Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Είμαι καινούρια στην όμορφη παρέα σας και ήθελα να συστηθώ! Είμαι παντρεμένη σχεδόν 1 χρόνο και αρχίσαμε δειλά-δειλά να προσπαθούμε για παιδάκι εδώ και 3 μήνες!!! (Εγώ ήθελα και νωρίτερα, ο αντρούλης μου δίσταζε!!!) Μπήκα τυχαία στο site αυτό γιατί έψαχνα "φιλολογικά" για συμπτώματα εγκυμοσύνης και μου άρεσε η παρέα σας, συγκινήθηκα και με μερικές από τις ιστορίες, άκουσα ότι το mammy είναι και γουρλήδικο και... να 'μαι!!!!!!:P

Δημοσίευση

pepita καλωσόρισες στην παρέα του μάμμυ!:)

Είμαι η Φαίδρα 32 ετών,φιλόλογος,απο Αθήνα!Έχω τρια ζουζουνάκια και περιμένω αγωνιωδώς και το τέταρτο που θα έρθει περίπου 13/12/2009:P

Σου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

θα χαρώ πολύ να τα λέμε

Φιλάκια:kiss:

Δημοσίευση

Ξέχασα να πω ότι είμαι 32 χρονών και τον τελευταίο μήνα αυτά που διάβαζα στο site άρχιζα να τα εφαρμόζω πιστά! Δηλαδή, ωορηξία δεν έχω ιδέα πότε έχω γιατί ο κύκλος μου είναι άστα να πάνε, αλλά βάζω κάτω τον άντρα μου μέρα παρά μέρα και μετά κοιμάμαι κατευθείαν (για να μη φύγει.) Αυτά βέβαια μόνο τον τελευταίο μήνα, οπότε θα δούμε τα αποτελέσματα τον επόμενο! Ακόμα άγχος δεν έχω γιατί έχω ακούσει άλλους να προσπαθούν κάνα χρόνο οπότε έχουμε καιρό. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενο πιο εύκολο βέβαια...δεν είναι!

Το φχαριστιόμαστε πάντως με τον άντρα μου μια χαρά!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου pepita,καλως ηρθες στο mammyland!Ευχομαι συντομα να ακουσετε τα πιο ευχαριστα νεα και οτι θελεις εδω ειμαστε ολα τα κοριτσια να βοηθησουμε οπως μπορουμε!Ειμαι η Χρυσα 28 ετων εχω ενα γιο 2 χρονων και μολις μαθαμε οτι ειμαι εγκυος στο δευτερο.

Δημοσίευση

Pepita

kalws orises sto Mammy

k euxomai na sou ferei syntoma GOURI!

Efoson den antimetwpizetai kapoio "themataki"

me ton antra sou,

synexiste na kanete polles agkalitses

(k kathe mera , an thelete)

k min skeftesai na meneis ksaplwmeni....

.....Den isxyoun auta ta "magika"!

Apodedeigmena, oses meiname egkyos ((me kapoio provlimataki))

den efarmosame autes tis methodous

pou mono agxos prokaloun.......!!!

Grigora ta eyxarista....... Filia!

Δημοσίευση

Καλώς όρισες στο Mammy!

Σου εύχομα όλα γρήγορα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα θετικά αποτελέσματα!

Είμαι η Λίνα, 30 χρόνων και προσπαθώ κι εγώ για μωράκι. Εύχομαι να φανεί σύντομα το γούρι του Μammy σε όλες!!

Δημοσίευση

koritsia kalispera. eimai h dora 29 etwn kai eimai kai egw kainourio melos sto mammyland. euxomai na sta8ei kai se mena gourlidiko kai tuxerouli!!!

kai emeis me ton antroulh mou vriskomaste molis ston deutero mhna prospa8eiwn alla pou 8a paei? 8a er8ei to sporaki mas...

oi manoules na xaireste ta aggeloudia sas!!! kalh epituxia se oles mas!!! kai den 8elei agxos!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Καλωσήρθατε στην παρέα μας!!! Είμαι 28 ετών και βρίσκομαι στον δεύτερο μήνα προσπαθειων για νινάκι!!!! Και εγώ σχετικά καινούριο μέλος είμαι αλλά όλα τα κορίτσια εδώ είναι τόσο φιλόξενα και γλυκά που νιώθω πως γνωριζόμαστε ποοοολλλυυυύ καιρό!!!!

Εύχομαι σύντομα ένα σποράκι στην κοιλίτσα σας!!!!

Δημοσίευση

Καλημερούδια και στα νέα μας μέλη Pepita και Doritaki! Μακάρι ο..."ιός της εγκυμοσύνης" να μεταδοθεί και σε σας! Είμαι η Πηνελόπη, 33 ετών, κι εγώ σχετικά νέο μέλος κι εγώ στις προσπάθειες για bebe! Φιλιά κι ελπίζω να τα λέμε! Καλημέρα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...