με τις κούκλες μου! Γενικά μην το ψάχνεις μας έχουν τυφλώσει και μας πασάρουν ότι θέλουν τα ΜΜΕ! Μας καθοδηγόύν και εμείς δυστυχως ακολουθούμε! Προσωπικά το θεωρώ κατορθωμά μου που βλλεπω τη μέρα το πολύ 1-2 ώρες τηλεόραση. Ποτε δε βλέπω Τατιάνες, Μενεγάκες και γενικά ότιδήποτε με θεωρεί χαζή τηλεθεάτρια. Ακόμη και το Κωνσταντινου κ Ελένης που βλέπω θεωρώ ότι είναι μια μπούρδα αλλά ..με χαλαρώνει..Αυτό ΄βλεπω μόνο και κυρίως Σκαι και Ετ1 και Νετ. ¨ολα τα υπόλοιπα είναι σκουπίδια. Τη Γιουροβίζιον θα τη δω αλλά δε θα πανηγυρίσω κιόλας!!!!!:)Ειπαμε!!

Δημοσίευση

Δυστυχώς τυρογαριδάκι...

σ αυτή τη χώρα δε κάνουμε κουμάντο ούτε γω, ούτε συ, ούτε καμιά από δω μέσα...

εμείς έχουμε τον ρόλο της αρκούδας...

όπως βαράνε, χορεύουμε... μας έχουν βάλει σ ένα άσχημο τρυπάκι.

Και να πω και το άλλο...

ποια από εδώ μέσα είχε τα κότσια να πει "8α πληρώσω το ρεύμα, όχι όμως την ΕΡΤ, δε τη παρακολου8ώ, δε πληρώνω"

εγώ προσωπικά, δε τη παρακολου8ώ, αλλά τα σκάω κάθε 2μηνο.

Δημοσίευση

τυρογαριδακι μου εγω αν δεν δω τον μπουγιουρη τις καθημερινες παθαινω κατι σε κριση ειναι η μανια μου αυτο παρακολουθω το ξερω ειναι μακρα σαπουνόπερα αλλα τη να κανουμε κολληματα ειναι αυτα .Και επισης παρακολουθω το χαρα αγνοειτε απο κι και περα δεν βλεπω τιποταάλλο αν και τωρα τελευταια κοιταω και αυτο που μαγειρεθουν πιο πολυ απο ενδιαφερον για το τη μαγειρευουν

Δημοσίευση

κοριτσια ανοιξα ενα σχετικο θεμα για τηλεοραση κλπ,οπως και να 'χει δεν πρεπει να δινονται τοσο μεγαλες διαστασεις για αυτο το διαγωνισμο,θα τον δουμε αλλα ως εκει

Δημοσίευση

κοριτσακι μου γλυκο οταν ανοιγουμε ενα θεμα γραφουμε διαφορες αποψεις δεν σημαινει ουτε οτι υπαρχει αντιδικια ουτε αντιπαθεια .Το τυρογαριδακι θεωρησε κατα τη κριση της οι ειναι χωρις ουσια εμενα μου αρεσει και ειμαι φαν σε καποια κοπελα δεν αρεσει ο Σακης αλλα εγω παθαινω τη πλακα μου βλεπονυτας τον να κουνιετε . Παντως πρεπει να χαιρομαστε που εχουμε αντιθετες αποψεις και γινετ διαλογος .

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

κοριτσακι μου γλυκο οταν ανοιγουμε ενα θεμα γραφουμε διαφορες αποψεις δεν σημαινει ουτε οτι υπαρχει αντιδικια ουτε αντιπαθεια .Το τυρογαριδακι θεωρησε κατα τη κριση της οι ειναι χωρις ουσια εμενα μου αρεσει και ειμαι φαν σε καποια κοπελα δεν αρεσει ο Σακης αλλα εγω παθαινω τη πλακα μου βλεπονυτας τον να κουνιετε . Παντως πρεπει να χαιρομαστε που εχουμε αντιθετες αποψεις και γινετ διαλογος .
βανια μου μαλλον σε μπερδεψα,μια χαρα ειναι και η διαφωνια κι ο σακης κουκλος,εννοω οτι ανοιξα νεο θεμα ξεχωριστο για τηλεοραση σινεμα κλπ,οχι το συγκεκριμενο ποστ:)
Δημοσίευση

Auto to post to evala gia oses apo emas vlepoume eurovision.

Oles oi apopseis dektes gia to an se merikes aresei k se merikes oxi.

Egw auto pou thelw na pw einai oti o kosmos paei kata diaolou xronia twra.

Kaneis apo emas dustixws den mporei na kanei tipota.

Afou emena den mporei na me voithisei kaneis para mono egw koitazw na pernaw tin wra mou me kati pou me euxaristei k nai autos einai k o Sakis!

Sumfwnw me merika apo auta pou eipwthikan.

Oli mera sto spiti k na min mporeis na kaneis tipota logw xeirourgeiou nai vlepw k egw Grigorii k Tatiana gia na perasei i wra.

Isws otan kataferw k egw na kanw ena paidaki k na perasoun ola auta pou me talaipwroun twra na exw ligotero xrono na tous vlepw gia na stamatisw na eimai mia "xazi tiletheatria"

Filika..

Δημοσίευση

Κοριτσια μου εγώ δεν τα έβαλα με καμία από εσάς έτσι; Να είμαι ξεκάθαρη!:) ΑΠλώς λέω την άποψη μου με ένα θέμα που με έχει τσατίσει απίστευτα. Πως μπορεί έτσ απλά η τηλεόραση μέσω της Γιουρβίζιον και κάθε Γιουροβίζιον να μας παίρνει τα μυαλά και να μας κάνει να χάνουμε και τον πραγματικό μας σκοπό. Μας κάνει να μην βλέπουμε καθαρά. Εγω αυτό πιστεύω. Δεν έχω δει μια εκπόμπή να βραβευει τον καλύτερο που θα κάνει τις περισσότερες αναδασώσεις μέσα σε μια μέρα (λέμε τώρα!!!:))) ) Έχουμε χάσει το ρόλο μας και το πετυχαίνουν μέσα από αυτά που μας πασάρουν μέσω του μεγαλύτερου χαλιναγωγού-της τηλεόρασης! Η δική μου γνώμη ήταν απλώς ωραίο το γλέντι αλλά μη μας τυφλώνουν κιόλας!!! Εδώ καιγόμαστε! Προσωπικά δεν έχω δει να αγωνιζόμαστε σα λαός για κάτι παρα μόνο αν θα παρουμε τη Γιουρβίζιον και φέτος ή γενικά τέτοιες μπούρδες.

Και Ρανινι φυσικά και όταν έχουμε πολύ ελευθερο χρόνο θα δούμε με τις ώρες τηλεοραση αλλά γιατί να μας πασάρουν μόνο σκουπίδια και τάχα μου σπουδαία πρόσωπα της τηλεόρασης; Για τοσο ηλίθιους μας έχουν; Μας μετέτρεψαν σαν τους Αμερικάνους που δεν ξέρουν τι γίνεται στη χώρα τους.

Κ αν ξέφυγε λίγο το θέμα νομίζω πως προκύπτει μέσα από τις αντίθετες απόψεις που θα ακουστουν. Δεν το βρίσκω κακό...παρά μόνο για κάποιον που ίσως δε θέλει να ακουσει και μια άλλη άποψη(δεν αναφέρομαι σε καμιά κοπέλα εδώ μέσα!!:) και απλως λεω τη γνώμη μου δε θέλω να πω πως αυτά που πιστεύετε εσείς ότι είναι λάθος!προς θεού!)

Δημοσίευση

Ρανινι μου δεν έχεις άδικο...απλώς είμαι ένα άτομο ΄που μισεί την κοροιδία..και πλέον την βλέπουμε παντου!!Και αυτό που με στενοχωρεί γιατί φταίω και εγώ είναι ότι όταν ξεσηκώνονται οι φοιτητές ή οποιοσδήποτε άλλος που παλεύει για το καλύτερο μέλλον του πολύ λίγοι τους στηρίζουν!!Όλοι αρχίζουν τις διαμαρτυρίες και γίνεται ένας αχταρμάς!Αν όλοι αυτοι που στηρίζανε τέτοιες διοργανώσεις στηριζαν και τους αγώνες των νέων θα είχαμε ένα καλυτερο μέλλον..συγγνώμη αν το κουρασα το θέμα!! Δε θα το συνεχίσω...ήθελα να δώσω ολοκληρωμένη την άποψη μου και τέλος!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...